ריח של ביוב...

navish

New member
ריח של ביוב...

מצטער על התיאורים הלא נעימים בשבת בצהריים אבל אני צריך עזרה/עצה.. לפני שבועיים הייתה לנו שתחמה בביוב וכל הבית הוצף. פתחתי את הסתימה בעזרת שליפת הלכלוכים עם פומפה מהפתח של המקלחון ומקופסת הניקוז שנמצאת באמבטיה. הסתימה הסתדרה , ניקזנו את המים (גילינו סיבה ללמה כדאי שיהיו בבית יותר ממגב אחד...) והכל חזר על מקומו בשלום. אבל... מאז אותו ארוע יש בבית ריח חזק של ביוב שלדעתי עולה מפתח הניקוז של המקלחון. יש משהו שאפשר לעשות בעניין ? תודה רבה מראש על התשובה. נ.ב אני אנצל את ההזדמנות ואאחל חג שמח לכל החברים בפורום (אני אמנם קורא פאסיבי ,אבל אני מחשיב את עצמי כחבר בפורום ולומד ממנו המון)

amonit

New member
פתרון:

1. לפתוח- לוודא שלא הצטבר ליכלוך. ולסגור. 2.לשים 2-3 כפות של סודה לשתיה למשך הלילה, ולא לפתוח את המים הסודה סופגת ריחות לא נעימים.

פתח ניקוז יש בפתח ניקוז סידור ששומר על גובה מים ע"י מחסום פלסטיק שמונע מעבר אויר(וריח...)מהביוב לפתח הניקוז.אבל מאפשר מעבר של המים המלוכלכים לצאת לביוב. כנראה שבלהט הנקיון הסרתם את אותו מחסום. אם לא תאתר אותו ,ותצליח להחזירו למקום . רצוי שתזמין בעל מקצוע .

Rשף

New member
אפשר להסיר את המחסום במקלחון ../images/Emo12.gif ?

אם הבנתי נכון הסתימה הייתה במקלחון ושם לא ניתן לפרק סתם ככה את מחסום הריח (סיפון ?).

את תהליך הניקוי לא ראיתי, אבל סיבה

לריח ביוב מהמקלחת, אפשרי, אם הסיפון לא עובד, מכל סיבה שהו...לכן חובב צדק, שצריך לפנות לאיש מקצוע, ולדאוג לסגירת מים של הריחות...

למעלה