רייקי

ליטל יקרה

יש משהו בדברייך אם כי חסר בכמה מישורים, מאחר ואני מכירה כמה סוגי חניכות , כמספר הזרמים ברייקי... ועברתי כמה סוגים, מסוגים שונים של מאסטרים.. גם כאלו שהיו בתחילת דרכם, וגם כאלו שהגיעו ישר מהודו מאיזה מאסטר מפורסם, אני אישית הרגשתי עוצמה שונה בכל חניכה. ברורר שיש כאן א תנושא ההתפתחות האישית והצמיחה שלנו. אך יש מצבים שחניכה נוספת מאזנת צ'אקרות ופותחת מקומות שלא מאוזנים - וזה בעייני קצת יותר עוצמתי מאשר טיפול . אין זה אומר שצינור הריפוי שבנו יעל יותר , אם רק נעשה חניכות ולא נתפתח . אור ואושר אריאלה

היי אריאלה ../images/Emo13.gif

קודם כל ולפני הכל תודה על התגובה ונעים לי מאד
אני מסכימה איתך, ואם אפשר להוסיף, אז בואי וניקח את הליך הכיוונון של התחנה (זוכרת הטלויזיה?)...השאלה איך ביצענו אותו גם היא חלק מהעניין (האם אנחנו מפסיקים לכוונן כאשר עדיין יש שלג ושומעים רעוע או שמע ישנה כבר חדות והתחנה קובעה...) אבל אפשר לבדוק את העניין בהמון רובדים ומהמון זוויות. (המקום הרוחני של המורה, רמת הנוכחות שלו בהווה ובתהליך, סוגי החניכות, וכו' וכמו כן גם המקום הרוחני של התלמיד, וכן הלאה). לגבי האיזון ופתיחת חסימות במהלך הכיוונון... (ואני מקפידה על הפרדה בין חניכה לכיוונון כי לדעתי יש להן משמעויות שונות), פה יש לי שאלה אחרת שאפשר שתתחיל דיון חדש לכשעצמה... מה מגיע קודם השינוי הפנימי או החיצוני ? האם שינוי שבא מבחוץ (סימפטום) יכול להשפיע על הבפנים (שורש) ? אשמח לשמוע את דעתך ודעות נוספות ערב נעים

נועיק

New member
קורס וחניכה (הסבר לא מתמטי)

קורס מעביר ידע, אמור להיות זהה בכל שלב, לא משנה כמה פעמים לומדים אותו, למרות שזו תמיד חוויה מהנה ומחכימה. חניכה מחברת לרייקי ונותנת חיזוק אנרגטי שנמשך כשלושה שבועות. רק שלושה שבועות. החיזוק שאת מדברת עליו לא בא מהקורסים הרבים או מהחניכות הנוספות הוא בא אך ורק מההתפתחות שלך לאורך התקופה. אני מאמינה שגם ללא הקורסים והחניכות, אם היית פשוט ממשיכה בחיבור לרייקי בהתמדה, היית מרגישה את ההתחזקות באותה מידה, ואולי אפילו יותר - כי היית יודעת שזה ממך!!! רייקי זו אנרגיה, העוצמה שלה תמיד זהה החוזק המשתנה מעיד אך ורק על נקיון המעביר, והחיפוש אחר החוזק הזה מיותר לחלוטין כי גם כשהעוצמה מורגשת כחלשה הרייקי פועל בדיוק את מה שאמור לפעול. באופן אישי אני לא אוהבת את החיבור בין רייקי לחוזק / עוצמה / ניצוצות וברקים... יותר מדי אנשים הופכים את זה לתחרות - מי יותר חזק ממי, ושוכחים את הדבר האמיתי - הפשטות של האנרגיה הזו, שזה החוזק האמיתי שבה.

למעלה