ריטלין LA - נסיון

spidergirl

New member
ריטלין LA - נסיון

שלום, אני משתמשת כבר חודש ב- LA 20 מ"ג, זו דעתי: 1. כדור ממש עדין ובלתי מורגש בגוף, יותר מכל ריטלין אחר (וניסיתי את כולם). יתרון לכל הסובלים מהכבדות של הריטלין. 2. לא מדכא תאבון. חודשים שלא אכלתי ככה. 3. טווח השפעה - אצלי השפיע שש שעות. 4. פיזור אחיד להפליא, כמו הקונצרטה

*Trinity*

New member
שאלה...

איך את יודעת מתי הכדור מפסיק להשפיע? גיליתי שאני לא מסוגלת להבחין בהבדל בצורה ברורה כ"כ. אני לוקחת קונסרטה ויש לי ירידת אנרגיה נוראית כ-4 שעות לאחר נטילת הכדור ואז אחרי כחצי שעה של עייפות והתקפי פיהוקים, אני מקבלת שוב מין בוסט של ריכוז ואנרגיה עד שעות הערב. העניין הוא שבשעות הערב קשה לי מאוד להרגיש מתי הכדור כבר לא משפיע. איך יודעים? האם התקפי הפיהוקים האלו קשורים לירידה בהשפעת הכדור? ואם כן, האם זה הגיוני שבקונסרטה תהיה ירידה כזו באמצע היום?

בהחלט הגיוני.

התרופה משחררת שלוש מנות במהלך היום. בין המנות יש מעין חלון המורגש בגוף עם ירידת ההשפעה של המנה הראשונה, עד לתחילת השפעת המנה שנייה, בשל מבנה התרופה המיוחד. תחושת העייפות היא אכן בשל הירידה הזו, הזמנית.

../images/Emo51.gifעל העדכון, אנחנו נצטרף

למעדכנים במהלך השבוע הבא! אני והבכור...

ריטלין LA האם חייבים לבלוע או

שניתן לרסק ? בני בן 11 עדיין לא יודע לבלוע למרות שניסנו את כל השיטות הוא מקבל ריטלין 10 מ"ג בגלל סיבה זו. והייתי רוצה לעבור לריטלין שמחזיק 8 שעות . תודה עבור תשובתכם.

LA אין צורך לרסק-

מדובר בקפסולה כמו של אנטיביוטיקה, אשר בתוכה שתי מנות ריטלין בגרגירים. זהו יתרונה הגדול לילדים שאינם בולעים כדורים! ניתן לפתוח את הקפסולה בקלות, לתת מנה אחת של גרגירים (השווה לריטלין 10 מ"ג 1, במקרה של LA20מ"ג) בתוספת שוקולד,או משהו מעט מתוק אחר. לאחר שלוש וחצי שעות, לתת את המנה השנייה. לא לרסק את הגרגירים בשום אופן!!!

למעלה