רייקי- שאלה לכולם.

רייקי- שאלה לכולם.

שלום לכם... רציתי לשאול שאלה קטנה, בתקווה לתגובות. האם הרייקי "מרפא" יותר את נפש האדם, או את הפיזי? והאם אדם קשה אופי ומתוסבך ריגשית כאשר יטופל בעזרת רייקי כנגד רצונו לחלוטין..טיולו יצליח? תודה רבה אור....

odeia

New member
אתחיל דווקא בחלק השני של השאלה

אסור בתכלית האיסור לטפל באדם כנגד רצונו!!!!!!! ומן הסתם זה גם לא יעבוד. יש בעיות פיזיות שלא ניתן לרפא, אבל בהחלט ניתן להקל. גם בטיפולים נפשיים צריך לזכיר שיש מחלות שלא ניתנות לריפוי אבל תמיד אפשר להקל ו/או לשפר את מצב החולה. בסה"כ ידוע שגוף ונפש אחד הם.

אודיה ענתה לך קצר ולעניין...

רק על דבר אחד אני לא מסכים איתה וזה המשפט: הרי גוף ונפש - אחד הם. גוף - זה גוף ונפש - זה נפש והם לא אחד. הגוף הוא הכלי בו שוכנת הנשמה. הגוף הוא כמו הנוריות אזהרה אשר ברכב המזהירות בפני בעיות במנוע הרכב, הרי אלה לא הנוריות ש"חולות" או מקולקלות כאשר נדלקת אחת מהן. כך בגוף, אומנם הכאב הוא פיזי אך מקורו בנשמה. ורמז לכך: מחלה = מח חלה. וכבר אמרו חכמים "כל מחלה נובעת מחוסר מחילה", מחילה לאחרים, מחילה לעצמנו, מחילה לסביבה וכו´... אור וטוב אוריאל מעוז

avia_123

New member
האור שבאפלולית האגם

רייקי זו לא שיטת טיפול כנגד רצון, לא ניתן לכפות טיפול על אדם כנגד רצונו. אלא, רק אם אותו אדם יגיע לטיפול. ניתן לטפל ברייקי גם מרחוק, ולטיפול מרחוק לא חייבת להיות הסכמה מצד המטופל, טיפול כזה כן יעזור.

גם לטיפול רייקי מרחוק...

דרושה הסכמה אחרת הרייקי אינו מגיע ליעדו ובוודאי שלא יעזור. ברייקי שתיים כאשר לומדים את השימוש בסמלים, לומדים כיצד לשאול את ה"אני העליון" של אותו אדם האם הוא מעוניין לקבל רייקי ואם התשובה היא חיובית אזי מותר לשלוח את הרייקי אחרת זה עלול להיות כ"בומרנג" וכשזה חוזר - זה עלול לכאוב. לסיכום: לעולם - אבל לעולם לא לשלוח רייקי ללא הסכמה!!!!!!!!!!!!!! וכאן עלולים להזיק בברכת ונשמרתם מאוד לנפשותיכם אור וטוב אוריאל מעוז

אני...

אני יכול לשלוח בלי לשאול... כאילו אם הוא אומר לא אני לא אשלח... אבל אם אני נגיד רוצה לעזור לחברה שלי... אני יכול לשלוח?

לא כל כך הבנתי את השאלה, אבל...

ככלל: אין לעשות רייקי לאחר, מרחוק או מקרוב, ללא הסכמה. אם אין באפשרותך לדעת אם החולה מעוניין ברייקי או לא, כגון: מצב של חוסר הכרה, תרדמת, אי יכולת להתקשר עם האדם וכו... יש לשלוח רייקי בהתנייה. כלומר: (בטיפול מרחוק) לאחר עשיית הסמל לטיפול מרחוק לעשות את הסמל לטיפול מנטאלי ולאמר "אני מעוניין לשלוח לך רייקי ואם מסיבה כל שהיא אינך מעוניין לקבלו הנך רשאי לסרב. כל הרייקי שנשלח אליך ואינך רוצה בו ילך לרפואת כדור הארץ ולנזקקים אחרים המעוניינים בו". ואז לעשות את סמל הכוח ולעשות את הטיפול. (בטיפול מקרוב) כנ"ל ללא הסמל מרחוק. אור וטוב אוריאל מעוז

אני עוד רייקי 1 - אבל....

אני עושה 2 בקרוב ככה שאבין על מה דיברת... :):) שלך אלירן

my_dreams

New member
שלבים לטיפול מרחוק?

