רייקי יהודי \ קבלי

רייקי יהודי \ קבלי

שלום לכולם, אני מתנצל מראש אם השאלה נישאלה, האם מישהו מכיר מקום \ ספר\ מורה לרייקי יהודי \קבלי? לפני מספר חודשים ראיתי ספר כזה בתחנה מרכזית בירושלים אצל מישהו ואני לא מצליח למצוא עותק שלו, אשמח לקבל עזרה, תודה מראש, שאול

gwizard

New member
מה זה רייקי יהודי ?

רייקי היא שיטת ריפוי (ויש שיאמרו דרך חיים) יפנית שהושפעה מבודהיזם ושינטו (דת פאגאנית יפנית). העקרונות של רייקי יכולים לדבר לבעלי כל הדתות, אבל המקורות שלה הם לא יהודיים. אז מה זה בדיוק רייקי יהודי ?

זה בדיוק מה שאני מנסה להבין ../images/Emo13.gif

לצערי לא הספקתי לירשום את פרטי הספר או לעיין בו מספיק בכדיי לענות על שאלה זו

שלום לך ובוקר טוב

צר לי לאכזבך אך אין דבר כזה 'רייקי יהודי קבלי' ואם אכן מישהו מתיימר ללמד 'רייקי יהודי קבלי' הרי הוא שרלטן. רייקי - פירושו אנרגיית חיים אוניברסלית - לכן מי שינסה לייחס אותה לעצמו או לדת כל שהיא הרי הוא שקרן! אם הרייקי היה יהודי-קבלי הרי דקוטור אוסאוי היפני היה כנראה בן דוד של הבבא סאלי או רב מקובל אחר - אך לא כך הדבר. ואם מישהו מוכר לך רייקי יהודי-קבלי עובר על אחד מתרי"ג המצוות שנאמר ויקרא פרק כה פסוק יד: וְכִי-תִמְכְּרוּ מִמְכָּר לַעֲמִיתֶךָ, אוֹ קָנֹה מִיַּד עֲמִיתֶךָ--אַל-תּוֹנוּ, אִישׁ אֶת-אָחִיו. ופסוק יז: וְלֹא תוֹנוּ אִישׁ אֶת-עֲמִיתוֹ, וְיָרֵאתָ מֵאֱלֹהֶיךָ: כִּי אֲנִי יְה-וָה, אֱלֹ-הֵיכֶם.

שאול שלום. רייקי זו אנרגיה קוסמית אוניברסאלית

מי שמנסה להפוך את זה לדברים אחרים ולהסב את זה לדת או כת, זה כבר לא רייקי. זו המצאה. אתה רוצה ללמוד רייקי? תלמד רייקי. אתה רוצה ללמוד יהדות? תלמד יהדות. מצא לך מורה שתתחבר אליו ושיהיה לך בהצלחה. אור ואהבה ושנה טובה יפעת זולר

נועיק

New member
רייקי יהודי

זה כמו שרימפס כשר - נראה כמו שרימפס מטוגן כמו שרימס מוגש כמו שרימס... אבל זה לא שרימס, בעיקר כי זה כשר. רייקי יהודי זה חיבור של לימוד אנרגית הרייקי לכל מיני סמלים הבאים מהיהדות: לומדים רייקי, מכירית את האנרגיה, עד כאן הכל נכון (ואפשר להסתפק בזה) אבל מחברים לזה סמלים יהודיים ונותנים להם משמעויות המתחברות לרייקי, וזה כבר לא רייקי... אבל זה כשר...

אני מודה לכולם על התשובות ../images/Emo13.gif

ראיתי בחטף ספר שעורר את סקרנותי, אני מנסה לגבש את דעתי לאחר שאחקור את העיניין, אשמח אם תוכלו לעזור לי עינינית במציאת חומר על הנושא
תודה מראש, שאול

שיטת ריפוי סודית ביותר

לחקור זה חשוב, מה קשה לדעת איזה סמלים יהודיים אפשר להשתמש ? יש כאלו מרפאים דרך 72 שמות האלוקים... פעם שאלתי מישהי שלמדה על הסמלים, תשובתה הייתה שנתבקשה לא לספר- מגן-דוד, 4 מינים , מנורה... ואתה יכול למצוא עוד כמה סמלים כמו לוחות הברית... וליצור מזה סמלי ריפוי...אפשר להוסיף מחטים בדיקור. אך זה לא רייקי. בהצלחה ואהבה אריאלה

Pink Roses

New member
יש כאלה שמדפיסים על חולצות את ע"ב שמות ה'

או מקעקעים על הגוף שזו לדעתי בכלל כפירה וה"סמל" (ע"ב שמות אלוקים אינם סמלים) מאבד מכלל השפעתו ומשמעותו

Pink Roses

New member
זאת סוגיה שאני התחבטתי בה המון

איך מסתדרת האמונה שלי בה' עם עשיית רייקי, הרי כשאתה מבקש רייקי אתה מבקש מכוח עליון וברור שאוסואי לא היה יהודי והכוח העליון שהוא התכוון אליו שונה מהותית מהכוח העליון שאני מאמינה בו. האם זו כפירה? לא נסגרתי עדיין על התשובה לעצמי רק שאני יכולה לומר שלפי דעתי האנרגיה קיימת בעולמנו, ביקומנו, אשר ברא אותו הקב"ה וכאשר אתה שואב מהכוח הבלתי נדלה הזה לטובתו העליונה של המטופל שלך, או שלך, אתה בעצם לא כופר בדת היהודית או באמונה שלך, הרי רייקי הוא דבר גמיש אך מוחלט ככה אני אומרת... ותקנו אותי אם אני טועה (
)

למעלה