ריטלין ??? ראיתם ???

ריטלין ??? ראיתם ???

פגשתי את הידיעה על ה"ריטלין" החדש... סריגה. תקראו, להנאתכם. כן כן... כאן. בדיוק.

זו כתבה על הספר של שרון../images/Emo24.gif

ריטלין? סריגה? מתאים לי מאד עכשיו אני מבינה איך כילדה, נערה, אשה הסתדרתי בכוחות עצמי. בדור שלי לא נתנו ריטלין כנראה שזה ההסבר שהסתדרנו למרות שבעיות קשב ורכוז לא נוצרן בדור הזה. ולעניין הספר..... אתמול הייתי בסטימצקי וראיתי אותו. בהיר, ברור, מעולה ובאמת לסרגניות מתחילות. לדעתי, מתנה מעולה ועכשווית שרון, תדאגי שישימו את הסםר במקום ראוי בקדמת החנות. בעיר שלי הייתי צריכה לחפש אותו אבל המוכרת אמרה צריך לבדוק אם נשאר כי בבוקר קנו אותו. יש, הסריגה טרנד אמיתי

88hentai88

New member
טעים היקרה...

ראיתי את הספר בכמה חנויות בפרונט ליין, וכולי התמלאתי גאווה, דעו לכן שאם אנחנו לא היינו מתעקשות ודוחפות וסורגות כל כך הרבה דברים כל כך יפים לא היה קורה כאן כלום!!! אני נוטה להאמין שהספר הוא רק התחלה של... ושיצאו עוד רבים ויפים וכמוהו!!! ותודה על הפרגון אתן מדהימות יחד ולחוד וכל זה לא היה קורה בלעדיכן איתי תודה רבה מאוד !!!

iris3111

New member
עכשיו יוצא החוצה הכל... שרון יש עוד

משהו שעשית ואנחנו לא יודעות עליו
עכשיו הזמן לספר לנו, מבטיחות לא לספר הלאה........

מושית10

New member
יישר כוח..אני עוד זוכרת את ראשית

דרכך בפורום אמנות שימושית כשרצית להקים פורום סריגה ונאמר לך שלא יהיה ביקוש. אז עם כוח הרצון וההתמדה הצלחת ובגדול!

קבלתי את הספר ולראות את שם העורכת

רק חיוך ודמעה של אושר היה לי ספר לכל מתחילה. ממליצה בחום.

קראתי והתרגזתי נורא

אין מה להשוות ריטלין למה שאנחנו עושות. דרך אגב רק לידיעה הבת שלי צרכה את זה 8 חודשים ככה שאני יודעת על מה אני מדברת. ממש התקוממתי אבל אין לי חשק לכתוב שם תגובה. ושרון הספר נראה מדליק ישר כוח.

iris3111

New member
אמא של דפנה לא צריך לקחת כל דבר

בצורה המילולית וגם לא צריך להיפגע מכל דבר. לאחרונה מדברים הרבה על הריטלין כתרופה מרגיעה אולם יש לה כמה מעלות נוספות... עוזרת בריכוז למשל ועוד שלא אכנס עכשיו. קראתי די הרבה מאמרים בנושא מתוך התעניינות. בציבור הרחב מכירים את התרופה כמרגיעה שניתנת לילדים עם "עודף" פעילות. לידיעתך יש הרבה מרצים באוניברסיטה שלוקחים ריטלין לא כהרגעה אלא כעזרה בזיכרון יותר טוב וכריכוז. ולגבי הסריגה זה נכון היא הפכה להיות אין היום שוב, ולהרבה הסריגה מהווה כתראפיה והרגעה. אני יודעת ורואה על עצמי ואם עשו השלכה בנושא הריטלין אז כדי לחדד ולא כדי ליפגוע באף אחד. בנוסף מתוך ניסיוני האישי- יש לי במועדון קשישה שהיא בעצמה מקבלת תרופות הרגעה לאי שקט והנכד שלה כבר מספר שנים על ריטלין לדעתי ילד מקסים. אני מצליחה להושיב את שניהם עם מוזיקת רקע ליותר משעה רק בלגלגל צמר. ולא שום עבודה אחרת. ובכל פעם פורמים כדור אחד ומחברים לצמר אחר ויוצרים כדור חדש עם מרקם חדש עד שאנחנו מרוצים ואז מתחילים לעשות צמות או כל דבר שמחליטים ביחד. אז... באמת לא צריך להיפגע.

תודה איריס אבל לנו התרופה לא עזרה

ורק עשתה שלל בעיות חדשות. ולכן הרגיז אותי ההשלכה. וגם אני מושיבה את רותם לא פעם לעזור לי לגלגל חוטים זה באמת מרגיע אותה מאד.

אני אוהבת את ההשוואה לריטלין

ואני אוהבת כל דבר שנעשה בדרך שמעוררת למחשבה. וזו נקודה למחשבה בשבילך, אמא של דפנה.

בגלל זה בדיוק זה הרגיז אותי

איך אפשר להשוות תרופה שמכאיבה ויש לה כל כך הרבה תופעות לוואי לא נעימות למשהו כל כך כייפי כמו סריגה. זה הבדל של שמים וארץ.

אמנם זה לא הפורום המתאים

אבל לי יש רק דברים טובים לומר על ריטלין. אין לי אף מילה רעה עליו ועל התוצאות וההשלכות לעתיד. כנראה שיש אנשים שהתרופה הזו מתאימה להם ויש כאילו שלא. גם סריגה לא מתאימה לכולם

ליאתו

New member
רק הכותרת מרגיזה

הכתבה עצמה די מחמיאה. לוואלה, בכלל, יש מדיניות כותרות מאוד מקוממ, שעושה עוול לכותבים.

למעלה