רציתי לבקש,, אני עברתי קורס רייקי שתיים שבסופו עדיין אני לא בטוחהאיך מטפלים מרחוק. תוכל להסביר לי איך אתה למדת שמשתמשים בסמלחים והכל?... חוץ מזה, אותי לימדו שבכדי לטפל במישהו מרחוק, צריך לדעת איך קוראים לאמא שלו (?). אני ממש לא מתחברת לזה, ורציתי לשאול אותך מנסיונך האישי אם זה הגיוני? תודה הדס

שלום הדס

הטיפול מרחוק בעזרת הסמלים ראשית יש לייצב את הקשר על ידי שימוש בסמל ולחבר בינו לבין המטופל בעזרת תמונה (אפשר לצייר את הסמלים בגב התמונה) ו/או על ידי ביטוי שמו ושם אמו. ולמה שם אימו? אם מישהו רוצה לשלוח לי רייקי והוא ישלח לאוריאל - איזה מה"אוריאל" בעולם יגיע הרייקי? אני אישית מכיר ארבעה "אוריאל" בלי לספור את עצמי. אך אוריאל בן שרה מעוז יש רק אחד. כך בטוחים שהרייקי מגיע אלי ולא למישהו אחר. יש לבקש את הסכמת המטופל לקבל את ההקרנה. להקרין את הרייקי על התמונה או על פתק עם שמו של המטופל. יש מספר דרכים לשלוח רייקי למרחק. בחרי את הדרך המתאימה לך. 1. השתמשי בתמונה של המטופל. ציירי על גב התמונה (בעט או בדמיון) את הסמל השלישי(לטיפול מרחוק). כתבי מתחתיו את השם של המטופל ושם אמו, הצבי את התמונה לפניך והקרני רייקי אליו דרך התמונה. 2. עשי כמו לעיל רק החזקי את התמונה בין ידיך ובקשי מהרייקי לזרום אל האיש. 3. כתבי את שם האיש ושם אמו על פיסת נייר וציירי את הסמל השלישי על השם והקרני רייקי אליו. 4. החזקי את ידיך בכיוון אליו נמצא האיש, ציירי את הסמל השלישי והקרני רייקי אליו. 5. השתמשי בכרית או בברך שלך כתחליף למטופל. כמו כן את יכולה לקחת שליח מטעמו (אדם אחר או חפץ שלו) בטאי בכל רם את שמו המלא של המטופל 3 פעמים. ציירי את הסמל השלישי בחלק הקדמי והאחורי ותני טיפול סטנדרטי מלא. כמו כן, על הסמל השלישי ניתן להרכיב לפי הצורך את הסמלים האחרים, אחד מהם או כולם. אפשר לשלוח רייקי עם סמלים לקבוצות, לחולים, לפצועים, לאירועים ואף לאירועים עתידים עם ציון המקום, התאריך והשעה. (כך עשיתי למשל יום לפני החתונה שלי שלחתי לעצמי רייקי לזמן החופה). ניתן גם לעשות הגנה עם הסמלים, כולם או לפי בחירה. חשוב!: 1. אם אינך יודעת בוודאות מה עושה המטופל שלך במרחק (נוהג או עובד) שלחי את הסמלים והרייקי בתוך בועת אנרגיה וכוונה שיקבל את הרייקי ברגע שנוח לו. 2. רצוי שהטיפול מרחוק יעשה בתיאום עם המטופל. 3. ניתן להשתמש בסמלים בצבעים מתאימים לבעיה. מקווה שעזרתי אור וטוב אוריאל מעוז

גריני

New member
שליחה מרחוק - זה הרבה יותר פשוט!

ראשית, אין הכרח בביטוי שם האם. כאשר שולחים למישהו שלא מכירים אישית רצוי "לספק פרטים" רבים ככל האפשר - על מנת שהרייקי יזהה את ה"נמען", אולם כאשר שולחים למכר - מספיק לבטא את שמו הפרטי (!) - הרייקי מזהה אותו ע"י מחשבה של השולח על הנמען! לגבי "בקשת אישור" - גם זה הרבה יותר פשוט - לכולנו יש מלאכים שומרים והם הלוא יודעים אם האדם מעוניין או לא! אם תשלח רייקי למישהו שאיננו מעונין בכך (ושוב - סמוך על המלאך השומר שלו) - ממילא הרייקי יחזור ליקום ויגיע למטרה טובה! לגבי כל הנחיות האיך: הדברים מאוד אישיים וכל רייקיסט מתחבר למשהו אחר והכל קביל, וכמו שנאמר: העיקר הכוונה!!!!!! ככל שתתכוון באמת לעזור יותר - כך הרייקי יפעל יותר!

גריני

New member
רייקי לעולם לא יכול להזיק!!!

לא ידוע לי על איזה בומרנג דיבר אוריאל, אבל יש לזכור שרייקי ילך תמיד לטובה (הן לטובת המטופל והן לטובת המטפל). גם אם מישהו מתכוון להרע בעזרת רייקי - זה לא ילך. הרייקי הוא אנרגיה של אור ואהבה ולכן יכול להשפיע רק טוב (או לא להשפיע - במידה והמקבל לא באמת רוצה להחלים, או מסיבה כלשהי הקשורה ברמת הנשמה שלו: שיעורים שעליו לעבור, קארמה וכו´).

