רייקי-ויהדות

מאוד חשוב מי אתה מזמן לעזרה בטיפול

למי ששומר מצוות, אינך יכול לזמן נשמות מתים, אינך יכול לזמן כמו שלמדתי בפעם הראשונה- את מורי ומדריכי הרייקי שנמצאים בעולם שמעבר. אם אנחנו כצינור לטיפול ברייקי בכלל למה צריך לזמן ? מה שמפליא בהילינג אנרגטי אף אחד לא שואל- שם רוב עבודת הטיפול נעשית עם ישויות . וגם יש כאלו שמזמנים נשמות של מתים. שם אף אחד לא שואל. לכן שאלתי מה זה הילינג יהודי .... על זה עדיין לא נעניתי. סופשבוע נפלא באהבה אריאלה

smile2life

New member
בעד זה המלצתי לשואל

להסתמך על זימון דמויות עליהן הוא יכול לסמוך - אם זה בורא עולם או אחד משליחיו.... גם מלאכים יכול להיות נחמד - מעניין אותי אם מישהו פעם זימן את אחד ממלאכי השרת בזמן טיפול

../images/Emo9.gifבוודאי

מרחר ואני מחוברת מילדות למסורת היהודית, ואף למדתי בבתי ספר דתיים, בכל טיפול אני מתפללת תפילה קצרה, ובכל יום אני מבקשת ממלאכי השרת להיות איתי. בוודאי כשאני מטפלת, אני מבקשת מבורא עולם לתת לי את הנקיון וממלאכי השרת ועוד מלאכים שהנני מחוברת אליהם, להיות נוכחים בטיפול....במיוחד את המלאך רפאל הממונה על הריפוי . וזה כמעט בכל סוג טיפול שהנני מטפלת, רייקי, הילינג, רפלקסולוגיה וכו'. האם זה מוזר לך ? אתה מוזמן לקרוא באתר שלי ולהבין עד כמה אני מחוברת למלאכים. או שהם מחוברים אלי .
באהבה אריאלה

israel41

New member
תפילת הרמב"ם לרופא

הרי יש את תפילת הרמב"ם לרופא שלפני כל טיפול הוא היה מתפלל

כל תפילה מתקבלת

אצל בורא עולם, כל אחד מתחבר לתפילה אחרת . כשתתחיל לטפל באנשים, תוכל לומר את תפילת הרמב"ן , או כל פסוק בתהילים, בסידור ובספרי קודש. אך אין לזה קשר לרייקי. שבוע-טוב באהבה אריאלה

dudi adler

New member
אריאלה אהלן

אני ממש ממש עסוק, אכתוב על הילינג יהודי בימים הקרובים,אי''ה דודי

yala85

New member
שלום, בוקר טוב,

שלום, בוקר טוב, זו אמא של דניק, תפוז החליט להחליף לי את השם . לי היה משבר לפני שנה בגלל הדת והרייקי אבל התגברתי על זה. אני לא גדלתי בבית דתי, אולי מסורתי, ובעלי בכלל קיבוצניק אבל בגלל האימוץ והילד התחברנו לדת. והנושא של הרייקי מאוד חשוב לי, וקצת היה לי בלגן בגלל זה אבל לא ויתרתי. יש לי הרבה מה לכתוב אבל קשה לי להתבטא. אצלי זה סיפור אישי מורכב וכואב לכן קשה לי להתבטא כל כך כאן אם תרצה אכתוב לך במסר. יום טוב.

dudi adler

New member
מעט אודות הילינג יהודי

השיטה בה אני עוסק נקראת 'הילינג האחד' מנסה לתת קישור לכתבה אודות הילינג יהודי בשיטה זאת. בקישור תמצאו מספר כתבות אותן כתבתי. אודות ההילינג היהודי רשום בכתבה הראשונה ובזו שעוסקת בריפוי פיברומיאלגיה. דודי
הקישור http://www.hug.co.il/magazine_writer_page.asp?id=163

למעלה