ריטה

תמירי1

New member
ריטה

מי נראה לכם זמרת יותר טובה??ריטה או אחינועם ניני???ומי יותר יפה וסקסית..זה חשוב על הבמה..

yaeli 101

New member
אחלה שאלה

לדעתי אי אפשר בכלל להשוות בין אחינועם ניני לריטה. בתור מי שהולכת להרבה הופעות של אחינועם והרבה הופעות של ריטה, אני לא יכולה לחשוב בכלל על השוואה. אלו שני צדדים שונים של הלב. את שתיהן הכרתי בערך באותה תקופה - ריטה שמטה את הג'קט מהכתף ושנתיים אחרי זה אחינועם קיפצה על מסך הטלויזיה עם להקת פיקוד צפון, תמיד היה לשתיהן מקום ענקי בלב והן אף פעם לא הפריעו אחת לשניה. היחס שלהן לקהל שונה, ההופעה שלהן על הבמה שונה - ריטה נותנת שואו ענקי עם רקדנים, תאורה, נגנים קול מדהים תלבושות, ואחינועם באה למכור תרבות, מוכרת את הקול שלה, את המוזיקה שהיא עושה פונה לקהל שונה לחלוטין. המוזיקה שלהן שונה לחלוטין - אחינועם יוצרת המון מוזיקה, כותבת את רוב החומר שלה בעצמה, ואילו ריטה נשענת על רמי בעיקר, זה סגנון שונה לחלוטין. בקשר לסקסיות - זה עניין של טעם ואני לא הבן אדם הנכון לשאול. כל אחד ודעותיו הוא. כבר שמעתי אנשים שיגודו שריטה סקסית בהיסטריה, מינית ומושכת. ויש אנשים שדווקא מאוד אוהבים את הפשטות שאחינועם מקרינה , את החמימות והמשפחתיות. שתי זמרות ענקיות שפועלות ישר מהלב - אחינועם משווקת את ישראל בצורה מאוד מכובדת באירופה וארה"ב . המון הופעות שלם, קהל ענקי וחם, הרבה מאוד כבוד היא מקבלת ומופיעה בהרבה תוכניות אירוח, ודואטים עם זמרים גדולים (היניהם סטינג). ריטה שייכת יותר לישראל, לא ממש הצליחה באירופה (למרות שגם שם יש לה מעריצים), בארץ היא ביג סטאר , דואטים עם המון זמרים והרבה מאוד הערכה. המתנה הכי גדולה שהן יכולות לעשות לי - היא לשיר דואט יחד. זו תהיה מבחינתי הגשמת חלום ענקי - לראות את שתיהן יחד.... אם יש עוד שאלות בנושא אחינועם (אני מניחה שאני לא צריכה כאן לספר לאף אחד שום דבר על ריטה) , אני אשמח לענות. וממליצה בחום ללכת פעם אחת לפחות לראות הופעה. אני בטוח אהיה שם (כשהיא תחזור להופיע אחרי חופשת הלידה שלה עכשיו) יעל

סחטיין יעל

גם לדעתי אין מקום להשוואה בין שתי הזמרות האלו. הן שרות סגנונות שונים, באות מרקע שונה ופונות לקהל שונה. יש עוד הרבה הבדלים בין אחינועם לריטה, ויש גם דברים דומים אכן מומלץ למעריצי ריטה ללכת לראות גם הופעה של אחינועם כדי לטעום דברים שונים ומיוחדים. אני

למעלה