ריחות

אני לא שמה בשמים

וגם לא יפריע לי אם הבחור לא ישים. מה שכן, אם הוא שם- שלא יהיה בושם מתוק- בעעעעעעעעעעעעעעע

אני שונאת כשהריח של השמפו

מתערבב לי עם הריח של הקרם לחות , שמתערבב עם הבודי לושן, שמתערבב עם ריח הדאורדורנט ועם הריח של הבושם
אבל תכלס יש רק ריח אחד שעושה לי בחילה - האיזי מיאקי בושם , כמו כל דבר - צריך לשים במידה. כי יותר מידי - זה כבר מסריח. למרות שהריחות של הבנים שאני אוהבת הם בדר"כ מתוקים - חריפים ובזה אני אפעם לא אתלונן שיש יותר מידי... אבל עליי אני אוהבת את המתוקים קלילים , שלא יהיה כבד.

../images/Emo45.gif גם אני שונאת כשעל גוף אחד יש

700 ריחות!! אי לכך ובהתאם לזאת - קרם גוף + קרם ידיים תמיד מאותה משפחה (כרגע בריח פסיפלורה). יש לי פטיש ענק למרככים לשיער - כל פעם משהו אחר. פשוט לא עומדת בזה וחייבת לגוון. רק היום קניתי חדש מדהים בריח הדרים - גררררר!!!

נכון, היה לי כזה פעם! אבל מה שתמיד

אבל תמיד יש אצלי בבית - זה השוקולד של קרמה!!! כיאה לילדה שוקולדית אמיתית!!!

ריח גוף טיבעי ונעים יכול להטריף אות

כמה וכמה גברים שהייתי איתם פשוט הריח הטיבעי שלהם הפיל אותי מהרגליים איזה עירופול חושים הנאה!

חופ שיה

New member
אני חברה רק של ריחות טובים

(סובייקטיבי)נדיר שאני יכולה להנות מריח גוף. ריח שהוא לטעמי (כולל ריח גוף) יכול לחרמן אותי ברמות מטורפות.
מאידך, אני יכולה לנתק מגע מאדם שריחו אינו לטעמי והיו מקרים כאלה והיה לי חבל שזה "נופל" בגלל זה.

morrrrrrr

New member
בושם זה אחד הדברים שמחמרנים אותי

בבחור.. ולא סתם המציאו את כל הדברים .. שמע אפשר גם לחיות כמו שחיו פעם בלי דאודורנט ולהסריח

רק ריח טבעי !!! אבל רק!!!

אם מדברים על סקס- אז ריח טבעי וכמה שיותר חזק הרי זה משובח - כמו ריח זיעה גברית!!! אם מדברים על לצאת למסעדה וכד'- רק ריח של שמפו לא יותר מזה..אני שונאת ריח של בושם!!!

גם לפלוץ יש ריח נעים

אם אני נמשכת לגבר שאיתי , אני יכולה להסניף את הפלוצים שלו...וכבר עשיתי את זה

אוקיי, שמעתי על פטישים....

אבל זו עלית מדרגה :) אז מבחור שטורח להסתיר את הפלוצים שלו (מה שידיד שלי קורא "מיתאן בסתר") את הופכת אותו למפלצת פלוצים פלצנית שנותן בכל תרועה גדולה בכל פעם שהוא רוצה לגרור אותך איתו למיטה?

למעלה