רייקי

saint_m

New member
רייקי

היי לפני כשנה גיליתי שאני שולטת ברייקי. אחרי חודשיים חברה שלי הראתה לי ספר בנושא, ואמרה לי שמה שאני יכולה לעשות כתוב בספר. הופתעתי לגלות שאני יודעת את כל מה שכתוב בספר בכלל בלי לקרוא אותו! אני מרפאת חברות שלי, את עצמי אם יש לי כאבים ופעם גם את אמא שלי ריפאתי ככה... אני יודעת רייקי בכלל בלי לקרוא או לשמוע על הנושא! כיצד זה ייתכן?

vigi

New member
גלגלולים

מעוניינת לקבל מידע על הנושא באופן נרחב

Tal_Ya

New member
היי ויג`י,

אני מקווה שתוכלי למצוא מידע רב, בספרים שאת שמותיהם פירטתי בתשובתי ליניב. נוסף לכך, היה לנו כבר דיון די נרחב על גלגולים בפורום. אני מאמינה שאם תעלעלי בדפי הפורום הרוחני אחורנית, תמצאי בקלות רבה את המידע. תוכלי אולי להגיב עליו או לשאול שאלות ואז נוכל להמשיך את הדיון. L&L TALYA

נשמות

אם ברצונך מידע מקיף על נושא נשמות , תמצאי זאת בספר מסע הנשמות . ספר ממומלץ מאוד

Tal_Ya

New member
היי יניבי,

לא הסברת את עצמך. איזה ידע מגלגולים קודמים?! האם כוונתך היא לחשיפה של ידע שרכשת בחיים אחרים ואתה רוצה להופכו לזמין? (יש טכניקת מדיטציה כזאת.) או שאתה מעוניין לספר לנו על הזכרות בידע מגלגולים קודמים??? או אולי אתה מתכוון לידע של : מי היית בגלגולים קודמים?!?! ישנם כמה ספרים טובים שיצאו בעברית: ספרה של דניז לין ``חלומות ההוה גלגולי העבר`` (או משהו דומה) ``ספר גלגול הנשמות`` של ז`ולר ``עקרונות הריפוי על ידי חזרה לגלגולים קודמים`` של ג`ודי הול ``שיעורים ושורשים בזמן`` ששונה ל:``מה חלומות נראה`` של ריצ`ארד מאתיסון (נמצא במדור המיסטיקה של ``תפוז``, ב``ספרים להורדה``) וכמובן`` ספר החיים והמתים הטיבטי`` מאת סוג`יאל רינפוצ`ה שאינו עוסק אמנם במידע מגלגולים קודמים, אלא במידע על הישארות הנשמה ועל גלגולים. כמו כן, כל הספרים על אודות אדגאר קייסי ``הנביא הישן``, מספרים על ``קריאות חיים`` שהוא עשה. כך הוא הגדיר את היכולת שלו להתחבר למידע אודות תקופות חיים קודמות של מטופליו. מקווה שזה יספיק בינתיים, L&L TALYA

YanivK

New member
לטליה

היי טליה זה שוב יניב(יניבי) אחר שבוע ומשהו קשה בצבא 1) רציתי לשאול איך אפשר להתחבר לידע מגלגולים קודמים |? 2) ועוד מידע על סדנאות.קורסים שאת מעבירה וכמובן איפה? תודה ויום מלא אור יניב (שיניתי את האי מייל שלי)

למעלה