ריח

ריח

שלום לכולם
אני יוצאת כחודש עם מישהו
והכל סבבה
הבעיה שיש לו ריח לא כל כך טוב בפה ויש לו נשימות כבדות כך שאם אני לידו והוא נושם עליי
אני לא יכולה לנשום
וגם בגוף,נגיד בכפות ידיים
אני לא רוצה להגיד ולפגוע בו וגם לא ניראה לי שזה פיתרון

מה אפשר לעשות?
לא שאני חושבת שזה סוף העולם
אבל בטוח יש פיתרון

תודה

נסיה 5

New member
לומר לו...

>שם< מתוק שלי אני מאוד מחבבת אותך, וכיף לי איתך אך עם זאת (בלי אבל!!!) יש לי משהו שמעט מציק לי
וחשוב לי לשתף אותך בתחושות ובמחשבות שלי...
הוא ירים גבות..
ואת תגידי אתה הכי מתוק וכיף אך בכל זאת יש לי משו לומר לך וזה קשה לי אבל חשוב לי לספר לך משהו..
יש לך ריח לא הכי נעים מהפה ואתה נושם עלי יותר מדי חזק....

daoli

New member

התשובה שלך הצחיקה אותי קצת כי זה מרגיש לא אמיתי ומתחנחן ומתנצל מדי.והמשפט האחרון, אדיר!
אבל אולי זאת גם דרך, כנראה הרבה יותר טובה מההצעות המטופשות שיש לי.
אני הייתי הולכת על חבילת מסטיקים, פשוט מציעה לו מסטיק או סוכרית מנטה. נראה לי הוא היה מבין את הרמז.
ואם הוא ישאל: מה את מציעה לי מסטיק כי יש לי ריח מסריח מהפה, אז תעני: כן, קצת

ואם הוא לא מבין את הרמז היתי אומרת: אוי, לא סיפרת לי שאנחנו משחקים היום במשחק: נחשי מה אכלתי. (סתם
).
בגלל שאתם חודש ביחד אז זה קצת רגיש עדיין, אבל זה כנראה גם הכי מבאס בעולם לא לנשום ליד מישהו.
ולהתנשק במצב כזה נראה לי בילתי אפשרי לחלוטין.
אולי תציעי לו לצחצח שיניים ביחד, כנסו למקלחת, וצחצחו שיניים

Megie

New member
היי

אני מבינה אותך..זה מצב קצת מביך להעלות נושא כזה..במיוחד שזה עלול להביך את הצד השני..
אני עד היום לא מסוגלת לדבר עם החבר שלי כשיש לו קצת ריח..
אז אם תמצאי רעיונות..תשתפי, אני בטוחה שיש עוד כאלו שישתמשו בהם

בהצלחה!

Disappointed1

New member
כנות היא דבר חשוב לקשר אמיתי

אם את רוצה ליצור איתו קשר מזוייף אז תמשיכי מלהתבייש ממנו ולהיגעל ממנו מבלי שהוא יודע רק כי לא נעים לך לפגוע בו.

אבל אם את אוהבת אותו, ורוצה בטובתו ובטובת המשך הקשר איתו, אז תגידי לו בצורה שנראית לך עדינה ומתאימה לו, אולי לא במפורש, אבל משהו שיבין שהריח שלו לא נעים לך, שידאג לרחוץ את איבר המין שלו לפני שהוא פוגש אותך, להתרחץ ולשים אפטר שייב לפני שהוא פוגש אותך. אלה דברים מאוד בסיסיים. לא הייתי מעיז לפגוש בחורה אם לא התכוננתי לשטוף את שלי נקי, להתרחץ נקי ולשים הרבה בושם. אם הגבר שאת פוגשת לא דואג לשטוף לעצמו את האיבר מין לפני שהוא פוגש אותך זה אומר שהוא לא מכבד אותך, לא אכפת לו ממך וממה שאת מרגישה והוא רק דואג לעצמו וטיפש כי בפעם הבאה לא תיפגשי איתו ואם הוא לא מביא את זה בחשבון אז סימן שהוא גם לא רוצה שתהיה פעם הבאה איתך. את צריכה להעביר לו את המסר הזה ולבקש ממנו במפורש לשטוף שם, להפציר בו, להתעקש. אם הוא יעלב זו הבעיה שלו. אין הנחות על זה. אבל, גם את לעצמך, דעי שתכבדי אותו בניקיון. ניקיון של הגוף צריך להיות הדדי, בלי זה אי אפשר קשר !

למעלה