רייקי

White-Cat

New member
רייקי

שלום לכולם! עשיתי למישהו רייקי, וזה עבד, הכאב עבר... אבל לאחר מספר דקות חטפתי כאב ראש. מישהו יכול להסביר לי ? וגם אשמח אם מישהו יכתוב האם יש קשר בין דז´ה וו למיסטיקה שלכם החתול הלבן

nepthys

New member
אוף,

אני חושבת שהגיע הזמן שכולנו נודה בעובדה שיש פורומים אחרים לרייקי ולחלומות, ואנשים צריכים להפסיק לבוא לכאן עם זה, ובמקום זה לבוא עם שאלות ותגובות שקשורות ל-מ-א-ג-י-ה. הדבר היחידי בזמן האחרון שמבדיל בין פורום מאגיה לבין פורום רייקי הוא שכאן יש אנשי מאגיה ושם יש אנשי מיסטיקה - בדיונים הכל אותם דיונים. ולי זה מפריע.

CAT4

New member
ויהי אור יום ראשון.

זה מה שיש לי לומר לך. אם אתה יורד לסןף דעתי הפעם Y.G.A the CAT

אבל נפטיס....

זו בעיה.... חשבת על זה שאולי לאנשים בפורום הזה יש שאלות על נושאים שונים כמו רייקי לדוגמא, ואולי הם רוצים לשאול על רייקי את האנשים אחרים שנמצאים בפורום הזה,אולי הם לא רוצים להיכנס לפורום רייקי... חוץ מזה שסוף סוף יש פה מעין שיחה לאחר כמה שבועות של הודעות קטועות בנושאים שונים,ואולי אין לאנשים בפורום הזה שאלות על מאגיה צריך להתחשב בזה.... ואם את דואגת שהפורום הזה יפסיק להיות פורום מאגיה, אז אל תדאגי מפני שכולנו פה מתעניינים בנושא מרכזי אחד: מאגיה, זה אולי 95 אחוז הסיבה שאנחנו פה (יש לי שאלה:איכשהו חלומות לא קשורים למאגיה?.) מאחד ששואל

nepthys

New member
אני פשוט רוצה להחזיר את הפורום

מפורום מיסטיקה בגרוש לפורום מאגיה. יש לכם פורומים לדבר בהם על רייקי ועל חלומות - וזהו. אם כולכם נורא מתעניינים בזה - לכו לשם. ואם תסלח לי, אבל התקופה שאתה מדמיין לא הייתה קיימת, מה שכן היה קיים זה תקופה בה באמת דיברנו על מאגיה ולא על מיסטיקה.

nepthys

New member
עוד דבר קטן,

כן היה לנו דיון בין ריני למדיאה על מאגיה, ואתה אפילו לא השתתפת בו. מה שבערך מראה את מידת העניין שלך בזה.

CAT4

New member
ניראה שאתה בתפקיד ההפוך

ניראה לי ותקן אותי אם אני טועה אבל מה שאתה רוצה להסיג פה הוא מידע צרוף (מקורי) בלי הרבה עבודה קשה להיות גנב בהידע האין סופי. Y.G.A the CAT

nepthys

New member
מיצי, לא קצת התבלבלת?

לא רק שאת לא מבחינה בין המינים של שוכני הפורום, את גם לא מבדילה בין משפט אחד למשנהו. איך את יכולה להגיד שאני רוצה להשיג מידע מקורי, ובכל זאת לבצע גנבה? מלבד זאת, מיצי, אני לא רואה את הקשר של זה לשיחה ביננו. אני רוצה שהפורום יהיה מקום בו ניתן ללמוד מאגיה, לא מיסטיקה. היה לנו דיון אחד על מאגיה בעמוד זה (היומיים-שלושה האחרונים), שזה מדכא בהתחלתו, ולא רק זה - אלא רק שני חברי הפורום המנוסים השתתפו בו. כנראה שאלו שאינם מנוסים, לא ידעו אפילו כיצד להגיב, אז העדיפו במקום ללמוד - לדבר על דברים שהם כבר יודעים. שוב, ושוב, ושוב. ושוב.

