ריכוז הודעות משוטטות

צוות מסייע לקובי vs צוות מסייע ג'ורדן

בהשוואה פחות או יותר לסגל של הבולס מ95 עד 98. פישר - הארפר. פרמר - קאר. וויאציץ - בוצ'לר. גאסול - פיפן. אריזה - רודמן. בינום - לונגלי. אודום - קוקוץ. וולטון + שחקני רוטציה מקצה הספסל של הלייקרס - בראון + שחקני רוטציה מקצה הספסל של הבולס. בעמדת הרכז,לטעמי האישי הארפר עדיף אם לא עדיף אז לא נופל מפישר. ה1-2 המחליף...לכאורה פרמר עדיף כי הוא אתלט ויש לו כביכול אחד על אחד עדיף,בפועל סטיב קאר קלע קליעות קלאץ' שפרמר עוד לא חולם עליהן ולמרות הנחיתות הפיזית שלו היה שומר בסדר גמור,בטח שעדיף על פארמר שלא מנסה לשמור,קאר הוכיח את עצמו לא רק עם ג'ורדן אלא גם בספרס במשחק גדול בסדרת הגמר שלמעשה הכריע את הסדרה כולה. לטעמי האישי הצוות המסייע בקו האחורי של הבולס לא פחות טוב אם לא יותר טוב. אריזה - רודמן,ידוע לי שהם לא באותה עמדה אבל שניהם מחסלים בהגנה,פועלים שחורים ושחקנים של מוטיבציה ואתלטיות. אז אריזה מוכשר יותר מרודמן בתחומים מסויימים,מה גם שרודמן היה נמוך לעמדה שלו(למרות שבאותה תקופה הPF המובילים ברובם לא היו משמעותית גדולים ממנו). אבל רודמן היה סטופר הגנתי הרבה יותר טוב ועם שתי אליפיות מאחוריו לפני הקדנציה ב-בולס,משאקיל ועד מאלון ובארקלי ואחרים. שלא לדבר על כמות הרב' שהוא היה לוקח גם בהגנה וגם בהתקפה והפרובקציות שהיו מוציאות את שחקני היריבה משווי משקל. אני חושב שלמרות חוסר הגוון של רודמן הוא היה עדיף בתפקיד הזה ששניהם מלאו בסגלים של הקבוצות שלהם. גאסול - פיפן,שוב לא אותה עמדה אבל שניהם השחקנים המשלימים לכוכב,אני לא יודע להגיד מי היה עדיף אבל באופן כללי פיפן היה שחקן היכל תהילה ואילו גאסול בחיים לא יהיה כזה. בוצ'לר - וויאציץ,אותו שטיק...עולים מהספסל קצת להרביץ ולקלוע שלשות,בוצ'לר היה יציב הרבה יותר מהשלוש וקילר יחסית אבל וויאציץ מוביל כדור איכותי יותר(לא שזה מהווה איזשהו פקטור כשהוא ליד קובי או אודום). לא רואה הבדל. אודום - קוקוץ,השחקנים החכמים שעולים מהספסל ונותנים איכות שלפעמים עולה על שחקני החמישיה. אז נכון שאודום יותר מגוון הגנתית ויותר אתלט וגם שמאלי אבל בתקופה של ג'ורדן לא היתה איזורית והקליעה של קוקוץ משלוש לעומת הלבנים שאודום זורק זה יתרון,מה גם שקוקוץ היה מוביל כדור איכותי יותר,לטעמי לפחות,מצד שני לא יודע מי עדיף. בינום - לונגלי,הגוף הגדול בצבע. לכאורה בינום עדיף,בפעול לונגלי נתן סדרות ועונות עם סטט' לא פחות טובה אם לא עדיפה. ולעניין הגוף הגדול בצבע,נכון שבינום יותר טוב בהתקפה אבל גם הוא לא שאקיל או הווארד אבל סנטרים במימדים של לונגלי היו ועדיין הינם מצרך נדיר(2.23 על 140 ק"ג פחות או יותר,לעומת בינום שהוא 2.13 בלחץ על 120 לערך.) שוב,לא רואה פה יתרון של האחד על השני. וולטון + שחקני רוטציה מקצה הספסל של הלייקרס - בראון + שחקני רוטציה מקצה הספסל של הבולס,לא רואה הבדל עצום אולי יתרון לוולטון שפה ושם נותן משחקים חכמים...עדיין מדובר בשחקן די בינוני,פה ושם בבולס היה גם את פאריש ואחרים בקצה הרוטציה. בסופו של דבר אני לא רואה שום יתרון לא לאלה ולא לאלה,אני חושב שג'ורדן באותה תקופה של 3 האליפויות הרצופות שיחק נגד קבוצות פחות איכותיות ומול הגנות הרבה פחות מתוחכמות וטובות ולא רק בגלל איסור האיזורית,אבל בסופו של דבר הוא לקח 3 ברצף וקובי בנתיים לקח רק אחת בלי שאק. ולכן קשה לי לקבוע איזה צוות מסייע עדיף. אז איזה צוות מסייע עדיף לטעמכם?

מה אתם אומרים על סקרמנטו?

כרגע החמישייה שלהם היא: טייריק אוונס קווין מרטין עמרי כספי ג'ייסון תומפסון ספנסר הווס עם ספסל של: סרחיו רודריגז בנו אודריך פרנסיסקו גרסיה אנדרס נוציוני דונטה גרין קני תומאס הם חייבים להוסיף גבוה טוב לחיזוק עמדות הפנים אבל אהבתי את בחירות הדראפט שלהם, טייריק אוונס מבחינת פוטנציאל וכישרון הוא השחקן מספר 2 בדראפט הזה אחרי בלייק גריפין, נכון שיש בו הימור כי אנשים מפקפקים ביכולת שלו להיות רכז אבל אני חושב שההימור הזה יצליח בגדול, הוא יצליח להפוך לדפוס לא לגיטימי של PG אבל כזה עם הרבה יתרונות על רכזים אחרים. קו אחורי של: טייריק אוונס/קווין מרטין/עמרי כספי יהיה אחד הטובים בעתיד!

כתבה נחמד מהאתר NBADRAFT.NET

כתבה על הדראפט וגם לזכרו של מייקל ג'קסון שמאייפנת את דראפט 2009 לפי שירים של ג'קסון. שימו לב לחליפה של הארדן
. הלינק כאן.

אתה הוזה או משהו?

כספי בחמישיה? בכל מקרה, אם סקרמנטו חושבים שאוואנס הולך להיות רכז העתיד שלהם(ולמרה הצער כנראה שהם כן) הם טועים טעות מרה. הבן אדם לא רכז. אם יתנו לו להחזיק את הכדור ביד, הוא לא ייצא ממנה. בכל מקרה, כרגע או נוצ'יוני או גארסיה ישחקו בעמדת ה-SF בחמישיה הפותחת וגם לא בטוח שאוואנס יוקפץ לחמישיה על ההתחלה. קו אחורי בלי רכז יהיה אחד הטובים בעתיד? קשה לי להאמין...

Or Amit

New member
ויקיפדיה יודעים

* Philadelphia 76ers (1993–1995) * New Jersey Nets (1995–1997) * Dallas Mavericks (1997–2005)

"בסקטבול-רפרנס" גאונים אף הרבה יותר!

בס"ד שם מופיע מתי בדיוק עבר השחקן מקבוצה לקבוצה ומה הנתונים שלו בכל קבוצה אם עבר באמצע העונה והנתונים בעונה כולה!!! ושון בראדלי עבר מפילדפיה לניו-ג'רסי לאחר 12 מש' בעונת 95/6' (עונתו השלישית בליגה ובקבוצה) כשבנטס שיחק באותה עונה 67 מש'. מניו-ג'רסי לדאלאס עבר לאחר 40 מש' בעונת 96/7' כשבמאבריקס שיחק באותה עונה עוד 33 מש' ובה סיים את הקריירה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הגאון האמיתי פה זה אתה

אנחנו הסתפקנו בויקיפדיה אבל אתה הגדלת לעשות ובדקת ב"בסקטבול רפרנס" עפר ואפר אנחנו לרגלייך!!

מהמובא מויקיפדיה עולה ששיחק בנטס כשנתיים וזה

לא נכון! הוא עבר מפילדפיה לנטס בעונת 95/6' בעונתו השלישית בליגה, ועבר לדאלאס לאחר כשנה בעונת 96/7'!

מה?

כספי בחמישיה לפני גארסיה? אני בספק רב. אני בספק אם הוא יקבל יותר מ5 דקות למשחק בעונה הקרובה. גם את בנו לא הייתי קובר כל כך מהר. לא ברור לי מי החליט שאוונס הוא השחקן מספר 2 בדראפט הזה אחרי בלייק גריפין. אני רק קורא כל הזמן על כמה הדראפט הזה גרוע, ומלבד גריפין\רוביו אין ממש שחקנים שיהיו כוכבים בעתיד. בכל מקרה, אוונס לא רכז, ולא יתאים ליד שחקנים כמו מרטין. עמרי כספי ממש הולך להתחרט שלא הביאו את רוביו, כי אין שם אף אחד שיכול לזהות את התנועה שלו בלי כדור, ולתת לו כדור. הוא יהיה חייב ללמוד ליצור מהלכים אם הוא רוצה שיכירו אותו.

