רייקי 3

seagalv

New member
רייקי 3

שלום לכולם אני חדשה פה גילית את הפורום שלכם אתמול וממש התמגנטטי, למדתי רייקי יהודי 1 ו-2 ורציתי לדעת איפה אפשר ללמוד רייקי 3, אני גרה באזור פתח תקווה, ואני עובדת בשעות הערב ולכן רציתי לדעת אם מישהו מכיר מורה לשעות הבוקר? תודה לכולם ויום מקסים

seagalv

New member
רייקי יהודי

תודה רבה, רייקי יהודי הוא בעצם רייקי עם סמלים יהודים כמו תאנה, רימון, מנורה ועוד שמסמנים אותם בתוספת לטיפול הרגיל על הגוף, מאוד דומה למרכבת המגן דוד - אם שמעת על זה... הסמלים היהודים מחליפים בעצם את הסמלים המסורתיים שכולם מכירים. אם הבנתי נכון, ישנם מספר סמלים שכולם מכירים, וישנם סמלים שמגיעים בנפרד לכל מאסטר דרך תקשור.

תודה רבה על המידע

יש ברשותי רכב סוברו אך במקום הסמל של העיגול עם הכוכבים יש סמל של של אריה ובמקום ארבע גלגלים זה דו גלגלי עם דוושות על מנת לקדם אותו בעזרת כוח הרגלים האם זה עדיין רכב סוברו? התשובה היא: לא אדוני - עבדו עליך! זה לא רכב סוברו זה אופניים מחברת פג'ו. האם הבנת את הנמשל?

smile2life

New member
נוטה להסכים עם אוריאל

סמלי הרייקי משמשים אך ורק בכדי לעזור למטפל ולפעמים למטופל להתחבר לטיפול. ולרוב אינם נחוצים בזמן טיפול עצמי או טיפול לזולת הייתי מעוניין שתסבירי לנו, מה ההבדל בין רייקי "יהודי" לרייקי אוסואי המסורתי. אינך מצליחה? פשוט מכיוון שאין הרבה הבדל. מה שאת קוראת רייקי "יהודי" הוא אותו רייקי מסורתי של כל אחד אחר, שפשוט עולם הדימויים שבו הותאם למסורת היהודית, ממש כשם שסימליי הרייקי פותחו לראשונה. לא נהוג להמליץ מעל דפי הפורום על מורי רייקי אבל אחרוג ממנהגי ואמליץ על חברי הטוב, מורי ורבי - הכותב בפורום זה, אשר שנים רבות היה תושב פ"ת וכרגע גר באזור. אם איני טועה ניתן למצוא את פרטיו בלוחות המורים.

שלום יקירה

כדי ללמוד רייקי 3 את צריכה ללמוד קודם את קורס רייקי 2 מסורתי ולעבור חניכות של רייקי 2 מסורתי. לאחר שתסיימי ללמוד את רייקי 2 את אמורה לטפל בעצמך 21 יום רצופים עם הסמלים של רייקי 2. לאחר מכן, עוברת תקופת הפנמה ותירגול ורק לאחר מכן, כשאת מוכנה, את יכולה ללמוד קורס רייקי 3 שזה מאסטר מטפל. אוכל לעזור לך בעניין פרטים נוספים בקשר לקורסים באיזור שביקשת, אם תיפני אלי במסרים. אור ואהבה יפעת זולר

