ריח בקסדה...

aaronc76

New member
ריח בקסדה...

אהלן, איזו מישהי הכניסה את הראש שלה לקסדה שלי. עכשיו מה הבעיה? הריח שלה לא יוצא ממנה. הריח של בחורה מהקסדה... ריח של בושם זול כזה מגעיל. מה עושים? איך נפטרים מהריח? הפנים לא מתפרק כך שאיני יכול לכבס אותו. מהבחורה כבר נפטרתי בכוחות עצמי. :) הכנתי לכם את כל החומרים. עכשיו בשלו בהנאה. תודה.

לא מתקרבים לאחת כזאת מלכתחילה -אבל אם טעית

תעשה חיפוש בחודש האחרון יש הסבר מלא כולל תמונות כיצד לכבס תקסדה . החברה הרציניים בטח יתנו לך קישור

aaronc76

New member
על טעויות משלמים....

תודה... מובן שהחיפוש של הפורום לא העלה חרס בידי.

Red Ross

New member
חצי נחמה לפחות זה לא... ../images/Emo19.gif

סורי, זה היה מתבקש. ועכשיו ברצינות, אתה יכול לשטוף את זה עם מים וסבון אין בעיה, יש כאלה שגם מכניסים את כל הקסדה למכונת כביסה ומייבשים אח"כ בשמש ! אתה יכול לעטוף את הקסדה באיזה בגד או אפילו תכניס עם השק לנסיע שקיבלת עם הקסדה שלא יהיו שריטות כמו כן שים לב שלא יהיה יותר מ- 20-30 מעלות.

mendev

New member
מה הבעיה ?

גש למכולת/סופרמרקט הקרוב למקום מגורייך, רכוש שם את המוצרים הבאים: שוקו בקבוק של חצי ליטר לפחות, שעועית ברוטב עגבניות של היינץ, כרוב (לא את כRובי). אכול את המצרכים הנ"ל בזמנך החופשי. לאחר זמן לא רב מערכת העיכול שלך תייצר מתאן בכמות סבירה. קח את הקסדה, הפוך אותה כך שהפתח בו אתה מכניס את הראש יעמוד מול פי הטבעת... ושחרר. במהרה הקסדה תפסיק להריח כמו בושם זול ומגעיל, ותריח באופן אחר לגמריי.
וברצינות, איורור אותה במשך לילה שלם בחוץ (עם כל הפתחים פתוחים כמובן) בדרך כלל יפחית את הריח אם לא יעלים אותו לגמריי.

aaronc76

New member
תאמין או לא...

כבר יומים היא יושבת על המאוורר ואין תוצאה (אין יציאה). אני חסר גינה או מרפסת מתאימה. נראה לי שהעצה הראשונה יותר פרקטית.

mendev

New member
זרימת האויר היא לא הפקטור

בוא נעצור לרגע מהכללות על נשים עם בושם זול, גברים שנותנים להן לכבוש את הקסדה שלהם, ואיך ולמה כל זה קרה. מהו המקור לריח בתוך הקסדה ? ובכן מקור הריח הם אותם חומרים (אורגנים או אחרים) שנתפסים בריפוד (בבד, לאו דווקא בחומרים המורכבים שמהם נבנה המיגון הפנימי). זרימת אויר נטו לא תעזור, האויר לא אוסף את אותם חומרים בעת שהם עדיין בתוך הבד. שיטה אחת היא אכן להשתמש במים. אולם כמו שקולט אמר, לא ברור מה תוצאות השטיפה הזו יעשו לשאר חלקי הקסדה. אולם אוורור מסיבי יאפשר לאותם חומרים להתנדף (עקב החום) וכך לאויר לשאת אותם עימו. לא צריך להעמיד את הקסדה על שולחן באמצע הגינה, מספיק להעמיד אותה במרפסת השירות.

C O L T

New member
רק לדייק - אין לי בעיה עם שטיפה

לא מזמן האיש עם השפם כתב כאן הסבר יפה לשטיפה נכונה של הקסדה. גם אני מעביר את הקסדות שלי רחיצה תקופתית, אבל הרעיון הוא עדינות, לא לזרוק אותה למכונה.

yoshi6

New member
תשרוף אותה, אין חומר ניקוי בעולם שיוציא ת'ריח

yoshi6

New member
מה? השריפה או הבחורה עם הבושם הזול?../images/Emo68.gif

אתה גם יכול לתבוע אותה, כל האמצעים כשרים. יש דברים שלא עושים, כמו להרכיב בחורה עם ריח של בושם זול. אין מה לעשות חביבי אתה משלם את מחיר החרמנות.

כבר קרה ששטפתי

קסדה שהפנים שלה לא פריק.. ובאמת חלק מהחלקים פשוט נשרו. הדבקתי אותם בחזרה בדבק מגע. אפשר גם להדביק בדבק חם אם אתה לא ממש מהטיפוסים שאוהבים לשאוף דבק מגע..

Red Ross

New member
ניסית כבר מגבונים לחים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

eldad-g

New member
דווקא יש פיתרון

1. תנסה להשיג ברשתות הפארם חומר בשם "פאבריז" תרסיס מנטרל ריחות הבעיה שלדעתי הפסיקו להביא בכל מקרה שווה בדיקה ומאמץ. 2. קנה סודה לשתיה (אבקה) שים על צלחת והנח את הקסדה עליה למס' ימים - שוב מדובר בסופח ריחות מעולה . 3. אם 2 לא עזר אזי יש למרוח את הסודה לשתיה על הריפוד או להשרות את הקסדה במיים עם סודה לשתיה - אין לי ניסיון בכך לכן מומלץ שתבדוק קודם שזה לא מזיק לקסדה. שבת שלום אלדד

AVNER XR

New member
הגזמתם לגמרי מעט אבקת כביסה לתוך הקסדה

להוסיף מים ,לשפשפף בעדינות ,לשטוף בהרבה מים ,ולהניח לייבוש

למעלה