עומר ו

New member
אל תגזים

נוצ'יוני לא ישאר עוד הרבה זמן, ומכיוון שהקבוצה עדיין לא משהו יהיה לה הרבה גארבג' טיים, אז אני רואה את כספי משחק בממוצע כ10 - 15 דקות לערב...

OrEl74

Well-known member
מנהל
קודם נראה אם הוא יכלל בסגל לעונה הבאה

או שישלח לעוד עונה באירופה. בכל מקרה אני אופתע אם כספי יקבל דקות כבר מההתחלה. הוא יצטרך לעבוד מאוד קשה באימונים ולהוכיח מוסר עבודה שזה משהו שב-NBA מאוד אוהבים לראות בשנים האחרונות במיוחד עם כל העצלנים שתסתובבים שם (ויש הרבה). לגבי נושא השרשור עצמו... אין הרבה מה להגיד על סקרמנטו, הם מתכוונים לבנות את עצמם לאט ובזהירות ולא מחפשים להיות קבוצת צמרת לא העונה וגם לא בעונה הבאה. יש להם חבר'ה צעירים ומוכשרים אבל לא מוכשרים מספיק בשביל להביא אותם לאנשהו וזה כולל את קווין מרטין.

Or Amit

New member
מה זה 'דפוס לא לגיטימי'?

אולי התכוונת לא קונבנציונלי. בכל מקרה, חובת ההוכחה היא עליו. הוא כנראה יהיה לפחות בשלב הראשון מחליף מהספסל לעמדות 1-2 ואולי גם 3, כשלדעתי רודריגז יהפוך להיות הרכז הראשון. בקשר לכספי כבר אמרו לך, לא רואה מצב שמעדיפים אותו על נוצ'יוני (אם יישאר), גרסיה ודונטה גרין. היתרון של כספי הוא זה שהוא שיחק עם וויצ'יץ' ויוכל להראות את המשחק בין גבוהים שהיה לו יחד עם הווז. יש מעט מאד כשרון בקבוצה, והם יצטרכו לנסות ולעבות אותו, אני אפילו הייתי הולך על העברה של קווין מארטין עבור שחקן או שניים (אולי למינסוטה עבור פלין ועוד מישהו? נשארו להם שחקנים חוץ מפורוורדים ורכזים במינסוטה?) ולנסות לנצל את זה שהמניה שלו גבוהה יחסית.

Orenseg

New member
דונטה גרין פישל בענק בעונת הרוקי

וגארסיה עולה מהספסל כשחקן השישי. אני בהחלט חושב שאם נוצ'יוני יועף (אולי תמורת מקסיל?) וכספי ידפוק הופעה מסחררת בליגת הקיץ+במחנה האימונים הוא מסוגל לקבל מקום של רול פלייר בחמישיה (10~ דקות למשחק, קצת כמו שבאטום שיחק העונה בבלייזרס). אין ספק שגארסיה אמור לתפוס את רוב הדקות בעמדה 3, אבל כספי עשוי להתאים לחמישיה הראשונה יותר מגרין. מצד שני, יכול להיות שהקינגס יחזירו את הידו או יתנו חוזה לאריזה...

Or Amit

New member
גרין כמעט ולא קיבל דקות ברוקי

דווקא אחד השחקנים שיותר חיבבתי לפני הדראפט של שנה שעברה. יכול להיות שיתנו לו לרוץ יחד עם תומפסון ויבנו קבוצה על שחקנים צעירים נטו. אני בהחלט רואה רווח אפשרי של הקינגס מהשבתה של מארטין.

Orenseg

New member
הם מאוד מאוכזבים ממנו

בסוף העונה, כשהחלו בטנקינג, הוא קיבל יותר קרדיט (דקות למשחק: 14:11 במרץ ו16:23 באפריל) והמשיך להסריח (28.3% מהשדה במרץ, 27.3% באפריל). נראה איך הוא יסתדר כסופמור... בעסקת ארטסט הקינגס קיבלו את כספי וגרין (והחוזה הנגמר של בובי ג'קסון, שלא באמת שינה משהו). מאז הטרייד הם הפכו לקווינס. כספי נראה כמו השחקן הקשוח יותר - וזה מה שמחפשים כרגע בסאקטאון.... אין לי שום ספק שגרין כשרון עדיף, אבל יש לי הרגשה שכספי עוד יעקוף אותו ברוטציה.

למעלה