ריח בירה בשכמות ?! ........
י ילדה שוקולדית New member 11/7/06 #27 שוב אתה נדחף לי באמצע הסקס? ../images/Emo46.gif מדובר בשני אנשים שונים, משוגע שכמוך!!!!
ב ברור שזה אני New member 11/7/06 #32 הלו הלו (הלו) את דחפת אותי לסקס שלך ! ומאיפה אדע שאלה שני אנשים אחרים ?!
י ילדה שוקולדית New member 11/7/06 #33 MOI? ../images/Emo189.gif על אז אני לוקחת אחריות! על עכשיו - ממש לא!! ומאיפה תדע - תקרא טוב טוב!
י ילדה שוקולדית New member 12/7/06 #39 שלי!! שלי!! גם הבירה וגם השכמות!!! מה גם את עושה כאן??? ה' ישמור!! תשאירו לי משהו!!! אם לא את הבירה, אז לפחות השכמות!!!!
שלי!! שלי!! גם הבירה וגם השכמות!!! מה גם את עושה כאן??? ה' ישמור!! תשאירו לי משהו!!! אם לא את הבירה, אז לפחות השכמות!!!!
ל ליאתוש כפרה New member 11/7/06 #26 אני גם בעורף..../images/Emo99.gif. מה סקסי בריח של בירה..או וודקה?.. איכ..
י ילדה שוקולדית New member 11/7/06 #28 אז זהו, שאין שום סקס אפיל בבירה, אבל במקרה הספציפי הזה ריח חלש (חשוב לציין) של בירה השתלב כ"כ טוב עם ריחו הטבעי של הבחור, שהתוצאה היתה סקסית מאוד. טוב, טוב, לא אמרתי כלום!!!!
אז זהו, שאין שום סקס אפיל בבירה, אבל במקרה הספציפי הזה ריח חלש (חשוב לציין) של בירה השתלב כ"כ טוב עם ריחו הטבעי של הבחור, שהתוצאה היתה סקסית מאוד. טוב, טוב, לא אמרתי כלום!!!!
ל ליאתוש כפרה New member 11/7/06 #30 חחחח...אולי רק אני נפלתי על הבהמות ששותות לא פחות משני ליטר בירה.
י ילדה שוקולדית New member 11/7/06 #31 ../images/Emo6.gif אני לא יודעת כמה הוא שתה לפני הוא היה בחור עם מימדים לא מבוטלים בכלל, כך שייתכן מאוד שהוא חיסל כמות רצינית לפני שהגיע. או שהוא פשוט היה בהמה עם ריח טוב!
../images/Emo6.gif אני לא יודעת כמה הוא שתה לפני הוא היה בחור עם מימדים לא מבוטלים בכלל, כך שייתכן מאוד שהוא חיסל כמות רצינית לפני שהגיע. או שהוא פשוט היה בהמה עם ריח טוב!
ש שבלולה מבולבלה New member 11/7/06 #20 ../images/Emo45.gif תהני! הבום האהוב עלי: לייט בלו אני גם מאד אוהבת ריחות של פירחי גינה שונים (יסמין, פרזיה ועוד ועוד...)
../images/Emo45.gif תהני! הבום האהוב עלי: לייט בלו אני גם מאד אוהבת ריחות של פירחי גינה שונים (יסמין, פרזיה ועוד ועוד...)
י ילדה שוקולדית New member 11/7/06 #23 אצלי - כמעט כל דבר של קלווין קליין מוציא ממני גררררררררררר אחד גדול!!!
ל ליאתוש כפרה New member 11/7/06 #24 אין כמו ריח טבעי, זיעה קלה.. אני יכולה גם להתעלף מריח הבושם אנג'ל.. .