ריילי ביץ'

LitallicA

New member
ריילי ביץ'

שלום אני וחברי מתכננים להיות 10 ימים באיים בצד המערבי - בפוקט, קופיפי וחושבים גם על ריילי ביץ'. במקרה שנמשיך לריילי ביץ כי הבנתי שמדהים שם, אנחנו צריכים להזמין את הטיסה חזרה משדה התעופה בקראבי לבנגקוק. שאלתי היא איך מגיעים מריילי ביץ' לשדה התעופה ובאיזה שעות אפשר לעשות זאת? יש לנו אופציה לטוס מקראבי ב-10:10 או ב 21:05. אשמח לתשובה אנחנו לחוצים על הזמנת הדיל של חברת תאי וחייבים להחליט. תודה מראש

רותוש

New member
הגעה מריילי לשדה

המעבר מריילי לשדה הוא יחסית גמיש- צריך סירה שיוצאת מריילי לנמל, ואז הסעה לשדה. בנטו- סירה כעשרים דקות והסעה כעשרים דקות...הברוטו תלוי- אפשר לנסות להזמין את הקומבינציה דרך המלון בו אתם מתאכסנים, ואם יש עוד אנשים שצריכים להיות על הסירה על מנת להגיע לטיסה, אז הרווחתם. במידה ולא, תצטרכו לשלם על סירה כזו כפונקציה של מספר האנשים שנוסעים בה- כלומר, זה יצא לכם יותר יקר, אבל אין בעיה להתארגן על נסיעה לטיסה המוקדמת ב- 10:10. אופצייה נוספת היא- אם אתם מתכוונים לבלות מספר ימים בריילי, אז את הלילה האחרון תעשו באוו-נאנג- שזה איזור מגניב ביותר- אם חיי לילה בניגוד לריילי, ואז אין לכם בעיה- אתם מגיעים בסירה לאוונאנג בשעות אחה"צ-ערב, בלי לחץ- מתי שהסירה יוצאת ממילא תעלו עליה, ואז בבוקר שלמחרת אתם במרחק הסעה של 20 דקות לשדה.

LitallicA

New member
תודה ושאלה נוספת

תודה רבה רבה לך על העזרה. האם את ממליצה ב-10 ימים באיים לבקר גם בריילי ביץ'? ואפשר להגיע לשדה גם לטיסה המאוחרת של 21:05? כלומר אפשר לקחת את הסירה מריילי בכל שעה גם בשעות הערב המאוחרות? זאת נראית לי אופציה עדיפה כדי לא סתם להשאר ללילה וככה לעבור כבר בלילה לבנגקוק... שוב תודה.

רותוש

New member
כמה דברים

זה הכי קשור באיזה חופשה את רוצה- אם את בקטע של חופשת ירח דבש רומנטית, עם חיי לילה של מסעדות ופאבים, ופחות של דיסקוטקים. עם צלילות ושנירקול ופחות ספורט ימי, עם רביצה על החוף ופחות טרקים ואטרקציות, אז הייתי ממליצה לך לא להישאר בפוקט, ולעשות 4-5 ימים בקופיפי ו4-5 ימים בריילי, כי אלו שני מקומות עוצרי נשימה. אם בא לך לעשות חופשה מגוונת, גם של אטרקציות, פעילויות, ספורט ימי, מועדונים, ספארי...כל השטויות האלו, וגם כמה ימים של משהו יותר רגוע, אז תחלקי את זה 4-5 ימים פוקט, 4-5 ימים קופיפי. אבל בטח לא את שלושתם ב-10 ימים. לגביי השעות של הסירות- זה עניין של היצע וביקוש. אנחנו נחתנו בקראבי מאוד מאוחר, (תשע בערב), וכבר לא היה אף אחד שצריך סירה לריילי, והיינו צריכים לשלם לו מלא כסף- נניח כל אחד משלם 70 באהט לסירה שמכילה 8 אנשים...אז השייט ישמח לקחת רק את שניים בפי ארבע כסף- כאילו יש לו סירה מלאה...והאמת, את תמיד יכולה לרחרח בריילי מי עוד רוצה לעזוב, ולארגן עוד כמה אנשים לסירה...וככה ישמחו מאוד להסיע אתכם בדיוק בשעה שאתם רוצים.

LitallicA

New member
המון המון תודה

ממש עזרת לנו. אבל אני חייבת להגיד שקצת התבאסתי שאמרת שלא כדאי את שלושתם ב-10 ימים. גם ככה התבאסתי שאנחנו מוותרים על הצד המזרחי אז חשבתי שנוכל להיות גם בריילי ביץ בנוסף לפוקט וקופיפי. אם זה רק מעבורת של שעה וחצי וסירה אחרי זה מדוע את חושבת שזה יותר מידי איים? חשבנו רק להגיע לשם ליום ולחזור לקופיפי, אבל זה נראה לי כבר יותר בזבוז זמן כי אז זה מעבורת חזרה של שעה וחצי.. מה את אומרת?

למעלה