רייקי 2

• פותח הנושא rl7
  • פורסם בתאריך

rl7

New member
רייקי 2

עברתי את הקורס לפני כשנתיים וחצי, ולא הרגשתי שהתחברתי אליו. הרגשה בזמן הקורס הייתה טובה אבל מיד אחר-כך השתלטה עלי הרגשת ריקנות. המאסטרית שהעבירה לי את הקורס בחניכה אישית המליצה לי לעבור קורס מאסטר, אך אני סירבתי מכיוון לא הרגשתי שזה נחוץ. רייקי זו באמת דרך החיים שלי, אך בתקופה האחרונה אני מרגיש שנחלשתי. מעוניין לשמוע על סדנאות או אירועים בנושא רייקי, אני זקוק למילוי מחדש. R

rl7

New member
רייקי

הייי, ראיתי שאת מאוד פעילה בנושא. ביקרתי כבר באתר שלך הוא נורא נחמד, אך אינו עונה על צרכי. יכול להיות שלא חיפשתי מספיק. אני זקוק למשהו שונה מפירוט הסדנאות שאת מעבירה, להזכריך עברתי כבר כמה סדנאות וזה לא עזר לי בטווח הרחוק. הדרך שבה אני הולך מאוד ברורה לי, אך משום מה בתקופה החאונה נחלשתי ואני מחפש חיזוקים. הסביבה בה אני חי כרגע אינה סביבה רוחנית והאנשים לא מעוניינים בנקודה זו של חייהם להתחבר. רון

חיזוקים

רון היקר חיזוקים אין צורך לחפש. הם בתוכך פנימה, פשוט הבט פנימה ומתצא את התשובות. אשמח לעזור בכל דרך אפשרית בברכת אור ואהבה בת חן

ועוד חיזוק...

באתר שלי יש פורום-לחזור הביתה... הנכתב בידי אנשים יקרים ומאד רוחניים. הינך מוזמן גם לשוחח איתם, ולשמוע צדדים נוספים. בברכת אור ואהבה בת חן

rl7

New member
אור

המון תודה בת-חן יקרה. אשמח לשוחח עמך בICQ או במייל. 14922195 רון

r17 היקר

אנני יודע למה לא התחברת אל רייקי דרגה שניה אולם לגבי המשך למאסטר צדקת בהחלטתך. אם אינך רוצה ללמד, אין טעם לעשות רייקי מאסטר. שלב זה נועד למעוניינים ללמד בלבד! בכל אופן איש יקר, אינני יודע מהיכן אתה בארץ אך אשמח לעשות לך את החניכות של שני השלבים (1+2) מחדש ואולי כך תתחזק שוב ותתמלא אנרגיה מחודשת. צור עימי קשר אור וטוב אוריאל מעוז

ברכה78

New member
אנרגיות ובכלל

רון יקירי, המלצת על הפורום ובאתי. לדעתי, ההתרוקנות האנרגטית שלך או ההחלשות כפי שציינת, נובעות לדעתי מהרצון והיכולת לתת לכולם, בלי להאמין שמגיעה לך אפילו מילת תודה. לדעתי בכל טיפול יש מקום להטעין את עצמך מחדש כדי לא לתת את כל כוחך למטופל או זה שצריך אותך. אנו צינור המקבל ומוביל אנרגיה, ואם הגעת למקום שבו עליך להטעין את עצמך מחדש הרי יש בידך את כל הכלים לעשות כן. אני מאוד ממליצה על השתלמויות וסדנאות שונות בתחום כי הן מעשירות אותנו ומעלות את האנרגיות והתדרים בגוף. בברכת אושר, אהבה, אור ואנרגיה ברכה

ShirShir

New member
וואהו..

אני יכולה להבין אותך.. אני מזדהה והתחושה הזו כ"כ מוכרת.. גם אני עברתי רייקי 2 [אצל אותו המאסטר שחנך אותי ברייקי 1]. נהנתי בסדנא עצמה אבל לא הרגשתי שלמה ומחוברת. בהתחלה ממש הציק לי שאני לא משתמשת ברייקי מתוך אינסטינקט, הפריע לי שזה לא הוטמע אצלי כמו שראיתי אצל אחרים. אבל יש לי חדשות טובות! בחנתי את זה.. תרגלתי יותר רייקי.. וכדי לפתור את "הבעיה המסתורית שלי" החלטתי ללכת ללמוד שוב רייקי.. אצל מאסטר אחר.. הסתקרנתי לראות איך מאסטר אחר מלמד.. מה אחוש אחרי הרבה זמן שלא למדתי רייקי ולא תרגלתי בקבוצה.. עניין אותי לחוות חוויות חדשות.. עם אנשים חדשים. המאסטרית אליה הלכתי לימדה רייקי 1+2 והצטרפתי לסדנא שלה. היה כיף ונעים.. עשה לי רק טוב!! התחברתי לרייקי יותר.. התחלתי לטפל כל הזמן.. בעצמי ובאנשים.. זה נהדר!! דבר נוסף שממש הקסים אותי אצל המאסטרית שלי הוא שהיא עורכת במרכז שלה מפגשי רייקי פתוחים לבוגרי רייקי 2, חינם, בואו לתת ולקבל. חוויה!!! [לא אעשה כאן יותר פרסום, למעוניינים - אתם מוזמנים ליצור עמי קשר..] מומלץ לכולם בחום - תתרגלו רייקי.. תיפגשו עם אנשים העוסקים ברייקי..
אור ואהבה
חיבוק ג-ד-ו-ל!!!
שירשיר.

למעלה