ריחוף

ריחוף

יש לי ידיד שתוך שיחה סתמית על מדיטציה באמצע הרחוב, פשוט עמד מעל שלולית מים קטנה, התרכז איזה שתי שניות, במים נוצרו מין גלים ואז הוא עלה לגובה של כ-15 ס"מ, וירד חזרה לקרקע כעבור כשתים שלוש שניות. הייתי בשוק ושאלתי אותו איך הוא עשה את זה, אז הוא אמר "שטויות, שנים של מדיטציה". ולא לא דמיינתי!(כל מי שסיפרתי לו את זה בטוח שהזיתי או משהו). השאלה שלי האם לרחף בצורה כזו זה אכן משהו רגיל ואופייני לאנשים שעושים שנים מדיטציה או שזה סוג של כשרון? (הבחור התייחס לעובדה שהוא מרחף כאילו זה דבר שבשיגרה, והרבה אנשים מסוגלים לעשות את זה, אהה, והוא גם אמר שלפעמים הוא נופל בירידה,והמים בולמים את הנחיתה...).

קמהדנו

New member
עם כישרון כזה

שיילך לאורי גלר בטלוויזיה, יש לו סיכוי
יש עדויות, לכאורה או שלא לכאורה, לגבי אנשים שאחרי שנים רבות של יוגה, מדיטציה, תרגול טכניקות מיוחדות או הגעה לרמה רוחנית נעלה, שחוקי הפיזיקה המוכרים למדע התכופפו בפניהם, אפילו השתחוו ממש. כולל ריחוף. הייתי רוצה לראות את הידיד שלך מרחף במו עיניי...

jongler

New member
ישנו סיפור

שסיפרו על סוומי שיווננדה שלא רחוק מהאשרם שלו חי לו נזיר במערה בצד השני של הנהר , מידי פעם היה יוצא לקניות בעיר הקרובה והיה עושה זאת ע"י חציית הנהר בהליכה על המים. כשפנו אל סוומי שיווננדה וסיפרו לו על אותו יוגי מתבודד ענה להם כבוד הסוומי : 10 שנים הוא יוגיסט מתבודד וזה כל מה שהוא השיג?!

יש לי בשבילו הצעה של מיליון דולר

קיים פרס לכל מי שיצליח להוכיח כל סוג של תופעה פארא-נורמלית. עד היום אף אחד לא הצליח לזכות בפרס, אבל אולי הוא יהיה הראשון. את מוזמנת להעביר לו את הלינק הבא. יש שם טופס השתתפות, תנאי קבלת הפרס ועוד. ספרי לנו איך הולך...

אינקה

New member
פורום כתיבה יוצרת זה לא כאן

אבל מי יודע, קוראים נלהבים דווקא יש.

jongler

New member
כשהלא נודע הופך לבדיחה

ובלי שום קשר לאמונה מצביע הדבר על האבק שעל המראה

למעלה