ריח רע מהקסדה

billy milligan

New member
ריח רע מהקסדה

יש לי קסדה ספייר (בשביל המורכבת מאחור) והיום כשהישתמשתי בה, שמתי לב שהיא מסריחה משמן. כנראה מהסמרטוט שיושב לידה בתוך הקטנוע. אז דבר ראשון העפתי את הסמרטוט, אבל מה עושים בשביל להעלים את הריח מהקסדה????

dudmel

New member
../images/Emo31.gif ניסיתי את זה פעם... זה רק מסריח עוד יותר

JacksonX

New member
הוא התכוון לבושם של קלווין קליין ולא הדאודורנ

של השירותים של סנו

W i z

New member
אתה יכול לכבס את כל הקסדה כמו

שהיא. עשיתי את זה פעם עם קסדה ישנה (כנראה ישנה מדי) והציפוי שלה קיבל כתמים בהירים כאלו כמו כביסה ששמו עליה יותר מדי אבקת כביסה, אבל לא היה לי אכפת כי כמו שאמרתי היא היתה ישנה ורק רציתי שהיא לא תסריח. רק שים לב, אורך החיים של קסדה הוא 5 שנים. אח"כ מומלץ לא להשתמש בה אפילו כקסדת מורכב. היום, שקסדה זולה אך טובה (סגורה עם תקנים מתאימים) עולה 300-500 שקל אפשר להפסיק להתקמצץ על הבטיחות של המורכב שלך.

../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif זאת בדיחה טובה לשעות הקטנות

של הלילה , לכבס אותה כמו שהיא ?! את זה אני חייב לראות רק פעם הבאה שאתה מכבס קסדה , שים גם מרכך ,אוליי הקסדה תהיה יותר רכה

הוא לחלוטין לא צוחק.

הכוונה היא לא לקחת את הקסדה ולתקוע אותה במכונת הכביסה (אם כי זה יכול להיות מעניין...) אלא להשרות את הקסדה במים חמים (ל-א רותחים!) עם אבקת הכביסה האהובה עליך למשך מעט זמן, ולאחר מכן לשים את הקסדה במקום מאוורר ללא שמש ישירה עליו להתייבש טבעי.

פברז טוב למקומות פתוחים

הריח של פברז מאד חזק , ולדעתי בקסדה יגרום לאי נוחות ויהיה בלתי נסבל ברמה של בחילה

xfwind

New member
../images/Emo31.gifשלילי חזק.

אני משתמש בו שנים (
) והוא בסדר. אפשר גם לעשות אמבט מים חמימים לקסדה וליבש באויר - רצוי ביום חמסין.

billy milligan

New member
הריפוד לא פריק

והקסדה לא כל כך ישנה שצריך לזרוק אותה ולקנות חדשה

daditami

New member
קח דלי גדול

מלא אותו במים פושרים עד חמימים, הוסף אבקה / נוזל לכביסה ביד. לאחר כרבע שעה תוציא את המים, ואז צריך לשטוף את פנים הקסדה עם מים נקיים ,ללחוץ טיפה כדי לסחוט בעדינות וחוזר חלילה עד שהמים יוצאים ללא סבון.

ravid007

New member
יש תרסיס מיוחד.

פעם אחרונה שהייתי ב"אופנועי השרון" (לפני שבועיים בערך), ראיתי שם ספריי כזה. משהו נגד ריח רע לקסדה. במידה ואתה מנסה אותו, רק תן פה איזה חו"ד או משהו שנדע..... רביד

למעלה