רייטינג

רייטינג

היוםב עיתון רייטינג היה מאמר נוקשה על שבוע סוף, שאמר ששני כהן, שהיא הכוכבת המשנית לרותם אבוהב כביכול, היא היחידה שטובה בתוכנית הזאת, ובסוגריים הערה שגם קובי פרג' בסדר. למישהו יש סריקה?

0OמומיןO0

New member
זה די נכון../images/Emo3.gif

קובי ושני כהן הם היחידים שטובים באמת בתוכנית הזאת
אורי גוטליב מזוייף מדיי,עופר שכטר אני בכלל לא יודעת מה הוא עושה פה הוא לא מצחיק,רותם אבוהב פחות בעניין של חיקויים,דוד קיגלר טוב אבל לא בולט בתוכנית.(לא יודעת אם שכחתי מישהו)

0OמומיןO0

New member
זה לא אומר שאני חושבת שהתוכנית לא טובה../images/Emo12.gif

אני מאוד אוהבת את התוכנית!
אבל אני חושבת פשוט שקובי ושני כהן הם אלה שממש מוכשרים שם וגם הם משתתפים יותר במערכונים אז זה בסדר

אין ספק שהתכנית מעולה

שני כהן וקובי פרג' הם ה"תגליות" כי בעולם המבוגרים הם היו הכי פחות מוכרים מבין המשתתפים, והם עושים שם עבודה מצוינת

hofri10

New member
הבעיות העיקריות של התוכנית:

א. כתיבה רעה-הבדיחות באולפן בד''כ נוראיות חוץ מכמה הברקות. המערכונים סבירים למרות שהם לא ברמה של ארץ נהדרת וגם שם הבדיחות לא משהו אלא בעיקר הרעיון והדיבור של הדמויות. ב.קומיקאים סוג ב'-חוץ משני כהן וקובי כל השאר לא משהו. עידן אלתרמן הרבה הרבה מעבר לשיא,אורי גוטליב סתם מספר בדיחות בצורה מעצבנת,דוד קיגלר סביר ויש לו כמה דמויות טובות,רותם אבוהב לא עושה שום דבר טוב ועופר שכטר הוא פשוט חיב להופיע בכל תוכנית,כמו ליאור אשכנזי. הוא סתם מאוס ורחוק מלהצחיק. אני בעיקר אוהב את האח הגדול למרות שרותם אבוהב עושה את שפרה גרוע,הבדיחות לא משהו-צפויות מדי ולא שנונות, והם סצם אומרים את מה שאמרו המתמודדים האמיתיים בתוכנית.

שירי116

New member
אתה רואה את התוכנית?

אם כן, למה אתה רואה אותה אם אתה כל כך שונא אותה?
(זכותך, אבל לא חבל על הזמן?
) ואני קצת אחלוק על דעתך. לדעתי באולפן זה באמת קצת יבש, אבל אם לא מבינים את הרקע של זה לא מבינים גם את הבדיחות (אני למשל לא הבנתי כמה דברים כי לא הכרתי טוב את מי שצוחקים עליו, או על משהו שעשה) עידן אלתרמן קומיקאי סוג ב'?! אני חושבת שהוא מבין המצחיקים בארץ! והוא יותר שנים בתעשייה הזאת משני כהן, למשל. רותם אבוהב באמת קצת מעצבנת, היא צריכה לעשות דמויות עם קול פחות מעצבן. ועופר שכטר יותר גרוע מליאור אשכנזי לדעתי!
והמ, זכותך לחשוב איך שבא לך, רק אני אומרת כאן את דעתי :) אני לא יודעת, לדעתי זו תוכנית מצחיקה, והמערכונים רובם טובים, אבל כן זה לא כמו ארץ נהדרת. מה לעשות, אנשים בד"כ יבחרו את קשת על פני רשת, לא משנה כמה התוכנית תהיה גרועה (ע"ע האח הגדול).

שירי116

New member
ולא התכוונתי שארץ נהדרת גרועה

להפך. פשוט אולי זה השתמע מההודעה.

hofri10

New member
אני נהנה בעיקר מהמערכונים

אני צוחק מהחיקויים והדמויות. מדי פעם יש איזו בדיחה מצחיקה, אבל זה בערך 3 פעמים בתוכנית. כבר נמאס עליי לחכות לבדיחה מצחיקה מהאח הגדול,אז אני צוחק מהחיקויים האדירים(חוץ משפרה)... ואם תנסי לספור את מספר התוכניות שליאור אשכנזי ועופר שכטר השתתפו בהם בשנים האחרונות, זה ייקח לך מלא זמן...

