ריין/בי בקומיקון

ריין/בי בקומיקון

ריין הגיע השבוע לכנס הקומיקון השנתי בסאן דייגו לקדם את סרטו האחרון "מתנקש נינג'ה" וכמובן נתן ראיונות לעיתונות ב...אנגלית. אני מצטערת אבל זה היה כל כך מצחיק , יסלחו לי מעריצי ריין אבל היו לי דמעות בעיניים מרוב צחוק למראה הדבר הזה: http://www.youtube.com/watch?v=HWzoCFGS7gs&NR=1 צפיה נעימה.

kiCkiC

New member
ריין ריין ריין...

למה לזרוק אותו ככה לזאבים למה? ולמה הוא חושב שהוא יכול עם האנגלית שלו לצאת ככה לראיונות? אוקיי אז הוא מסתדר עם אנגלית ברמה בסיסית - מה שאי אפשר להגיד על הרבה מאוד קוריאנים, אבל משם ועד ראיון?? הוא נשמע מגוחך לגמרי! מה שכן.. צחקתי ואני עדיין צוחקת! חחחחחחח

אליס241

New member
פשוט בדיחה,מסכן הוא היה נשמע מזעזע אומלל

לא מבין מה אומרים, ובטוח לא יודע מה לענות! חחח ריין באמת נוו יש לך כסף תקח תורגמן אהה? זה גם עצה! חחח היה מצחיק תודה לירון:)

משי 16

New member
לא יפה =[

מסכןן ריין שליי... לא יפה לצחוק עליו ככה.. אז מה אם הוא מתקשה באנגלית?!.. הוא עדיין מושלםם!

eini3

New member
אוי מסכן!!

יש לו אוצר מילים ענק, יש לציין. משהו כמו yes, yeah, you know, no... בכל אופן- מה זה הסרט הזה? סרט הוליוודי כאילו? ריין עד כדי כך מצליח???

kiCkiC

New member
ריין מצליח מאוד

אבל בעיקר בקהילה האסייתית... כרגע, עם הסרט, הוא מנסה לפרוץ לשוק האמריקאי הלא אסייתי, אבל לדעתי יש לו עוד דרך ארוכה לעשות בתחום המשחק אבל בעיקר בשפה!

וזה ממשיך../images/Emo70.gif

הראיונות ממשיכים לזרום רק שלפחות הפעם המראיין היה פחות מפגר וילדותי. נראה שריין נורא סבל לאכול חזות עוף וירקות במשך כל הזמן הזה...ובלי טיפת קימצ'י?! אומונה, רחמנות על הילד.

אליס241

New member
ריין מאמי דיי !

טוב תאמת אני מרחמת אליו! אבל מגיע לו כול הכבוד, כי הוא עובד מאוד קשה ומשקיע בכול דבר ! אז זה יותר טוב מכלום:) ריין חבל שאת רזה כול כך! כול היופי שלך היה לחיים מתוקות! תודה לירוני, אני נהנת כול פעם מחדש:)

eini3

New member
אוי זה ממש מביך...

וכבר נמאס לי לשמוע you know!! ולמה יש לו שם מתורגמן אם הוא אפילו לא משתמש בו? דביל... אבל בואו נראה את הצד החיובי- מבין כל הקוריאנים ששמעתי עד עכשיו, הוא היחיד שבאמת יש לו מבטא באנגלית. קבל ח"ח!!

../images/Emo45.gif זה נכון, רואים שהוא עבד

חזק על המבטא ואפילו אפשר לשמוע איזה "ר" קטנה כשהוא אומר את המילה גירלפרינד כמה פעמים. בי פייטינג!

kiCkiC

New member
הוא אכל חצי שנה חזה עוף וסלטים...

ואימונים נונסטופ! למי לא היו נעלמים הלחיים??

reute3006

New member
ריין מדהים !

לא משנה שריין מתקשה מעט באנגלית שלו , הוא לא צריך תורגמן ולא שום דבר ! הוא מדבר דיי טוב יחסית למשיהו שאנגלית היא לא שפת האם שלו , אין מה לבקר אותו , יש מה לשבח אותו ! ריין , ישר כוח , מעריצה אותך תמיד ! :)

למעלה