seagalv

New member
תודה על התשובה

אבל אני לא רוצה לעבור שוב את רייקי 2 וכבר כמעט שנה אני עושה טיפולים על עצמי באופן שוטף, אני מעוניינת להתקדם וללמוד דברים חדשים, כל פעם שאני נתקלת במורה חדש, נאמר לי שאני צריכה ללמוד את השיטה שלו וזה לא נראה לי פייר כל כך ללמוד כל פעם את מה שכבר למדת כי יש מישהו שמלמד את זה בצורה אחרת....( אני מבקשת לא להיפגע בבקשה). בספר של דיאן שטיין היא כותבת שבסופו של דבר אם מתמידים בטיפולים, הדרגה של רייקי 3 יכולה להפתח מעצמה, אבל בשביל לקצר את התהליך אפשר ללמוד וצריך לקבל חניכות/כיוונון. אני לא כ"כ מעוניינת ללמוד את הדרגה אצל המורה הקודמת שלי (למרות שהיא לדעתי מורה מצויינת) מאחר ולאחרונה נחשפתי יותר לרייקי המסורתי והוא מסקרן אותי למיטב הבנתי ברייק היהודי דרגה 3 יש תוספת של סמלים וקיבלתי מסר בתקשור שלי שאין לי מה ללמוד את זה. לכן אשמח לדעת פרטים לגבי רייקי 3 מסורתי,לדעתי כל מה הבסיס שצריך לדעת על הרייקי המסורתי דרגה 2 , יש לי כבר (ואני לא טוענת פה חלילה שאני יודעת הכל כי אין דבר כזה) תודה רבה שיהיה לכולנו שבוע מקסים ונהדר מלא אור ואהבה

יקירה, אל לך להיפגע, אך למיטב הבנתי, אין לך

את שלושת הסמלים העיקריים של רייקי 2, שהם סמל הבסיס וסימלי הכוח והסמל לריפוי ריגשי. תקני אותי אם אני טועה, ואני באמת מקווה שאני טועה. ללא סמלים אלה, ו - 21 ימי טיפול עצמי עם סמלים אלה, אין לך אפשרות ללמוד את רייקי 3. אם אין לך את הסמלים האלה, זה אומר שאין לך את כל הבסיס של רייקי 2 שעליו ניבנה רייקי 3. ואז, איך תלמדי את רייקי 3? תקפצי ישר לאולימפיאדה? מצטערת, אך זה לא הולך ככה. אני יודעת, שכאשר מגיע אלי תלמיד חדש שכבר למד את רייקי 1 ו - 2 מסורתי, לא תהיה לי בעיה לקבל אותו לרייקי 3 , אך אם אין לו את כל הבסיס, על מה יתבסס בדיוק רייקי 3? אולי המורים שאמרו לך לפני כן שאת צריכה ללמוד את רייקי 2 שוב, לא פעלו ממקום של אגו, ולא ממקום של זו השיטה שלהם, אלא באמת ממקום של מה שמתאים ונכון לך? זו לא השיטה שלי. זו שיטה של רייקי מסורתי שאני ועוד מאסטרים כמוני מחוברים אליה. ויש לנו אחריות. אז שוב, אם אין לך בחניכות את 3 הסמלים שהזכרתי, את לא יכולה בלעדיהם ללמוד את רייקי 3. מצטערת. אור ואהבה יפעת זולר

../images/Emo23.gif סיגל יקרה../images/Emo24.gif

גם אני מסכימה עם שאר חבריי , יש לי חסר הבנה קטן- אלו שהמציאו את רייקי היהודי לא הגיעו לרייקי 3 ? יש 2 אפשרויות- 1. לחשוב כמו דיאן שטיין, ולחכות .... דיעה שאינה מקובלת בשום זרם של הרייקי. שעם הזמן מגגיעם לדרגת רייקי 3. את יכולה להגיע רחוק- ללמוד הילינג אנרגטי, רייקי סייכם, רייקי לייטריאן, רייקי קונדליני... למה את מתעקשת על רייקי 3?? 2. האפשרות ההגיונית- ללמוד את כל הרייקי מהתחלה . גם אם לא רוצה . כי אם מישהו יחנוך אותך לרייקי 3 מסורתי- אחרי רייקי 2 יהודי זה עלול להיות מבצע כסף בלבד. לשיכולך. באור ואהבה
ושבוע נפלא אריאלה

לשיכולך=שיקולך, ואוריאל אומר../images/Emo9.gif

שאין מקרה בטעויות הכתיב- אז, לשיכלך... אוריאל בטוח מבין
הנה למדתי לפני כמה ימים משהו.

נועיק

New member
במקום כל הדיונים פה

לכי לפגישה עם מורה אפשרי, ספרי מה את יודעת, עשו מפגש אנרגטי כדי להבין מה את יודעת, ו תמשיכי משם בצורה הכי מתאימה לך. הדרך הקצרה היא הארוכה ביותר.

למעלה