שלום, יש לי בעיה עם המגבות בבית- לרובן (הישנות יותר) יש ריח חזק של טיגון ושל אוכל,שלא יורד. מריחים את הריח בעיקר אחרי שיוצאים מהמקלחת ומתנגבים,כנראה הריח נדבק כאשר אני מבשלת בבית,מישהו יודע איך אני נפטרת מהריח?
(מגבות גוף-מגבות ראש/פנים עולות הרבה פחות) לא חייבים ללכת לכיתן. יש כל מיני חנויות של טקסטיל לבית - תני אזור וננסה לחשוב. לגבי העלמות הריח, אם עשית מכונה על תכנית של כביסה מלוכלכת במיוחד עם כפליים אבקה ולא עזר, ויש ריח של טיגון אני הייתי מחליפה אותן. אגב, מקווה שהריח לא קשור במכונת כביסה. יש מצב שאולי כיבסת אותן פעם עם מגבת מטבח שהיתה ספוגה בשמן טיגון או משהו והריח עבר אליהן?
100 ש"ח למגבת? היא צריכה להיות בגודל של שטיח סלון! אני יודעת שיש מגבות במחירים כאלו אבל מי משקיע כ"כ הרבה במגבת? לפני חודשיים קניתי בשופרסל 4 מגבות גדולות ב 100 ש"ח באיכות מעולה. בשווקי רמלה תוכלי למצוא 4 או 3 ב100, ולפעמים גם 4 ב 50! אני מעדיפה מגבות לא עבות נורא כי ככל שהן עבות יותר הן תופסות יותר נפח ומשקל במכונת הכביסה וגם מתייבשות לאט יותר על החבל או במייבש.
כשאני מטגנת בבית אני שמה צנצנת קטנה עם חומץ ליד המחבת וזה מנטרל את רוב ריחות הטיגון בבית. אני מאמינה ששטיפה עם חומץ במקום מרכך תנטרל את הריח גם המהמגבות. חוצמזה תכבסי אותן על 50 מעלות, זה קצת יותר אגרסיבי וקצת יותר מסיר ריחות וכתמים. בתיה