רייסטלין

hwj666

New member
רייסטלין

אם רייסטין שואב את עוצמתו מניוטארי (ואולי עדיין מלונטארי) אז איך הוא הביס את האלים ולמה הוא לא יכל להביס את טנקיז באביס אלה רק בקריין? והוא הביס גם את האל העליון ואת כאוס או רק את אלי הטוב הרע והנטראליות?

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אוקיי, אני קצת בבלבלה.

אני מאלה שלא ממש זוכרים את הפרטים האלה. מתי הוא הביס את האלים בדיוק? זה לא קרה בסוף. >< ויש לו עוצמה משלו, הוא לא שואב אותה מנואיטרי, כי אז כל הקוסמים יכלו לשאוב הרבה עוצה. זה עוצמה משלו. [אני חושבת?] מתי הוא הביס אלים? ;[

XiluminatiX

New member
באגדות

באגדות רייסטלין מביס את כל האלים, כשקרמון חוזר בחזרה לזמן שלו אומרים שבלילה כשהוא וגדילן מתחבאים בבור כזה אז רואים את הכוכבים ומספרים שיש שם כוכבים שמרכיבים צורה של שעון חול... ושעוני החול הם הסמל של רייסטלין

strahd

New member
אהמ

צריך לזכור שבקרין יש שני מקורות קסם, הקסם המאגי והקסם האלוהי. הקסם האלוהי מגיע ישירות מהאלים ודורש תפילה והתכווננות, הקסם המאגי מגיע ממארג הקסם של העולם עצמו ואינו דורש התערבות אלוהית. תפקידם של אלי הקסם בעולם הוא אינו להעניק את הקסם לבני התמותה אלא לשמור עליו ולספק הדרכה. מקור הקסם בעולם של קרין הוא המצודה האבודה, שבה אגור הידע על הקסם. רייסטלין היה מסוגל להשיג את הידע בעצמו ובכך להביס את אלי הקסם (כפי שעשה). דבר נוסף, רייסטלין לא היה צריך לנצח את כאוס ואת האל העליון, מכיוון שהאל העליון כבר לא נמצא בקרין לאחר שהפקיד אותו בידיהם (הנאמנות???) של פלדין טאקיזיס וגיליאן וכאוס עדיין היה תקוע בתוך אבן החן האפורה.

La Gamba

New member
פאק, יש חור בעלילה של רומח הדרקון!

(אבל זה חצי מהכיף של הסדרה, לנסות להסביר חלק ניכר מהדברים הלא הגיוניים, על בסיס חוקי עולם קרין
) באביס טאקיזיס חזקה מדי, כי זהו ממלכתה, לכן יש לו יותר סיכויים בקרין. רייסטלין אמנם שואב כוח מנואיטרי (למרות שהקשר שלו עם לוני עדיין לא ברור), אבל נראה לי שהוא יותר חזק בקטע הזה מאשר שיסתמך ויתבסס על כוחם של אלים.

merlin888

New member
הוא לא הביס

את האלים. אבל היתה לו אפשרות לעשות את זה והוא לא עשה את זה. ובכול זאת זה קצת לא הגיוני שרייסטלין לבד יכול להביס את כול האלים יחד.

v i v a l d i

New member
קודם כל הוא הביס את טקיזיס

לפני שניואיטרי ידע על זה בכלל(צריך לזכור שהאלים ברומח הדרקון הם מוגבלים) ואז לאחר שנהיה אל יכל להביס את כל שאר האלים

mt99

New member
האלים

אם רייסטלין היה בוחר להביס את האלים למה שהאידרה לא ינסו להתגונן אז באזרת האבן האפורה, הקרב אם האלים היה גורם להרס הבריאה אז למה שהאל העליון לא יחזור להציל את הבריאה? והאם לרייסטין בכלל יש סיכוי להביס את אחד משניהם? ועוד משהו אסטוניו איש פלאנטס (גיליאן) אמר שביום המושלם יעמדו שלושת האלים פלאדין טנקיז וגליאן מול מזבח יניחו עליו את מפתחות הידע וספריו של אסטוניוס גם ההיו על המזבח וא הבריאה תושלם אבל איך זה יקרה אם טנקיז מתה ופלדין בן תמותה וצוין ע"י אסטוניס שהם אלים באותו זמן?

Knotted String

New member
מה, זה לא ככה?../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ככה טרייסי&היקמן קראו לה, לא?

רז קורן

New member
דבר ראשון,

כאוס לא היה רוצה להציל את הבריאה, הוא רצה להשמיד אותה. האירדה גם לא ידעו שהוא "כלוא" באבן.

strahd

New member
אל עליון > כאוס

בערך. האל העליון והכאוס הם מעין שני הפכים של אותו אל. האל העליון רוצה ליצור ומזמן את האלים, הכאוס רוצה להשמיד אותו. הדעות עדיין חלוקות בנוגע לכך.

רז קורן

New member
מאיפה?

המידע הזה?? אני יודע מהרשומות הרביעי על The Father Of All And Nothing שזה אם אני לא טועה כאוס, מי שהיה כלוא באבן האפורה. מי זה העליון??

strahd

New member
כתוב את זה באתר של הנקסוס

הנה הכתובת של האתר. תקרא ותגיד לי אתה, מכיוון שהמידע מאוד מבולבל שם, אף על פי שזהו האתר הרשמי ביותר של רומח הדרקון ואפילו מרגרט וייס וטרייסי היקמן כותבים שם לפעמים.

avki

New member
../images/Emo51.gif איזה אתר משובח!!

איך לא הכרתי אותו לפני?! פשוט מעולה...

למעלה