ריטה שרה שיר שמח....

yoramor1

New member
ריטה שרה שיר שמח....

השירים שהרבה חיפשו, ולא ידעו איפה למצוא, תודות למיכל, הצלחנו להעביר אותם למחשב ועכשיו כמקובל מעבירים הלאה, כי לתת זה יותר מלקבל. אז הנה רשימת השירים שהצלחנו להוריד למחשב מי שמעוניין רק לפנות נשלח לכם...בשמחה. יאללה ביי יהורם אור. אניטה וחואן שיר אהבה (גחלילית קטנה) תני לי להחליט - ויראטי בגידה עם גרייניק ואלטרמן ירושלים של זהב (היישר מתקליטיית רשת ג') לאלף נמר - יום העצמאות ערב כחול עמוק - דן שילון - 95 ברית עולם (רמי+ריטה) מחרוזת LIVE 04 מתוך יצפאן כנרת שלי היו לילות - מתוך גידי גוב בהצלחה, יהורם אור.

nizzan

New member
היי יהורם

הלוואי והרבה היו כמוך!! מוכנים לתת רק מתוך אהבה גדולה... אשמח לקבל חלק מהשירים רק שאיני מצליחה לתפוס אותך באייסיקיו.. תוכל ליצור איתי קשר? אולי יש לי כמה דברים שחסרים לך... המספר הוא 143662094 תודה!!

רעיון לשימוש באוצר

אולי במקום לשלוח כל כך הרבה קבצים לכל כך הרבה אנשים, אפשר לשים את הקבצים האלה להורדה באתר של מיכל. מה דעתכם יהורם ומיכל? לדעתי זה נחשב חוקי (אם זה החשש) מכיוון שמדובר בהקלטות לא רשמיות.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אשמח לקבל כמה.

את אניטה וחואן, שיר אהבה, בגידה, ירושלים של זהב, ברית עולם, מחרוזת LIVE 04, והיו לילות. לאימייל [email protected] תודה

שיקילי

New member
שליחת השירים

יהורם מה המצב, אני אשמח מאוד לקבל את השירים האלו למייל שלי. המייל לשי הוא [email protected] תודה רבה מראש, ושבוע טוב שי

Dug E

New member
../images/Emo19.gifיהורם,מיכל תודה רבה רבה!../images/Emo24.gif

ranm17

New member
גם מעונין בשירים

שלום יהורם, בתור מעריץ גדול של ריטה, אשמח גם לקבל את כל השירים ! בבקשה צור איתי קשר במסנג'ר בכתובת - [email protected] תודה רבה רבה מראש רן

HAGAR6

New member
היי יהורם ומיכל

איזה מקסימים אתם חבל על הזמן אשמח אם תוכלו לשלוח לי את כולם חוץ מ"היו לילות" . כול השאר ממש יעשו לי טוב. המייל שלי הוא [email protected] תודה רבה רבה.....

yoramor1

New member
לכל המבקשים....

אני יותר מאשמח לשלוח לכולם, יש תיקיה מוכנה למשלוח לכל אותם אלו שיבקשו אבל אני לא אוכל לעשות זאת דרך המייל כי מדובר בתיקייה גדולה מידי בשביל מייל ולכן רק אי סי קיו יעבוד. המספר שלי הוא: 163394022 אז תשלחו הודעה אני אאשר אתכם וכך אולכ לשלוח לכם. אני פה כל היום אז אל תהססו. יום טוב שיהיה. יהורם אור.

שיקילי

New member
תיקייה של השירים

יהורם, אפשר לחלק ל- 2 את התיקייה כדי שיהיה אפשר שלוח דרך המייל. להתראות שי

שיקילי

New member
שליחת השירים

יהורם מה המצב, רציתי לדעת מתי שולח את השירים? להתראות שי

שיקילי

New member
שליחת השירים ל ICQ

יהורם בוקר טוב, יש לי ICQ חדש. אתה יכול לשלוח את השירים לשם. המספר שלי הוא 229-997-098. אם תוכל לשלוח אותם היום זה יהיה טוב כי אני נוסע ביום שישי אז שיהיה לי מה לשמוע בדרך. תודה רבה מראש שי

yoramor1

New member
אני אהיה כאן כל השבת מחובר אז...

כל מי שרוצה את השירים זה הזמן, לשלוח לי הודעה ואני שולח לכם. סוף שבוע נעים לכולכם. יהורם אור. מספר אי סי קיו: 163394022

yoramor1

New member
דרך אגב לגביי המייל שכחתי...

שלחתי לכולכם במייל (לפחות לכל אותם אלו שרשמו את המייל שלהם) זה תיקיה מאוד גדולה כך שכל המייל חזר אלי ותקע לי את האוטלוק, לא משנה, שורה תחתונה זה לא עובד כששולחים את זה במייל זה גדול מידי. תתחברו לאי סי. אני מקווה לשלוח לכולכם בסוף השבוע הזה. יאללה בי.

למעלה