ריח רע מהפה

ריח רע מהפה

כל בוקר אני מתעוררת עם ריח ועם טעם רע בפה (כמובן שאני מצחצחת שיניים לפני השינה). רציתי לדעת אם יש לזה איזשהו פיתרון?

freearth10

New member
בלילה כשאת ישנה

הגופנפש שלך עסוק בלעבד את כל החוויות ואת כל מה שהכנסת לתוכך ולהפריש כל מה שאת לא זקוקה לו יותר ומכאן הריח הרע וכשהוא יוצא החוצה לגוף קצת יותר טוב. השתדלי לא להעמיס על הגוף אוכל בשעות הערב והלילה ואם זה עדיין כל כך מפריע לך, חפשי מטפל הוליסטי שיחד איתו תוכלי למצוא את הסיבה להופע ת הריח ולשחרר אותו.
מאיה

ריח רע מהפה

איזה מאכלים אפשר לאכול בערב, שלא מעמיסים על הגוף ומונעים את היווצרותו של ריח רע מהפה?

freearth10

New member
אני לא מומחית לתזונה

ובטח מי שמתמצה בה עוד מעט יופיע ויתן לך אולי תשובה, שתהיה תשובה כללית ומי שיכולה לבחון האם זה באמת עושה לה טוב - זו רק את. אז עם הידע שתרכשי כאן או בכל מקום אחר ברשת צאי למסע של התנסות ומצאי את המאכלים שיהיו הכי מטעימים לך.
מאיה

0 אור 0

New member
רצוי בכלל לא לאכול לפני השינה

אלא לאכול ארוחת ערב מוקדמת שנותנת למזון להתעכל לפני שהולכים לישון , אני אישית מעדיפה ארוח קלה שלא כוללת חלבונים - אבל אם אני לא טועה דוקא הרמבם נגדי בעניין הזה וממליץ על הארוחה הגדולה יותר בערב (לא סגורה על זה) כמובן לצחצח שיניים לפני השינה אבל כפי שכתבו לפני - יש לבדוק את מצב השיניים, החניכיים ומערכת העיכול - יותר חשוב מאשר מה בדיוק אוכלים

hal767

New member
שתי אפשרויות

1-בעיות בשיניים ובחניכיים. 2-רקבון ותסיסת המזון במערכת העיכול כתוצאה מתזונה לא נכונה או ליקויים במערכת העיכול. רקבון/תסיסת המזון במערכת העיכול הוא תוצאה של אכילת מזונות מהחי המתקלקלים במערכת העיכול האנושית, בחירה לא טובה של מזונות ומשקאות, אי שמירה על צרופי מזון וכללי אכילה נכונים. ליקויים בפעולת מערכת העיכול כמו עצירות למשל, מייצרים אף הם את התהליך הנ"ל.

ובנוסף-

אכילה של שום, למשל, גורמת ליציאה של חומר הפעיל באמצעות מערכת הנשימה

כיסופון

New member
חוט דנטלי

ריח רע הוא ריח שנוצר משאריות של אוכל התקועות בין השן לחניך. נסי בכל ערב לפני שינה ולפני הציחציח חוט דנטלי. בהצלחה!

למעלה