CAT4

New member
O.K

נתחיל מהתחלה
1) אני דיסלקט ככה שאני לא ממש טוב בכתיבה מהירה מהמחשב שלי. 2) את הידע האמיתי לא תשיגי מאינירט או מספרים או מירה כל שהוא אלה מחיפוש עמוק בתוך הלב והנפש שלך. 3) אפשר להשיג מידע ועין לגנוב אותו זה כמו לגנוב משהוא אחר עבד עלי ופשוט לקחת אותה מינו ככה גם המחשבה מישהוא הגה אותה ואת רק בת ולקחת. 4) אני לא יודע על מה היה הדיון לפני יומים וזה גם לא מינין אותי כי אני לא הייתי פה ולחן הדיון הזה גם לא חושב לי. 5) אני אוהב את הכיון אלו זורם הפורום הזה בין אם הוא ניראה לך או לא ככה המקום הזה היה לפני שנה וכה אני אוהב אותו מקום בו כל אחד רושם מה שהוא מבין וא מה שהוא לא מבין. מקווה שקראת על לכאן כי רק עז הבנת את המסר שלי. נקווה שהוא היה מספקי פשוט בלי הרבה
ים בנתיים אני ב
עד
Y.G.A the CAT

Rensuare

New member
נראה לי שאתה בפורום ההפוך

קודם תלמד כתיבה וקריאה, התנסחות, תוכן מהו, ואז אולי תוכל לחזור ולהשתתף בדיון, בהודעה הנוכחית שלך אין ולו טיפה אחת של הגיון, שלא לדבר על אמת.

wicca sphere

New member
תשובה:

זה בגלל שאתה השתמשת באנרגיות שלך במקום לשמש כצינור, או כי לא עשיתי הגנה אנרגטית (כן כמו במאגיה) לפני הרייקי

shabaz

New member
אתה מתכוון עם לחש?

כי יש שיטה שאני מכיר והיא הולכת ככה: Ki Sheild: Feel out th ki in your body. Feel it flow through your merideans(energy channels). Now start having ki come out of your hera, and more ki out of your body. The ki that comes out of your body have form around you in a crystall shape. After a minute or so you should have an entire outer shell around you. Now start filling the space between your body and the outer shell with ki. Once this is accomplished, visualize the outer shell of the full sheild turning in to hard, invincible metal or steel. The harder the concentration, the stronger the sheild. עזר לך במשהו?

shabaz

New member
השיטה הזאת היא לא עם לחש....

אם אתה רוצה שיטה אחרת שכוללת לחש אז...תחפש באינטרנט

מדיאה

New member
אוי באמת,

עוד אחד שקרא אתר של קי וחשב שתוך חמש שניות הוא יכול ליצור כדורי אש יקירי קי זו שיטה מלאה שלוקח יותר מחיים שלמים לשלוט בה. וחוץ מזה כל מגן מחזיק כמה זמן? שבוע מקסימום? נראה אם יש דרך להזנה של אנרגיית מגן, וחוץ מזה אדם שלא לומד קי לא יודע איך להוציא אנרגיית קי והוא לא יודע מה זה מרדיאנים. תקרא, תתקדם ותחזור לפורום מדיאה

shabaz

New member
המגן מחזיק בערך יום...

ואני לומד טאי צ´י וצ´י קונג בעיר שלי... חשבתי...שאולי זה יעזור לו.. אבל אני מניח שבאמת מי שלא יודע להוציא קי מהגוף שלו לא יוכל לעשות את המגן

לא נראה לי........

לא יכול להיות שהוא השתמש באנרגיות שלו מפני שכשהוא עושה רייקי הוא יודע שהוא לא צריך להעביר מהאנרגיות שלו,חוץ מזה שלא נראה לי שהוא ניסה להעביר מהאנרגיות שלו, לא נראה לי שהוא התרכז בהעברת האנרגיות שלו(תתקנו אותי אם אני טועה), אלה אם כן יש לך דליפה כלשהי (לא נראה לי כל כך)של אנרגיות שאולי אתה בטעות מעביר את האנרגיות שלך. תנסה את הרעיון של ההגנה האנרגטית,דרך אגב וויקה ספייר ,איך עושיםהגנה אנרגטית, קראתי על זה אני פשוט לא זוכר... אחד ששואל

ShirShir

New member
ולשאלתך..

כאב הראש יכול להצביע על כמה דברים.. 1. יכול להיות שלא עשית שום הגנה על עצמך ובכך "הזמנת" לעצמך את כאב הראש, כלומר, אם לא תשים הגנות מספיק טובות יש אפשרות שהמטען של המטופל יעבור אליך. שים לב לפעם הבאה! 2. כאב ראש ברייקי לעיתים רבות מסמל משהו מאוד חיובי - פתיחת צ´אקרות וזרימת אנרגיות. אם זה היה כאב עמום במרכז הקודקוד.. סביר להניח שזה היה מזה. אור ואהבה! שירשיר.

למעלה