ריטוש תמונה

balital

New member
ריטוש תמונה

2 תמונות. תודה רבה מראש, אתם עושים דברים מדהימים.

triumpha

New member
ניסיון שלי ../images/Emo13.gif

וגם הריטוש הראשון שעשיתי ואני מעלה לאתר..
את הגבה עשיתי מלאה קצת יותר, ושיניתי טיפה את האף והפה (שתראה מחוייכת יותר
). הדוגמנית אמנם יפיפיה כמו שהיא, אבל רציתי לנסות את כוחי בריטוש ואני מקווה שזה בסדר מצידך. האמת שהתמונה לא נערכה בפוטושופ, אלא בתוכנה עם אפשרויות מוגבלות הרבה יותר, ולא הצלחתי ליצור את האפקט של "החלקת עור", אבל השקעתי הרבה עבודה. אגב, אני קוראת סמוייה וקופצת לפורום מדיי פעם, וזו ההזדמנות להודות לכל האנשים הנפלאים שנמצאים פה!! למדתי מכם הרבה, ועל כך תודה!

triumpha

New member
זה לא יצא קצת כהה מדיי?

או שרק במחשב שלי זה נראה ככה? הינה גרסה יותר בהירה, וכבונוס ניסיתי להבהיר את הכהות מתחת לעיניים..

shogile

New member
בבקשה

לא היה ממש מה לרטש אז הדגשתי מעט את האיפור. לדוגמנית יש עור מדהים!

Nienna17

New member
לא נראה מציאותי

שימי לב שלא קיים יותר מרקם העור, ועכשיו עור הפנים נראה כמו ציור.

ענבאך

New member
../images/Emo45.gif.

אני לא מבינה את הצורך הזה לרטש דברים שנראים טוב מאוד גם בלי ריטוש. זה נחמד מאוד שאפשר להעלים פגמים בעור בעזרת המחשב, אבל להעלים לגמרי את המרקם של העור בטענה של ריטוש זה פסול בעיני, ואם הייתי רואה את זה בעיתון הייתי מתרגזת אפילו.

HolyBitch

New member
צודקת לגמרי

בלי שום קשר שאני בטוחה שיש עוד המון תיקונים מעבר אני אוהבת את המראה הפלסטיקי הזה ולהגיד שזה פסול אני לא חושבת שזה לעניין כל אחד וטעמו הוא

ענבאך

New member
לא עניין של טעם.

מכירה את הפרסומת של דאב שהייתה לפני שנה-שנתיים? זאת שלקחו בחורה ממוצעת-מינוס ובעזרת איפור ונפלאות הפוטושופ הפכו אותה לדוגמנית על? בסוף של הפרסומת כתוב "אין פלא שתפישת היופי שלנו כל כך מעוותת" אין לי בעיה אם הריטוש שלך כי הוא לא מסחרי והצופה יודע שזה לא נראה ככה במקור. אבל בעיתונים זה לא כתוב וגורמים לכל כך הרבה בנות לחשוב שכל הנשים ההולווידיות האלה חלקות עור, רזות ויפהפיות באופן טבעי, וזה נותן להן אידיאל יופי כל כך שגוי שגורם במקרה הטוב לרגשי נחיתות ובמקרה הגרוע להפרעות אכילה, דיכאונות ועוד תחלואים פרי החברה המודרנית. אני יודעת לעשות את ההפרדה הזאת, בין העיתונות והפורום, אבל לרטש תמונה שלא זקוקה לריטוש, זאת עדיין אמירה מסוג כלשהו בעיני, גם אם לא לכך התכוונת. אני מצטערת על החפירה, ושאני נופלת עלייך ככה, אין לי ספק שלא התכוונת לשום רע, ושבסך הכל עשית מה שהיא ביקשה ממך, אז אל תקחי את זה אישית. אני פשוט פורקת פה תסכול שהצטבר אצלי במשך כל כך הרבה זמן.

Nienna17

New member
בלי שום קשר למה שזאת שלפניי אמרה

ההערה שלי לא הייתה קשורה לזה שריטשת ככה באופן שיצרת שקר, אלא שריטשת באופן שגוי. את יכולה לקבל או לא לקבל את ההערה הזאת, אבל אני רק אמרתי. כי רואים בבירור שהתמונה שערכת אותה עברת ריטוש, ובריטוש לא אמורים לראות את זה.

HolyBitch

New member
אני בהחלט מקבלת את זה

וזאת הייתה ההודעה הראשונה שזה בהחלט מקובל עלי זאת סוג של למידה ולהפך אין לי בעיה לקבל הערות על ביצוע הריטוש...זאת עוד דרך ללמוד

מה בדיוק את רוצה לרטש?

זה צילום שנעשה בסטודיו על ידי צלם מקצועי והוא עשוי היטב בעיניי. יהודה

למעלה