רייסטלין לפני רשומות?

razcoren666

New member
רייסטלין לפני רשומות?

אני לא רוצה חס וחלילה לפתןח פה ויכוח חדש אבל אתם ממליצים לקרוא את סדרת רייסטלין לפני הרשומות?

strahd

New member
ראה שרשור אחד מתחתיך

ולא לשאול שאלות שיכולות לגרום לפורום להתפוצץ. זאת החלטתך האישית. אם אתה רוצה קצת להרוס את כיף הגילוי של הרשומות, אז קרא את "כבשן הנשמה", ואם אתה רוצה להתחבר יותר אל הדמויות לפני שתפגוש אותן ב"רשומות", אז תקרא את "כבשן הנשמה". זאת החלטה שלך. הפורום עדיין לא גיבש דעה מאוחדת.

Uzumaki Naruto

New member
לא!!!!!!

<ממהר לכתוב את ההודעה לפני שבאמת יפתח כאן וויכוח ענקי> א-ל, תקרא את סדרת רייסט קודם. פשוט לא. ככה כתבו את הספר, כשהרשומות ראשון, אז למה ללכת נגד הסופרים? סתם לעשות דווקא לעצמך?? תקרא את הרשומות קודם. (ד"א, כדאי לך, כי לפי דעתי לפחות, הרשומות הראשון הוא הכי טוב- דרקוני של דמדומי סתיו) תהנה! ^_-

O o00

New member
לא ממש. הרשומות עדפיות לפני.

הסופרים רשמו את הרשומות לפני והם התכוונו שככה זה יהיה. זהו.

*מתאפק.....*../images/Emo54.gif

חזרתי!!!!!!!!! אחרי שהות ארוכה של מבחנים, שיעורים ושאר תחלואים איימ באק און טראק! טוב, אז לפי דעתי כדאי להתחיל מייסטלין, אבל זו החלטה שלך. אתה צריך להחליט בין הסדר הכרונולוגי (קודם רייסטלין), לבין סדר הכתיבה (קודם רשומות). טוב, אז.... מחר אני חוגג חודשיים להיותי בפורום, ולרגל זאת שיניתי את אייקוני ואת חתימתי. אני תוהה מי יוכל לפתור את החידה..... באותה הזדמנות אני גם רוצה לומר שצפויה לי תקופה ארוכה של המוני מבחנים, בחנים ושיעורים, ולכן איעדר הרבה מהפורום
..... אז, אני כנראה אפסיד הרבה וויכוחים טובים ^_^. מישהו יכול לומר לי איפה האגם בחתימה.....?

KagomeSama

New member
האי! סוגוי דסו!

(נכון! מדהימה!) ברוך השב מארק! לי יש המון מבחנים וצופים אבל יש לי זמן כי אני לא לומדת... אל תלמדו ממני!

../images/Emo102.gif אוף... אני...../images/Emo4.gif

אני חושבת שהנושא הזה מקוטלג לקטגוריית "הנושא הלעוס ביותר" עכשיו עומר וענת יריבו.

טיינקס, אבריבאדי!../images/Emo54.gif

אני ממש לא הולך לריב, לפחות לא על זה, ויפנית היא באמת שפה מדהימה! גם ערבית נחמדה, אבל במידה מסויימת ורק עם מורה טובה..... (מה שאומר שכמעט בלתי אפשרי שהיא תהיה נחמדה...^_^)

למעלה