ריטלין LA

ריטלין LA

שלום לכולם, אני פונה אליכם בבקשה , אולי אוכל להעזר בכם: קיבלנו מרשם לבני להחליף את הרטלין הרגיל ב- LA במינון של 40 מ"ג. מאחר והיה לנו נסיון של רכישת קופסא שלמה ואחרי שבוע ימים התברר שלא מתאים לו הכדור... לכן אני מנסה לרכוש לניסיון של 10 ימים 10 כדורים, ובבית מרקחת לא מוכנים למכור רק 10 כדורים. האם יש כאן מישהו שמוכן למכור לנו 10 כדורים (או סידור אחר) ואם זה יהיה בסדר נקנה את החפיסה השלמה. אני מקווה שזה בסדר לפנות כאן בפורום בבקשה כזו. אם מישהו יכול לעזור והוא בסביבות מגורים: נתניה חדרה פרדס חנה והסביבה נשמח להיות בקשר. ניתן לשלוח לי תגובה במסר אישי. תודה רבה רבה מראש.

ריטה ב

New member
אולי מרשם מרופא ל 10 כדורים?

למה שלא תבקשי מהרופא מרשם ל 10 כדורים? אנחנו גם מנסים עכשיו LA, רק 30 מ"ג. אז רופא הילדים נתן מרשם (לפי המכתב של הפסיכיאטר) ל 30 כדורים, אך שכח לציין "לטיפול קבוע ב ADHD", ובסופר פארם לא אישרו לי 30 כדורים, אלא רק 10.

meivari

New member
בבית מרקחת של הקופה

כאשר ביקשנו לרכוש 10 כדורים של LA בבית מרקחת פרטי, סרבו למכור לנו כי הם לא פותחים אריזות. בית מרקחת של הקופה מאפשר לקנות חלקי אריזות ולרוקח יש סמכות לתת לך מרשם חלופי על הכמות שלא משכת (לפחות במכבי). בהצלחה

מרשם ל-10 כדורים

מראש ביקשתי מהרופא לפצל את המרשם אחד ל-10 כדורים, והשני ל-20 כדורים. אבל בקופ"ח כללית אין את הכדורים האלו ובבית מרקחת פרטית זו שהיינו בה לא מוכנים למכור 10 מתוך 30 שבחפיסה. ומאוד רציתי להתחיל כבר ביום א' הקרוב כך שהוא מתחיל רצף בלימודים וחבל לי שימשיך עם הרטלין ל 4 שעות ומשאיר אותו ל4 נוספות ללא ריכוז חבל מאוד. הוא גם לא מוכן לקחת לביה"ס כדור נוסף לחלק השני של היום. מקווה להענות. ותודה רבה למי שכבר ענה לי.

למעלה