ריינג'ר בן 14

ריינג'ר בן 14

ריינג'ר בן 14 הילד ריילי ווינה, החולה בסיסטיק פיברוזיס, הגשים חלום ילדות וסיים קורס הכשרה לתפקיד שומר היערות מאת: הילה רפופורט | | www.Nfc.co.il ארגון "בקש משאלה" האמריקני סייע לילד חולה בסיסטיק פיברוזיס להגשים חלום חיים ולעבור קורס הסמכה לעבודה כשומר יערות. ריילי ווינה, נער בן 14, החולה במחלה סיסטיק פיברוזיס, המקשה עליו לבצע פעילות גופנית ולתפקד כילד בריא, לא נכנע למצבו הבריאותי, ואתמול (שישי, 9.3.07) הצליח להגשים חלום ילדות ולקבל תעודה של שומר יערות מוסמך. ווינה סיים קורס הכשרה לתפקיד במחנה "רודר" שבאזור פלימות'. סיסטיק פיברוזיס היא מחלה הפוגעת במערכת העיכול, בריאות ובלבלב. החולים במחלה סובלים מזיהומים קשים בדרכי הנשימה ובקושי בעיכול שומנים. לעתים נזקקים החולים להשתלת ראה. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-125298-00.html?tag=03-18-09

A n t o n

New member
יפה. יש לנו פה נציג משלנו שמשרת

בצה''ל!!! אגב לא הראשון ולא האחרון!

sporTV

New member
עכשיו אני מבין למה המשטרה בארה"ב

נראית טוב יותר. אם נשווה את שומרי היערות האלה למשטרה שיש לנו אולי נגיע רחוק ?

נקווה ששלנו יצטרך רק לשמור יערות

זה קצת פחות אקשן... מקווה שהוא מסכים.

cafesito

New member
תארו לכם משאלה של ישראלי

ילד חולה CF הגשים חלום והפך ליום אחד לנשיא מדינת ישראל, כרגע עצור הילד בגין הטרדה מינית ומעילה בכספי ציבור...

sporTV

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתמול בתוכנית הומור הראו איך האמריקאיים צחקו על שר הבטחון שלנו ותקרית המשקפת. ובתגובה אמרו המנחים של התוכנית לאמריקאים - מה אתם מתלַעַבִים? לכם יש נשיא שהטריד מינית!!!!

thecarrier

New member
Cross infection לנוצרים

ליהודים יש infections נוספים
אני חושב כך, במיוחד שאני שותה המון
והמון
נכון שהבדיחה אידיוטית

למעלה