שלום הדס
הטיפול מרחוק בעזרת הסמלים ראשית יש לייצב את הקשר על ידי שימוש בסמל ולחבר בינו לבין המטופל בעזרת תמונה (אפשר לצייר את הסמלים בגב התמונה) ו/או על ידי ביטוי שמו ושם אמו. ולמה שם אימו? אם מישהו רוצה לשלוח לי רייקי והוא ישלח לאוריאל - איזה מה"אוריאל" בעולם יגיע הרייקי? אני אישית מכיר ארבעה "אוריאל" בלי לספור את עצמי. אך אוריאל בן שרה מעוז יש רק אחד. כך בטוחים שהרייקי מגיע אלי ולא למישהו אחר. יש לבקש את הסכמת המטופל לקבל את ההקרנה. להקרין את הרייקי על התמונה או על פתק עם שמו של המטופל. יש מספר דרכים לשלוח רייקי למרחק. בחרי את הדרך המתאימה לך. 1. השתמשי בתמונה של המטופל. ציירי על גב התמונה (בעט או בדמיון) את הסמל השלישי(לטיפול מרחוק). כתבי מתחתיו את השם של המטופל ושם אמו, הצבי את התמונה לפניך והקרני רייקי אליו דרך התמונה. 2. עשי כמו לעיל רק החזקי את התמונה בין ידיך ובקשי מהרייקי לזרום אל האיש. 3. כתבי את שם האיש ושם אמו על פיסת נייר וציירי את הסמל השלישי על השם והקרני רייקי אליו. 4. החזקי את ידיך בכיוון אליו נמצא האיש, ציירי את הסמל השלישי והקרני רייקי אליו. 5. השתמשי בכרית או בברך שלך כתחליף למטופל. כמו כן את יכולה לקחת שליח מטעמו (אדם אחר או חפץ שלו) בטאי בכל רם את שמו המלא של המטופל 3 פעמים. ציירי את הסמל השלישי בחלק הקדמי והאחורי ותני טיפול סטנדרטי מלא. כמו כן, על הסמל השלישי ניתן להרכיב לפי הצורך את הסמלים האחרים, אחד מהם או כולם. אפשר לשלוח רייקי עם סמלים לקבוצות, לחולים, לפצועים, לאירועים ואף לאירועים עתידים עם ציון המקום, התאריך והשעה. (כך עשיתי למשל יום לפני החתונה שלי שלחתי לעצמי רייקי לזמן החופה). ניתן גם לעשות הגנה עם הסמלים, כולם או לפי בחירה. חשוב!: 1. אם אינך יודעת בוודאות מה עושה המטופל שלך במרחק (נוהג או עובד) שלחי את הסמלים והרייקי בתוך בועת אנרגיה וכוונה שיקבל את הרייקי ברגע שנוח לו. 2. רצוי שהטיפול מרחוק יעשה בתיאום עם המטופל. 3. ניתן להשתמש בסמלים בצבעים מתאימים לבעיה. מקווה שעזרתי אור וטוב אוריאל מעוז