בעניין ה"בומרנג"

ישנם אנשים רבים המתעקשים לתת רייקי למטופלים ואינם מבינים כי המטופל הוא זה שצריך לקחת את הרייקי. כלומר ישנה חשיבות רבה לכך שהמטופל ירצה את הטיפול ולמה: כל מחלה נובעת מתוך הנשמה (הרי גוף מת אינו יכול להיות חולה) גם אם האדם עצמו אינו מודע לכך באופן מלא. משל למה הדבר דומה כמנורות אזהרה במכונית וכאשר נורת השמן נדלקת היא מעידה על תקלה או חוסר שמן במנוע ולא על בעיה ב...מנורה עצמה. ונחזור לעניין המחלה: יתכן שאדם מסויים "מגדל" מחלה מסויימת על מנת לזכות בתשומת לב יתרה מן הסביבה, מנוחה מעבודה, שיפנקו אותו קצת ועוד... ואז בא מטפל ברייקי וללא רצונו מבטל את מחלתו ומרפא אותה. תת הכרתו של האדם תייצר מיד מחלה חדשה וקשה יותר על מנת לחזור לקבל את תשומת הלב שרצה מלכתחילה. אני מאמין שאף מטפל לא מעוניין להביא מחלה קשה יותר על המטופל שלו ולהתערב ב"קרמה" של מישהו אחר. ובדרך כלל כאשר מתערבים בקרמה של מישהו אחר ללא הסכמתו, לעיתים קרובות האדם שהתערב מקבל במתנה גם את צרותיו ומחלותיו של השני וזה עניין הבומרנג. ועוד בעניין הזה - במצבים אלו אין טעם לעשות "הגנות" כי אין אדם בעולם שהצליח להקים הגנה מפני גורל וקרמה. לכן: אין לטפל באדם ללא הסכמתו! ולנושא נוסף שאמרו כאן: רייקי אינו יכול להזיק! לא מדוייק... יתכנו מצבים שהרייקי מזיק מתוך כוונה טובה (על משקל הדרך לגהינום רצופה כוונות טובות) ועל כך אפרט בהודעה נפרדת אור וטוב אוריאל מעוז

גריני

New member
רייקי ו"הדרך לגיהנום"....

ידידי, אני חוששת שאתה טועה ומטעה. לא ברור לי מנין לקחת את: "ובדרך כלל כאשר מתערבים בקרמה של מישהו אחר ללא הסכמתו, לעיתים קרובות האדם שהתערב מקבל במתנה גם את צרותיו ומחלותיו של השני וזה עניין הבומרנג." אני שבה ואומרת: רייקי, או כל ריפוי אנרגטי אחר, שנעשה מתוך כוונה טהורה ואמיתית - לסייע למטופל לעולם לא יפגע במטפל! (עם או בלי הגנות)! אני חושבת שאתה ממעיט בערכן של המחשבות שלנו, שכפי שכבר נאמר: "סוף מעשה במחשבה תחילה" - והן אלה שקובעות את כיוון ועוצמת ההשפעה שלנו, בכל שטח שהוא בחיים!

נתי נתי

New member
מחכה להמשך.

תודה על תשובתך. מסכימה עם אמירתך בעניין קבלת הרשות ממטופל. מסכימה עם עניין מודעותו של המטופל - שהרי ברור שאם נרפא סמפטום של מחלה ללא הגעה למקור המחלה, זו תתפרץ שוב ואולי אף בצורה חמורה יותר. הבחירה היא של המטופל. אם אני בתור מטפלת מבקשת את רשות המטופל להזרים אליו רייקי, והוא מסכים. אם אני בתור מטפלת מסבירה לו את עניין האחריות שלו להיות אקטיבי כמטופל, ולשתף פעולה בהליך ההבראה. אם עשיתי את כל אלה, והמטופל עדיין אינו אקטיבי. ברור שעלי להפסיק לטפל כי רצונותי לא יכולים לרפא אותו. יחד עם זאת כל הרייקי שזרם אליו לא יפגע בו, אין הרייקי פוגעת ביצורי חיים. ואם נהגתי לפי כל הכללים היא גם לא תחזור אלי בבומרנג. איזה בומרנג? אם שלחתי אנרגי טובה כיצד הפכה לכואבת? לא מצליחה להכיל את הרעיון הזה. נדמה לי שמילים וביטויים כאלה גורמים לנו המטפלים ברייקי נזק - לזה אני קוראת בומרנג. מחכה להמשך דבריך. יום של אור נתי.

למעלה