ריח מוזר

• פותח הנושא bun
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

bun

New member
ריח מוזר

גם הפוטים וגם הקולים סגרו בירידות. עלייה כמעט בכל הפוזיציות הפתוחות באיזור הכסף. (שוב - פוטים וקולים כאחד). זקני הדור שמזהים את הריח - אנא שתפו... מה מתבשל כאן? לאן הולכת המלחמה על פריצת ה - 510?

הסבר??

ריח מוזר גם הפוטים וגם הקולים סגרו בירידות. עלייה כמעט בכל הפוזיציות הפתוחות באיזור הכסף. (שוב - פוטים וקולים כאחד). זקני הדור שמזהים את הריח - אנא שתפו... מה מתבשל כאן? לאן הולכת המלחמה על פריצת ה - 510?
שים לב למספר דברים. א. נסגרו פוטים מחוץ לכסף ב. נכתבו פוטים על הכסף ועמוק בכסף. ג. נכתבו קולים מחוץ לכסף.המשמעות היא שהפעילים בשוק חושבים שהשוק יעלה!!!

bun

New member
האם הבנתי נכון?

הסבר?? שים לב למספר דברים. א. נסגרו פוטים מחוץ לכסף ב. נכתבו פוטים על הכסף ועמוק בכסף. ג. נכתבו קולים מחוץ לכסף.המשמעות היא שהפעילים בשוק חושבים שהשוק יעלה!!!
א. סחתיין על ההתייחסות המהירה. ב. פעילים = ידיים חזקות או חלשות? אם הבנתי נכון את רמזייך אתה מתכוון שהשוק דווקא ירד!!!??? ג. למרות מה שכתבת בדבר פריצה ב - RSI, אם עובדים על תקופות קצרות יותר (5 ימים) זה לא בהכרח המצב. ואפילו נראה שהשוק ב - over bought, לפני תיקון מטה?

bun

New member
דיכאון

האם הבנתי נכון? א. סחתיין על ההתייחסות המהירה. ב. פעילים = ידיים חזקות או חלשות? אם הבנתי נכון את רמזייך אתה מתכוון שהשוק דווקא ירד!!!??? ג. למרות מה שכתבת בדבר פריצה ב - RSI, אם עובדים על תקופות קצרות יותר (5 ימים) זה לא בהכרח המצב. ואפילו נראה שהשוק ב - over bought, לפני תיקון מטה?
בכל אופן המשמעות של דבריך היא לא רק מגמת עליות, אלא שגם לא יהיה תיקון לפניה. ביחד עם אפקט דצמבר ועם מה שאתה אומר לגבי פריצת RSI המשמעות היא חמורה כי אני תקוע עם פוטים!!! היש תקווה כי טעות בידיך?

נאיבי

New member
חבל שאתה לא עוקב אחרי הכתיבות בשוק

דיכאון בכל אופן המשמעות של דבריך היא לא רק מגמת עליות, אלא שגם לא יהיה תיקון לפניה. ביחד עם אפקט דצמבר ועם מה שאתה אומר לגבי פריצת RSI המשמעות היא חמורה כי אני תקוע עם פוטים!!! היש תקווה כי טעות בידיך?
אם היית עוקב היית מזהה את המגמה כבר לפני מספר ימים כמו שפרש בודד כתב יש סגירת קולים וכתיבת פוטים גם רחוקים.

bun

New member
שים לב ל 11/12/00

חבל שאתה לא עוקב אחרי הכתיבות בשוק אם היית עוקב היית מזהה את המגמה כבר לפני מספר ימים כמו שפרש בודד כתב יש סגירת קולים וכתיבת פוטים גם רחוקים.
באופציות על 510, על 520 ועל 530 - יחס p/c מאוד נמוך ומוסיף ומבצע ירידה חדה. כך שהמסקנות שהצבעתם עליהן - למרות שבדיעבד צדקתם - אינן חד משמעיות. שאלותי: 1. האם אתם מכירים מקור עדכני למספר פוזיציות פתוחות? האתרים שאני מכיר נותנים שנוי משילשום... 2. אינדיקציות אחרות שאני מפספס? אולי למשל זה שבאופן כללי יחס p/c בכל התחום עולה למרות במקביל למגמת עליות במדד? 3. טיפים נוספים בנושא ניתוח הפעילות באופציות עצמן? תודה.

prtz

New member
באנליסט תמצא את מצב הפוזיציות מאתמול

שים לב ל 11/12/00 באופציות על 510, על 520 ועל 530 - יחס p/c מאוד נמוך ומוסיף ומבצע ירידה חדה. כך שהמסקנות שהצבעתם עליהן - למרות שבדיעבד צדקתם - אינן חד משמעיות. שאלותי: 1. האם אתם מכירים מקור עדכני למספר פוזיציות פתוחות? האתרים שאני מכיר נותנים שנוי משילשום... 2. אינדיקציות אחרות שאני מפספס? אולי למשל זה שבאופן כללי יחס p/c בכל התחום עולה למרות במקביל למגמת עליות במדד? 3. טיפים נוספים בנושא ניתוח הפעילות באופציות עצמן? תודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה