ריטלין

• פותח הנושא obz4
  • פורסם בתאריך

obz4

New member
ריטלין

הצהרתי בצו הראשון שאני לוקח ריטלין וקיבלתי לא מזמן הזמנה לעוד איזה שבוע שוב ללשכה לבדיקת נוירולוג. אז הורידו לי כבר את הפרופיל ללא קרבי מתחת ל72 או שאם הנוירולוג יראה שאני בסדר בכל זאת יהיה לי פרופיל קרבי?

oneiro

New member
אין בעייה

דונט וורי בי האפי.. ריטלין זה משהו לא ידוע.. זה הכל תלוי בך, אם תגיד שבלי זה אתה לא יכול לתפקד בכלל, ותתחיל לחרטת אז יתנו לך מה שתרצה. אם תגיד שזה סתם עזר לך בבגרויות אז אתה תיהיה בקרבי. קיצר, תרופת הקסם עובדת גם בצבא

נאצה

New member
צודק!

רטלין לא מוריד כלום ואין שום סעיף על רטלין רק במקרה שאתה לוקח כל יום (כולל שישי שבת וחופשות) ואתה צריך להביא הוחכות לזה. אם סתם לקחת לעזרה בלימודים לא מוריד כלום! ולא משפיע! אני עכשיו הורדתי פרופיל על רטלין עם אישורים שאני צריך לקחת כל יום. שהיה בהצלחה

נאצה

New member
אגב שחכתי להוסיף

א. החוקים לגבי הרטלין השתנו בצבא ועד לפני שנה בערך רטלין היה מוריד כמעט לכולם היום מאוד קשה להוריד על זה, כמו שאמרתי, רק אם אתה צריך לקחת כל יום כולל שישי שבת וחופשות. ב. במקרה שאתה לוקחת כל יום כולל שישי שבת וחופשות ורוצה להוריד על זה, זה יוריד לך ל64 ישר. אני הורדתי מ97 ול64

t h e snake

New member
אני לא ממש בטוחה בקשר לזה...

לפי מה שאני יודעת, איתי הייתה ילדה בצו ראשון שאמרה שהיא על רטלין והורידו לה את הפרופיל ל72.. ולא נראה לי שהוא עלה מאז ולידיד שלי, גם הורידו את הפרופיל בגלל דיכאון ואז שימוש ברטלין (למרות שזה היה לפני 5 שנים) ושום דעה של שום רופא, לא עזרה פה הפרופיל נשאר 72.(והוא לא נגע בתרופה הזאת 5 שנים) למרות הכל, ההבדל בינך לביניהם הוא, שאתה זומנת לעוד פגישה.. אז בפגישה הזאת תאמר שאתה לא צריך את הרטלין, ומתפקד יפה מאד בלעדיו, ואתה לא תלוי בו.. וכו.. תחרטט והרבה.. ואולי לא יעשו לך שום בעיות...

../images/Emo26.gif

הפרופיל יכול להשתנות לכאן או לכאן יש כאלו שמורידים להם הישר ל64 יש כאלה ש72 ואני למשל, על אף שהצהרתי, קיבלתי פרופיל 82 בהתאם לרטלין. כך שזה יכול להשתנות כמובן שתקח בחשבון שאם אינך יכול לתפקד ללא רטלין, אז בהתאם לזאת גם הפרופיל שלך יהיה עורפי ולא קרבי.

למעלה