ריכוז תקלות טכניות

Israeli Hero

New member
תשובות

ווינ XP ואקספלורר 7. ניסיתי גם עם AVANT, התופעה חזרה על עצמה גם שם. את הישנה אני רואה תקין.

הMפצח

New member
למה מחקתם כאן הודעה שלי?

מהמקום הטוב תקחו את המערכת החדשה ותזרקו אותה לפח. היא בנויה על ממשק זבל. עכשיו, תראו את הממשק הגרפי של המערכת הנוכחית, ותצלמו מכל הכיוונים. לא אכפת לי מכל הקטע הטכני של בניית אתרים, אבל שתסיימו לבנות את המערכת החדשה, תדאגו שהיא תראה ותרגיש בדיוק כמו הנוכחית. אתם טוענים שהנוכחית בנויה טלאי על טלאי? יש לכם הזדמנות לבנות אותה מחדש בצורה תקינה. בהצלחה.

למה הגלישה בחדשים

עדיין כל כך איטית? ניסיתי ב-IE ובפיירפוקס ובשניהם מאד איייטטטטייייייייי בפיירפוקס בכלל לא ניתן לגלוש, כי הרבה הודעות נפתחות לימין ואין אפשרות לגלגל ימינה, כך שרואים רק חצאי מסך. אני מנסה כבר שבוע לגלוש רק בחדשים, מתייאשת ועוברת חזרה לממשק הנעים והמהיר. ושוב שאלה, למה התאריך והשעה בצבע בהיר? לא נוח.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gifמסרים ../images/Emo30.gif

סימנתי את התיבה של קבלת התראה על התגובה באמצעות מסר, ובאמת אני מקבלת מסר - אך הוא מוביל אותי לאותה הודעה במערכת הפורומים הישנה. כבר התרגלתי לחדשה, את הישנה אני אפילו לא מבינה איך סבלתי XD אפשר לסדר את זה שהקישור יוביל למערכת החדשה? תודה

MoRoSH11

New member
לא מצליחה לשלוח הודעות

במקום שההודעה תשלח זה מוביל אותי לדף בו כתוב שתהליך הרישום לא הושלם, מה שמאוד תמוהה כי עד לפני שעתיים בערך שלחתי הושעות חופשי. ונרשמתי ממש מזמן. ראו תמונה מצחורפת

izik79

New member
אי אפשר לראות HIT על הודעות במערכת החדשה

אני גולש באקספלורר 6, תודה

יש תקלה בתצוגת "השעה האחרונה"

כל שמות הפורומים מופיעים בראש העמוד, ואח"כ כל ההודעות מהשעה האחרונה, ללא חלוקה לפורומים בהם נכתבו.

Orel ICE

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo189.gif

האם את עדיין נתקלת בבעיה זו
באיזה דפדפן את גולשת
מערכת הפעלה

MoRoSH11

New member
בעיה בהעלאת תמונות

לא מצליחה להעלות תמונות ששומרות על דיסק, זה שולח אותי להודעת שגיאה תמונות ששמורות על המחשב עולות נהדר

Orel ICE

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo189.gif

העתיקי את התמונות למחשב ואז נסי. כנראה זהו באג

שחר12090

New member
שאללה בקשר למסנג'ר

הורדתי מסנג'ר והוא פעל לי רגיל ואחרי כמה זמן שאני ניסתי להתחבר אליו הוא פשוט נתקע זה עושה כאילו זה מתחבר...אבל זה לא.....לא ניכנסתי למסנג'ר איזה כמה חודשים ואז שעברו כמה חודשים ניכנסתי ואז פיתאום הוא ניכנס לי ועכשיו זה שוב פעם קרה-שאני מנסה להתחבר זה פשוט ניתקע!!... וואי וניסתי להסיר את זה מהמחשב ולהתקין שוב פעם כמה פעמים...וזה לא עוזר...ממה לעשות?? תודה מראש ,

למעלה