ריטלין

• פותח הנושא tairp
  • פורסם בתאריך

tairp

New member
ריטלין

רציתי לשטף אותכםאתמול נתתי לבני ריטלין 20מ"לומזלי שלמדתי מהפרום הרבה על התופעותעל תשאלו לאחר הסתיים כנראה החומא בגוף הבן שלי ביקש ממני שהקנה לא משהוא אמרתי לא

tairp

New member
המשך

שזה עולה הרבה כסףווהוא התיחל לבכות ולבכות ולקחתי אותו חבקתי אותו כי ידעתי שזה תופעה מהכדורוהתחלתי לבכותולבכות אמרתי לעצמי אני חייבת להיות חזקה ולדבר ולעשות משהוא במקום לבכ ות איתואז אמרתי לו בו נעזוב את זה ונדבר בעוד חצי שעהעל זה הוא קיבל את זה יפה לאחר חצי שעהשבטח חזר לעצמו דיברתי איתו על זה ואיך שהוא הוא הבין אז מה אני רוצה להגיד בזה שבתופעה הזו זה מזה קשה מזלי שהייתי עים סבלנות ודברתי איתו בשקט אבל עים זה היה קורא בחוץ..?? הוא שהיו באים לבקר מה הייתי עושה.?.? קשה לי קשה ליהיום החלטתי לתת לו 10 והיה בסדריש לי עוד הרבה מה לספר אבל התעיפתי אני רוצה ללמוד מפו משהואאז ביי ביינתיים המיואשת

05 מיכל

New member
אל תתייאשי מיואשת!

גם להתמודד עם ריבאונד לומדים ואף משפרים. הגבת למצב בחוכמה רבה. ואם זה יקרה פעם בנסיבות יותר קשות, למשל כשאתם בחוץ - עד אז את כבר תהיי יותר מאומנת ויותר בטוחה בעצמך, ותצליחי להתמודד גם שם. בסך הכול - זו הרי היתה הפעם הראשונה שלך. אז כל הכבוד לך! אם רק התחלתם רטלין - ייתכן שהריבאונד יעבור. אם הוא לא יעבור - יש דרכים להקל עליו. תמשיכי לעדכן אותנו, ונשתדל לעזור. שיהיה לכם יום מצוין!

למעלה