ריטלין L.A וקופ"ח כללית

דניאלן

New member
ריטלין L.A וקופ"ח כללית

הרופא שלנו (קופ"ח כללית) טוען שאינו יכול לרשום לנו ריטלין L.A אלא רק קונצרטה, שכן בקופ"ח כללית לא נותנים L.A . האם אכן ? מה עושים הורים אחרים שחברים בקופה הנ"ל ? בעקרון אנחנו מעדיפים להעביר את הנסיך לריטלין L.A ולא לקונצרטה שכן המינון המגביל שם נראה לנו מתאים יותר למה שהוא מקבל כרגע (12.5 מ"ג ). מה ההתרשמות שלכם מהנסיון עם קונצרטה מול L.A . ,USV NRTA

חגית35

New member
אז שירשום לך על מרשם 100% ע"ח

החבר ממילא היא מסובסדת רק ב-25% במכבי ובמאוחדת- מחירה המלא 165 ש"ח אז אם מאוד חשוב לך ההבדל לא משמעותי. אולי במושלם שלכם כבר גם תיכנס כי הם מהר משווים תנאים תכתוב מכתב לקופה ובמקביל הוא חייב לתת לך לקנות פרטי אם ברצונך.

zivadina

New member
טבלת מחירי תרופות לטיפול בהפרעת קשב

לפי שידוע לי, לאומית מסבסדת רק סוג אחד של LA.

spidergirl

New member
כמו הרבה רופאים

הוא לא יודע על מה הוא מדבר. להתעקש ולדבר עם הממונים עליו. אני למשל קיבלתי מרשם לקונצרטה הרבה לפני שהיא היתה מסובסדת בקופה. לשאלתך השניה - אני מעדיפה את הקונצרטה אבל במינון שאתה מחפש ה- LA יכול להתאים יותר.

דניאלן

New member
תודה לכל העונים

מעבר לעובדה שמבחינתי ה L.A מדויק יותר במינון , מה ההבדל העקרוני בין התרופה הנ"ל לקונצרטה מבחינת אורך השפעה, קצב פעילות ותופעות לוואי ? ושוב תודה מראש (ולא ,USV NRTA )

zivadina

New member
LA לעומת קונצרטה

א. מנגנון הפיזור של שני הכדורים שונה. ב. קונצרטה משפיעה עד 12 שעות, LA משפיע עד 8 שעות. ג. המחיר די זהה. ד. כל ילד מגיב אחרת לכל סוג של כדור.

wilmash

New member
RITALIN LA+כללית

יכול וגם יכול...גם אנחנו בכללית והבן מקבל מהרופא שלו את המרשם.פשוט אין השתתפות של הקופה או הביטוח המשלים בעלות התרופה ולכן הרופא כותב את המרשם ואנחנו רוכשים בבית מרקחת פרטי.סוף הסיפור!

לדעתי עצם זה ..שאין

לכדור LA שום תופעות לוואי גם כשהוא מתפוגג וגם שהילד יכול לאכול בזמן השפעת הכדור זה שווה כל מחיר , למרות שהעלות היא 135 ש"ח בערך. וגם חפיסה מספיקה לחודש כי זה כדור שנותנים אחד ביום הבן שלי מקבל בשעה 7:00 בבוקר והכדור משפיע עד השעה 17:00 . בהצלחה

למעלה