ריחות

ToryMaster

New member
../images/Emo3.gif

יש אנשים שמשתמשים באותה עוצמת כוח כשהם מצחצחים לשון כמו כשהם מצחצחים שיניים, זה לא טוב.

../images/Emo122.gifלא לזה התכוונתי

פשוט לוקחים את המברשת ומעבירים אותה על הלשון עם חיכוך קל אחורה קדימה או טיפה בסיבוב וזהו אין פה יותר מידי מה לעשות. לא אמרתי למרוט אותה ממקומה
מי שמאזוכיסט ואוהב להכאיב לעצמו שיבושם לו
.

ToryMaster

New member
חחחחחח

אני יודעת שלא לזה התכוונת, אני סתם הרחבתי בכלליות

אוי...

אם מדובר בריח פה, אני לוקחת מסטיק לעצמי ("סתם כי בא לי") ובאותה הזדמנות מציעה לו. אם הוא מסרב: אעביר לו את שלי דרך הנשיקה, או שאתעקש שיקח לעצמו (ואם יעצבן יותר מדי אומר בדיוק למה אני מתעקשת). לגבי ריח גוף... אוי וואי ווי. סביר להניח שאני אעביר את זה בצחוקים. כמו "לאאא!!! אל תחבק אותי, הרגע התקלחתי. לך תתקלח בעצמך קודם" (הכל בנימה במתאימה וחיוך מקסים). כך או כך - לא מסוגלת לסבול ריחות לא טובים *נגעלת*

b t t y b o o p

New member
המ....

אני בדרך כלל שמה עלי בושם קליל(ביום יום) וכשאני יוצאת לאנשהו אני שמה בושם יותר כבד . בדרך כלל שאני רוצה שמישהו יסובב את הראש , אני באה עם שיער חפוף ובדיוק שעלם חמודות עובר אני מפזרת את השיער. הריח של השמפו(כדאי לבחור ריח טוב) מגיע אל אפו והוא מריח את הריח הנהדר שלי..... עושה לי במיוחד ריח עדין של אפטרשייב(במיוחד של הוגו בוס) וריח שממש מגעיל אותי הוא ריח של זעה. לא יודעת למה זה פשוט מרתיע.... בנות! נא לזכור! תמיד שימו דאורדורנט אחרי המקלחת ולא ביום שאחרי! זה נשאר להכי הרבה זמן. ו...זהו!

S i r i u s

New member
הריח הטבעי

לא אוהבת בשמים בכלל, עושים לי בחילה. אני אוהבת ריח גוף רגיל, או ריח של סבון אחרי מקלחת

ריחות

קודם כל - היי, אני חדשה בפורום... לגביי הריחות, יש משהו בריח קל של זיעה, שמדליק אצלי דברים חבויים... כל עוד מדובר על ריח קל, ולא על סימפטום של חוסר התקלחות בחודש האחרון. לגביי הריח האישי שלי, יש לי רגשות מנוגדים. באופן אישי אני לא מתה על הריח שם. מישהו פעם אמר לי (לא עליי, אלא על נשים באופן כללי) שזה כמו ריח של דגים, ואינ חושבת שיש בזה משהו. אבל מעולם לא התביישתי בריח שלי או משהו כזה. זאת בחירה של השותף אם לרדת לכיוון הזה או לא, על אחריותו...

ToryMaster

New member
המממ

זה עשוי להדיף ריח דגיגי משהו, אבל הריח לא אמור להיות ממש חזק ובעייתי אם את בריאה ואין דלקות או זיהומים. האמת, ששיטה טובה לבדוק שהריח בסדר ולהיות רגועה יותר, היא לבדוק לבד עם האצבע.

הריח ה"דגיגי"

כמדומני, נובע מבעיה כלשהי כמו פטריה או דלקת, זהו אינו הריח הטבעי של המקום...

למרות ש...

לכל אישה הריח הפרטי שלה. אני מניחה שנשים שאוכלות תזונה מסויימת יפיקו משם ריח אחר מאשר נשים אחרות. זה קשור בטח להמון גורמים...

ToryMaster

New member
זה כמו זרע...

גברים שיאכלו הרבה פירות עם רמת סוכר גבוהה - הזרע שלהם יושפע מזה. הגוף שלנו לא מפיץ ריחות לא נעימים אם הכל בו בסדר, כמו כאב, ריח זה מנגנון שנועד להתריע בפנינו שמשהו לא בסדר.

בהחלט מזון משפיע../images/Emo6.gif

יכול להיות מאוד שמה שארשום עכשיו הוא עורבא פרח ואין לי שום אימות מדעי או מי שיאשר את זה אבל חפיף. אם אוכלים פירות מסויימים זה עושה לזרע ריח וטעם יותר טובים, כנל מאכלים מעוררי תשוקה. שקדים מגדילים את תכולת הזרע ומעבים אותו כנ"ל קוקוס. יש מאכלים מסויימים שעדיף להתנזר מהם אחרת יהיה סירחון גדול. כל זה בעירבון מוגבל ביותר.

ToryMaster

New member
המממ

אני זוכרת שחברה שלי סיפרה שכשחבר שלה היה חולה הוא שתה המון תה פסיפלורה והייתה לזה השפעה מוחשית על טעם הזרע. סיגריות לדוגמה, גורמות לטעם מלוח ומגעיל יותר.

סיגריות

אין לי מושג בקשר לסיגריות הן גורמות נזקים אחרים שאי אפשר אח"כ לתקן זה נראה לי קצת חשוב יותר. ומה סתומרת הן גורמות לריח מלוח ומגעיל יותר
התכוונת לכוס? איך הן יכולות לגרום לכך מה היא מעשנת מלמטה
.

ToryMaster

New member
חחחחחחחח

לא בדקתי על נשים, אבל יודעת שסיגריות גורמות לזרע להיות מלוח ומגעיל יותר, נראה לי רק הגיוני שזה גורם לזה גם אצל נשים. מצד שני, ההגיון שלי גרם לדברים רעים לקרות.

עוד אמונה גברית מטופשת../images/Emo6.gif

שלכל אישה יש שם ריח של דגים
. הריח הדגיגי מגיע אם יש חוסר הגיינה, דלקת, או פטריה מסוג כלשהו או מצב שהוא לא טבעי. בכללי יש נשים שיש להן ריח טוב למטה ואם המצב הוא מצב טבעי אין שום סיבה שיהיה ריח של דגים או ריח לא נעים כלשהו. בדרך כלל מי שנתקל בריח לא נעים וספג טראומה נוטה ישר לקשר אסוציאטיבית את כלל הנשים לריח. לי אין שום בעיה עם הריח כל עוד כמובן הריח הוא טבעי אם יש בעיה מסויימת לרוב אני מרגיש את זה או שבת הזוג טורחת להגיד לי.

למעלה