רייטינג

רייטינג

היי לכולם אני חדשה פה.. אני מתה על משחק ואני מחפשת סוכנויות.. נכון לעכשיו אני בטייק טו אבל שם אני רק ניצבת .. אני מחפשת יותר מזה.. ראיתי את המודעה של רייטינג בעיתון ורציתי לדעת אם זה שווה או שהם סתם רמאים. יש פה מישהו שנמצא בסוכנות?

רייטינג

חברה שלי רצתה להיות שם וביקשו ממנה לשלם 5 אלף שח והיא האמינה וכמעט שלילמה והיא סיפרה לי ואמרתי לה שהיא מפגרת ושתלך לטייק טו כי זה 300 שח ו ולדעתי טייק טו זו סוכנות מצויינת לצעירים ותירשמו אליה כי להיות ניצב זה גם טוב.............גם לואיסנה לופילטו הייתה ניצבת בקטנטנות וקראו לה אחרי הניציבות לשחק בעונה אחת ומשם היא נייתה סופאר סטאר

אני אגיד לך מה קורה ברייטינג

הם אומרים שכדי לרשום אותך את צריכה לעבור קורס של משחק מול מצלמה (שטויות אגב). הקורס עולה (כך הם טוענים) 12 אלף שקל. הם יגידו לך שהם מוכנים לשלם חצי (6 אלף) ואת תשלמי את ששת האלפים האחרים על שאר הקורס המצ'וקמק. אחר כך הם בוודאי יתעלמו ממך לגמרי ואולי הם יזמינו אותך להיות (גם שם) נצבת.

שרון ת

New member
מסקרנות

לאיזה קורס הם שולחים ז"א של מי מי מעביר את הקורס ...? זה חשוב אבל 6 אלף זה ממש הרבה עדיף לשלם את הסכום הזה במקום כמו ניסן נתיב תזהרו מרייטינג נראה לי ממש ממש קיקיוני לחלוטין ואף סוכנות שממש רוצה אותכם לא תקח ממכם כל כך הרבה כסףףף

בפרסום הם אומרים שהמורים הם

תן מרגלית, גיא אריאלי, דליק וולניץ' ועוד הקטע הוא שלא בטוח שהסלבס האלה יודעים ללמד משחק, וכל אחד מהם מעביר שיעור אחד (שעה וחצי בלבד) - לאיזה תוצאות או תהליך אפשר להגיע כשמחליפים מורה כל שיעור?

שרון ת

New member
אויי נו באמת אני אפילו לא רוצה

להגיד מה אני חושבתעל הקורס הזה אני אסכם את זה ב
גדול

Minimal Affair

New member
גיא אריאלי מעולם לא למד משחק.

ואם התכוונת לדן מרגלית, גם הוא - בקושי שיחק.

Minimal Affair

New member
ללא ספק...

סתם מסחטה של כסף, שלוקחים מאנשים תמימים\טיפשים במקצת, שרוצים להצליח בג'ונגל.

הם גורמים לך ללכת לזה בגלל השחקנים

גם אני פעם הלכתי לחוג עם כוכבי לגעת באושר ולחיי האהבה ושירלי עודד מהרדיו-זה היה סיוט !

האמת שזה עצוב

זה די עצוב לראות שיש כל כך הרבה סוכנויות בארץ שפשוט רוצות להוציא סתם כסף מאנשים ושאנשים מנצלים את החלום של אנשים להפוך לשחקנים מפורסמים.. אני למשל בת 16 ועד עכשיו ההורים שלי הוציאו קרוב ל8000 שקל סך הכל על סוכנויות מפגרות שעבדו עלינו בעיניים.. מאז אני כמובן יותר ערנית ואם סוכנות רוצה אותי היא תשלם לי אם כבר.. לא ההפך.. ו.. תחשבו על זה

יש ציטוט מ- fight club

"we were all raised on televion to belive that one day we would all be millioners and movie gods and rock stars. but we wont; we slowly lerning this fact."

coming soon

New member
טייק טו ורייטינג...

אוקיי אז ככה: רייטינג אכן רוצים כסף עבור איזה קורס טפשי שהם יעבירו אותך - כמו בסוכנות סטטוס 2000 טייק טו לעומת זאת לא לוקחים שקל - אני לא יודע למה אמרו פה שהם לוקחים 300 ש"ח...הם לא דורשים דבר רק מחוייבים לחתום להם שכאשר תקבלו את העבודה הראשונה מהם מהשכר שלכם ירד 150 ש"ח שיעבור אליהם.

למעלה