ריח של חדש... יש מקום גם לדתיים? אציג את עצמי: בן 26, מאיזור השרון, נשוי + 2, זה בתור התחלה
כ כמוני כמוך1 New member 5/12/13 #1 ריח של חדש... יש מקום גם לדתיים? אציג את עצמי: בן 26, מאיזור השרון, נשוי + 2, זה בתור התחלה
ר רונהדרור New member 5/12/13 #2 ברוך הבא בטח שיש.. נ.ב.- איזה כייף שמחר חוזרים לשגרה כבר יש לי שקיות שחורות במקום עיניים.
© © RoNa New member 6/12/13 #6 נשאלת השאלה מדוע זה משנה במה אתה מאמין? אלוהים, או בובת חרסינה, ישו או בעצמך. דתי או חילוני, יהודי או נוצרי - כולנו בני אדם וזה מה שחשוב, לפחות בעיני. למה היה חשוב לך במשפט הראשון לכתוב על עצמך שאתה דתי, וזה לפני שהצגת את עצמך כאיש משפחה (נשוי + 2) ?! מעניין..
נשאלת השאלה מדוע זה משנה במה אתה מאמין? אלוהים, או בובת חרסינה, ישו או בעצמך. דתי או חילוני, יהודי או נוצרי - כולנו בני אדם וזה מה שחשוב, לפחות בעיני. למה היה חשוב לך במשפט הראשון לכתוב על עצמך שאתה דתי, וזה לפני שהצגת את עצמך כאיש משפחה (נשוי + 2) ?! מעניין..
K krina New member 6/12/13 #8 אולי כדי שנזהיר אותו מראש אם מעלים פה כל יומיים תמונות פורנוגרפיות? אני יכולה להבין את הרצון להשתייך לקבוצה שבה יקבלו אותך בזכות או למרות אמונתך.
אולי כדי שנזהיר אותו מראש אם מעלים פה כל יומיים תמונות פורנוגרפיות? אני יכולה להבין את הרצון להשתייך לקבוצה שבה יקבלו אותך בזכות או למרות אמונתך.