רייצ´ל תמות?

Raful

New member
רייצ´ל תמות?

קראתי כתבה ממש לא נחמדה בוואלה! חדשות, שהם מצטטים את הצהובון האמריקאי "סטאר", שטוענים שבפרק הסיום של העונה השמינית רייצ´ל תמות, תוך כדי הלידה של התינוק. וואלה! היו ממש לא נחמדים שכתבו של מי התינוק (השאלה הזו נותרה פתוחה בסוף הפרק האחרון ששודר בארץ, סוף העונה השביעית). חוצמיזה שהמפיקים לא נחמדים, שהם עושים דבר כזה.

Yaniv-DC

New member
רק בשביל הפרופורציות

העיתון הזה דיווח על כך שבראד פיט וג´ניפר כבר לא יחד, הילרי וביל קלינטון התגרשו, והוא נמנה על קבוצת העיתונים שמספרים על כך שנסי המפלצת מלוך נס נתפסה...

וסופי אליס בקסטר החזרזירה תגלם את

תפקיד אמילי, האקסית האנגליה של רוס במקומה של הלן בקסנדייל ("רגליים קרות") האדירה.

green lantern

New member
נו באמת....

צריך לחשוב בהיגיון (לא שאני מזלזל בך..) אבל אם הידיעה האחרונה בקשר לחברים הייתה שהם ביקשו מיליון דולר לפרק... מה ההיגיון להרוג את רייצ´ל? GREEN LANTERN בקרוב תראו

green lantern

New member
אין דמות רעה בסידרה

כולם טובים וכולם מצחיקים... אבל בואו נודה שפיבי וג´ואי הכי טובים... הם כאלו מצחיקים....

Raful

New member
פיבי וג´ואי טובים ביחד

גם רוס ורייצ´ל. וגם צ´נדלר ומוניקה. למרות שהם קצת פחות

pomelit

New member
למה רייצ´ל מעצבנת (אותי)

היא הטיפוס הקלאסי שלעולם לא מרוצה ממה שיש לו. רוס רודף אחריה עונות שלמות, ובדיוק אין לה מה לעשות איתו. הוא מתחתן - מיד היא מאוהבת בו על מעל לראש. הם שוב זוג, הוא לא מעניין, הם כבר לא זוג ויש לו סיכוי - וואו, בדיוק עכשיו היא חייבת להשיג אותו. יאלללללללללה get a life for God´s sake!

הלוואי!

אני מתעבת אותה! עוד דמות שטחית ומעבנת, בגילומה של בחורה שרחוקה מלהיות יפה, במובן קלסי או אחר. הלוואי שיש אמת בשמועה! סוזן

למעלה