ריח של פיפי

מתי11

New member
ריח של פיפי

בתי מרטיבה בלילה. לפעמים פעם ולפעמים 3. בבוקר אני מחליפה סדין כמובן,מוציאה את הציפוי הניילון/פלסטיק של המיטה,מנקה עם מיים וסבון,לפעמים מכניסה למכונת כביסה,את המזרן אני מנקה עם ספוג וחומר ניקוי ,משאירה על יד החלון לכל היום ובערב כשחוזרת מהעבודה מתחילה להריח כמו כלב והמזרון מריח לי,לפעמים אפילו החדר מריח לי. מה לעשות? תודה מתי

כמה הצעות

את הציפוי/מגן מזרן הייתי משרה במים עם מלבין לכמה דקות. גם מרענן את הצבע וגם את האף
את המזרן הייתי משפשפת עם חומרי ניקוי לריפוד ומרססת בספרי לריח טוב. הכי חשוב
הייתי שמה מכשיר כזה בחשמל (לא זוכרת איך קוראים לו) בחדר. זה עושה ריח מדהים!!!!

lee E

New member
חומץ-מפרק את האנזימים שבשתן

ומונע את הריח.

מירנטו

New member
ללא נושא

אני שמה שמיכת קיץ על המזרן ועליה מגן מזרן זה שבצד אחד שעוונית ובצד שני מגבת.כך שאף פעם המזרן לא נרטב.אם יש לך ריח במזרן תחליפי אותו זה לא טוב בריאותית מה שקורה בפנים.ריח זה מנגנון שהטבע ברא לנו גם כמנגנון נורה אדומה.בהצלחה

נועם@בת

New member
את צריכה ציפוי טוב שלא יאפשר הרטבה

של המזרון. לויד'ת איפה יש כזה (שלי עוד עם חיתולים) אבל אמא של דוכסית בטח יודעת. אפשר לנקות עם חומץ, השתן הוא בסיסי והחומץ סותר אותו )יעיל גם לשתן של בעלי חיים). נטרול ריחות אפשר לקבל גם עם ריסוס תכשיר שנקרא פבריז. מרססים, מייבשים והריח עובר. בתיה ~שבהחלט שמחה לראות אותך~

צרת רבים היא נחמת טפשים ...אבל זה עובר .

תחפשי בחנויות ציפוי נילון למיטה מהסוג הישן ,קצת יותר עבה (לא זה שמצופה בבד מגבת -כי שם בדיוק נספג הפיפי והריח נשאר ,ולא את הצבעוני דמוי מפות חד פעמיות ,שמנסיון לא מספיק רציני....) אני הייתי מחליפה במהלך הלילה את הסדין כמה פעמים ,מרססת על הנילון סנו רסס ונגב ,מייבשת היטב עם סמרטוט יבש ומחזירה סדין נקי .לא נתקלתי בבעיה של ריח ,אבל גם לא קרה לי שהמזרון נרטב .אני מניחה שהריח הוא מהמזרון . נסי להתיז פבריז על המזרון ולאוורר אותו למשך יום ,ואח"כ להניח נילון יותר עבה . מקווה שעזרתי ,ונחמה קטנה -אצלי בגיל 8 הוא סוף סוף התייבש .......

מתי11

New member
הצחקת אותו,גיל 8 ......./images/Emo59.gif

הציפוי של המזרון הוא ממש עבה,של שילב. אין משהו דמוי מגבת ,רק ניילון.לא ברור לי איך הריח עובר למזרון. הבעיה היא שאם אני לא מתעוררת בלילה עד הביקר הא רטובה... החומץ והפבריז זה רעיון טוב. תודה

למעלה