רייקי

רייקי

עשיתי רייקי 1 2 3 ושוב עשיתי פעמיים רייקי 1 כלומר רייקי 1 - 3 פעמים האם זה מחזק?

אצלי זה קצת שונה...

1X1=1 1X2=2 1X3=3 מה זה אומר?

נועיק

New member
בעיקר את והזמן עושים את שלהם

חניכה לרייקי 1 טובה לכל החיים, ככה אומרים. כל החניכות הנוספות מהוות תוספת אנרגטית לזמן קצר, ולכן לא משמעותיות לזמן הארוך. מה שעושה את הרייקי "חזק" יותר זה רק הזמן והתירגול שגורמים לך להיות צלולה יותר עם הרייקי. איני רואה כל צורך לחפש את החוזק ברייקי, אלא רק את הצלילות שלך בתהליך החיבור לאנרגיה. עוצמת האנרגיה תבוא לידי ביטוי ללא שום קשר למספר הפעמים שעברת חניכה לרייקי בכל דרגה שהיא, והיא תבוא כאשר תהיי שלמה עם ההעברה, כאשר האנרגיה תזרום דרכך מבלי שתעשי דבר כדי להעצים אותה. אבסורד למדי אבל מציאותי.

מיר6

New member
עננונת רק לידיעתך

את מחוזקת שחבל על הזמן גם ככה האנרגיות שלך בכפות הידיים הן " סוף הדרך" . ואת יודעת שאני לא אומרת סתם אגב שלחתי לך מסר!

לא מבינה את השאלה- מחזק מה?

עשיתי - ז"א, עברת חניכה 3 פעמים לרייקי 1 ? או עברת את הסדנא 3 פעמים ? אם את מדברת על חניכה אני בהחלט הרגשתי עוצמה שנחנכתי יותר מפעם אחת לכל שלבי הרייקי, ולמדתי אצל מורים אחרים . להוסיף חניכות של רייקי סייכם 1+2 באותה שנה ורייקי קרונה 1, וקרן העצמה . זה היה מאוד חוויתי מבחינתי. אבל השאלה מה את עושה עם זה ? את מטפלת ברייקי ? שאלת שאלה כללית מאוד. אהבה אריאלה

סליחה אם אינני מבינה

אפשר לעבור את הקורס לרוב אצל אותם מורים ללא תשלום , אך ללא חניכות נוספות- לכן, שאלתי האם עברת 3 פעמים חניכה לרייקי 1, או עברת 3 מסטרים שונים. בהצלחה אור ואהבה פעמיים כי טוב אריאלה

האם זה מחזק ?

גם אני עברתי המון חניכות (1+2+3) ממורים שונים. לי באופן אישי זה לא מרגיש "חזק" או "חלש" יותר...ואני גם אסביר מדוע. כולי אמונה שהעבודה הרוחנית בשילוב מאוזן עם העבודה הגשמית היא זו שבסופו של דבר קובעת ומשפיעה. תהליך החניכה הינו תהליך שבו נעשה חיבור, כיול, כיוונון לאנרגיה על ידי המורה. לגבי החניכה עצמה, זה כבר שייך לנו באופן אינדבידואלי לחלוטין. החניכה לאנרגיה מתבצעת לאורך זמן באמצעות הצמיחה והגדילה הרוחנית שלנו ויישומה במישור הגשמי. במילים אחרות, הכל תלוי במקום שבו אנו נמצאים מבחינת ההתפתחות הרוחנית שלנו. מה שאנחנו עושים עם האנרגיה מבחינת העבודה האישית שלנו, זה מה שקובע.. הדוגמא הכי קרובה שאני יכולה להעלות בדעתי היא אם ניקח טלויזיה כלשהי ונכייל אותה לערוץ 11. אם תכווני אותה שוב ושוב לערוץ 11, את תקלטי טוב יותר או טוב פחות ? חומר למחשבה... המשך יום נעים, ודרך צלחה

למעלה