ריכוז השטויות

שואל בתשובה

שלום לכולם! אז זהו שאני חוזר בתשובה שמח ומאושר מצפון תל אביב משכונה יוקרתית הייתי רק רוצה לומר לכם שבאמת חבל........הרי כולכם פה יודעים טעמה של תורה מהי אם כן?...........לא חבל?....הרי מציאות השם ניתנת להוכחה וחבל שתפספסו את תקופת המעבר שניתנה לכם פה.אם כל אחד ואחד מכם יחזור לזרועותיו של הקדוש ברוך הוא הרי שתשובתו תגיע עד כסא הכבוד למעלה של קידוש שם שמיים אמיתי. אל תתנו לקבוצה של אינטרסנטים מניפולטיבים להטעות אתכם.....מתחנן שתתבוננו טומי

אני לא אסטרו

אני לא אסטרו ולמען האמת אני לא יודע אפילו מי זה אני חדש פה והייתי מעוניין להאיר את עיניכם....... אני יודע שאתם ודאי חושבים שאני עוד איזה פסיכי שחזר בתשובה אך אני חושב שהזמן יוכיח אחרת.......... מקווה שתוכלו לענות לי ללא גידופים ובצורה שכלתנית

הבורות

ככל שאני יותר מעיין בתכנים הכתובים כאן אני נדהם לגלות כמה שהבורות היא ענקית בתור חרדים או סתם דתיים לשעבר אני חייב לציין שמנת המשכל התורנית שלכם דומה לשפל הכלכלי בתקופת הצנע. הרי כולכם יודעים שלא פה תמצאו תשובות ....החכמה היא לא לשאול ולברוח מכיוון שכך נוח אלא לשמוע לבקר לסנן ולהחליט ללא כל אינטרסים צדדיים. אני יודע שודאי לא תענו לי מחמת הפחד שמא יש משהו בדבריי ..... ונסיים בדבריו של רבינו נחמן מברסלב-יהודי צריך תמיד להתבונן בהשכל של כל דבר

בא לי דווקא להתווכח אתך ברצינות....

אני מקוה שלא יחסמו אותי המנהלים פה.... האם לדעתך אדם שחי לפי חוקי התורה, הוא אדם מוסרי? זאת אומרת כל מה שאסור (בדינים שבין אדם לחברו) על פי התורה, אינו מוסרי, ואילו התנהגות מותרת לפי התורה היא התנהגות מוסרית?

בבקשה... יש לי אתגר בשבילך!

למרבה המבוכה, הגעת לפורום הלא נכון, מאחר שפורום יוצאים הינו פורום תמיכה ולא פורום לתיקון הבורות. גש נא לפורום נטעים השכן, והנחל לנו מחוכמתך האין סופית. אך לפני כן, העף מבט קצר באתר שלי...

תן לי יותר קרדיט מזה

נו באמת.....עוד פעם דעת אמת?.....עוד פעם ירון ידען? צאו מזה כבר הרי לכל הכביכול הוכחות ושאלות יש תשובות חותכות וברורות שרק חזקו את אמונתי יותר בתורת ישראל.....הייתי מציע לך ולידען ולחבורתו לרדת מהעץ שעליתם עליו כמה שיותר מהר כדי שהנפילה לא תהיה קשה מדי לאחר מכן......... אני יודע שודאי התשובות לכל אותן סתירות של דעת אמת לא יעניינו אותך שכן הדחף שמניע אותך הוא אמוצינלי ולא רציונאלי.........אוף חבל לי עליך אחי היקר.........תתעורר(את התשובות לדעת אמת אתה יכול לקבל באתר-www.beith-din.com

קיבלת, ומיצית אותו.

אינני מתעניין כלל וכלל ב"דעת אמת". (אגב, הנה ההפרכות ל"תשובות לדעת אמת") עליך להבין, שאינני מעוניין לתקפוף את אמונתך או אמונת מישהו אחר. השאלה היא: האם אתה יכול להוכיח מדעית את האמונה שלך? והתשובה הברורה היא: לא. סיכומי ויכוחים שלנו בפורום נטעים נמצא כאן.

Kimbal1

New member
ראית מה זה?!

אנשים פה הולכים לעבודה במקום להגיב לך! איזו חוצפה יש ליוצאים האלה! וכן, הפורום הזה מת כי כולם יודעים שהכי נכון זה להיות דתי ולא לצאת בשאלה. היציאה לשאלה הולכת ודועכת ובגלל זה אין כמעט מי שיענה לך. וגם המעטים שישנם לא מסוגלים להתמודד עם התובנות הקולעות שלך ועם עולם הדימויים העשיר שלך ("השפל הכלכלי" פששששש....)

New Life

New member
אנחנו לא מחפשים את התגבות שלך פה

אנחנו כבר מצאנו את עצמנו ולא מחפשים מה שאתה חושב כנראה לא הבנת מה זה הפורום הזה so go look for your self to maby you will find it one day

Kimbal1

New member
כתבת בהודעתך:

"אתם ודאי חושבים שאני עוד איזה פסיכי שחזר בתשובה אך אני חושב שהזמן יוכיח אחרת.........." ואני אומר - בוא נסכים כרגע בנוגע לעניין החזרה בתשובה.... קימבאל

Kimbal1

New member
חידוד המסר

התכוונתי - בוא נסכים כרגע שאולי הזמן יוכיח אחרת בנוגע להיותך חוזר בתשובה

אני לא מבין

אתה עוד מתייחס אליו? השכחת את אבנר ושות שהטיף לנו כאן על שמירת השבת והוא בעצמו כתב כאן בפורום באחד הפעמים בשבת? כנראה שיש כאן יוצא בשאלה שמאוד משועממם וצריך לבד את עצמו או שזה פסיכי שצריך המלצה לפסיכולוג טוב.

לילית3

New member
ל א ראית שהוא חתם בשם טומי?

נראה לי: או פרובוקטור חרדי, או סתם איזה פסאודו - צפונבון משועמם. בכל מקרה, לא שווה לבזבז על זה אנרגיה. אא"כ יש לך כמה קלוריות מיותרות לשרוף. אני מעדיפה הליכה נמרצת באוויר הפתוח

יא חתיכת #### שכמוך

מה זה רלוונטי שאתה משכונה יוקרתית בצפון? מה? אתה זוכר שרוצחיו של נהג המונית דרק רוט, היו בני טובים משונה יוקרתית? אלי אנחנו פה כי אנחנו פה יודעים טעמה של תורה מהי אם כן?........... אנחנו לא נותנים לקבוצה של אינטרסנטים מניפולטיבים להטעות אותנו לא הרבנים, לא המחזירים בתשובה, ולא כל שאר הדפוקים שחזרו בתשובה כמוך ומתלהבים.......

למעלה