0OמומיןO0

New member
../images/Emo66.gifחבל באמת שלא משפרים את החיקוי של שפרה

מבחינת מראה עשו אותה די דומה אז למה היא לא מדברת בקול איטי ועם הידיים כמו שפרה?אפילו אני יכולה לעשות את זה
היא מדברת ממש בקול של עצמה וחבל כי שפרה זו דמות שיש מה לחקות בדיבור שלה.. אבל בכללי אני אוהבת מאוד את איך שמחקים את האח הגדול(זה הדבר שהכי מצחיק אותי בתוכנית כמובן
)סתם חשבתי שיכולים לעשות גם את הדיבור של שפרה זה יכול להיות נחמד
אה וגם שלשחר לא יהיה שיער חום
כי באמת אין לו כזה שיער

שירי116

New member
טוב, המערכונית תמיד יותר מצחיקים :)

כי הם יותר מרעננים... ולגבי ליאור אשכנזי ועופר שכטר- בדיוק! זה נוראי. ליאור אשכנזי יצא לי פחות לראות אותו למרות שאני מודעת שהוא משתתף בהרבה, אבל עופר שכטר גמר לי על הבריאות עם הפרוייקטים. אולי עכשיו זה קצת פחות כי הכל מלא בתוכניות ריאליטי... שחקנים צריכים לתת מעצמם קצת חופש כדי שיתגעגעו אליהם (לא שיש לי מה להתגעגע לשכטר... S:) ולא לרצד על המסך כל היום.

לא נכון

אנשים כמו ליאור אשכנזי ועופר שכטר מזנקים על כל דבר שנותנים להם בצדק-יש להם תהילה מוגבלת וזה בקרוב ייגמר, אז הם חולבים ממנו את כל מה שאפשר, לפני שאשכנזי שוב ייפול לסמים ושלאנשים לא יהיה איכפת משכטר. כל הכבוד לשכטר על זה שהוא מסכים עם כל הירידות עליו [בפרק הראשון עם "אלופת הכדורסל" וגם הדמות של המדריך כושר ענקית "ועוד עוד עוד עוד עוד עוד עוד..."

שירי116

New member
נמאס ממנו כבר עכשיו

ליאור אשכנזי נחמד, הוא לא נדחף כמו שכטר. ואני לא חושבת שהתהילה מוגבלת. אם הם שחקנים, ולא איזה פליטי ריאליטי, הם יכולים לעבוד הרבה מאוד שנים. הם פשוט אוהבים את זה, לעבוד הרבה, אבל שייקחו בחשבון שהם חפרו לנו כבר, טוב, לפחת שכטר. לא רק לי נמאס ממנו. והירידות רק עושות עמו חסד. ועל זה שהוא נמוך ירדו כבר כמעט בכל מקום אפשרי וגם על זה חפרו, והמדריך כושר אני אוהבת גם אבל הוא בסה"כ משחק שם מדריך כושר גיי P:

זה לא נכון

עופר שכטר עשוי מאותם מרכיבים של כוכב ריאליטי-תוכנית נוער עשויה בדיוק על אותו דבר-עושה הרבה רעש, ברגע שהרעש הזה פירסם אותו בקנה מידה ארצי, הדרך ללהיות שחקן קצרה מאוד

שירי116

New member
נכון, הדרך קצרה מאוד

אבל זה לא אומר שכולם שחקנים באמת. הוא יודע לשחק, והוא אחרי הכל לא פליט ריאליטי P: אבל הוא מעצבן. וכשהוא היה באקזיט בכלל לא סבלתי אותו XD אבל הייתי קטנה, עכשיו סתם בלי קשר נמאס לי לראות אותו בכל חור.

הוא ממש

לא יודע לשחק-הבנאדם לא למד משחק בחיים שלו וזה בדוק. הוא משחק אמין מאוד, אבל הוא לא עושה עבודה על דמות או משהו..

0OמומיןO0

New member
אני לא מבינה למה לוקחים את עפר שכטר כל הזמן

לתוכניות מצחיקות כמו שבוע סוף ומועדון לילה..הוא לא מצחיק
ליאור אשכנזי לפחות מצחיק-עפר שכטר נמאס אפילו יותר

גרי 541

New member
אני מת על אורי גוטליב

הוא לפי דעתי הכי טוב שמה ביחד עם קובי ושני כהן

נו..באמת זה רייטינג..כבר הבנו שהם נחמדים \:

כמו ששמתם לב לדעות הנוקבות שלהם על הפיג'מות, הם חייבים לקטול \: תוכנית מעולה, קובי ושני באמת הכי מצחיקים אותי ... למרות שגם אורי גוטליב ורותם אבוהב מצחיקים

שירי116

New member
כן, תכל'ס רייטינג אוהבים לרדת על כל דבר שזז

הם כמעט תמיד קוטלים איכשהוא, ולא רק את הפיג'מות... :\

למעלה