ריוורב

Sham 69

New member
ריוורב

אני אוטוטו הולך להזמין את ה H2O ורציתי לדעת, בתכלס אני מחפש פדאל ריוורב, והH2O הוא פדאל דיליי בתכלס , אני רוצה להזמין אותו כי שמעתי עליו גם הרבה דברים טובים וגם שמעתי אותו, גם כשהוא משמש בתור ריוורב והוא מצויין, אבל לא התעמקתי בו מספיק ובריוורב שהוא מספק ואני מפחד שאני אתאכזב .. השאלה שלי היא אם ה H2O יספק את מה שאני צריך מבחינת ריוורב, למרות שהוא לא בדיוק פדאל ריוורב? אם הוא מגוון מספיק .. אם מה שאני מחפש זה בעיקר ריוורב, עדיף אולי להזמין פדאל אחר שמתעסק רק בזה? חשבתי גם על ההולי גרייל, גם בין היתר כי הוא זול משמעותית .. או שעל ההולייר גרייל שיש בו כל מיני אפשרויות ריוורב מגוונות ומגניבות.. אני מחפש משהו בטווח מחיר סביר .. אני שואל כי באמת אין לי זמן לבדוק את הפדאלים וגם ההזמנה הזאת זו איזו הזדמנות חד פעמית, אז אני רוצה להיות שלם עם עצמי תודה

grassus

New member
הרעיון

בH20 זה שהוא דיליי\אקו וקורוס..אם אתה מחפש רק ריוורב עדיף לך לקנות את ההולי גרייל או ריוורב אחר בנפרד

Jesus Wept

New member
מסכים עם הבחור שמעליי.

אם אתה רוצה נטו ריוורב, עדיף לך לקחת הולי גרייל שהוא פדאל מצויין. ה-H2O הוא אחד הפדאלים האהובים עליי, אבל הוא לאו דווקא יככב בתור פדאל לריוורב. קח את ההולי גרייל.

Sham 69

New member
אני צריך לחשוב על זה,

אני מאוד רוצה את ה H2O וגם דיליי יכול לתפקד אצלי טוב יחסית בתור "ריוורב".. אבל צריך לחשוב על זה רק עוד שאלה אחת קטנה, כשהפדאל בא עם שנאי משלו, אני מניח שיש בעיות עם ההבדלי מתח בין ישראל וארה"ב.. מה עושים עם זה? כי גם ממה שאני יודע פדאל מתפקד הכי טוב עם שנאי מהחברה..

yotamn9

New member
הקטע של השנאי של החברה זה שטות

החברה רוצה שתקנה את השנאי שלה, אז היא אומרת לך שזה השנאי היחיד שמתאים. בעיקרון כל שנאי מיוצב עם כמה וולט שצריך מתאים.

grassus

New member
אני לא יודע

אם הוא בא עם שנאי אבל אם כן אתה צריך לקנות רק מתאם.. ואם הוא לא בא עם שנאי אתה קונה בארץ שנאי מיוצב וסיימת תסיפור

doc monti

New member
H2O זה לא ריוורב,

ולא משנה איך תסתכל על זה. אני לא ממש הבנתי אם אתה מחפש דיליי קצר או שאתה מחפש ריוורב. תכלס זה לא אותו דבר. אני ממליץ לך לשמוע גם ריוורב ולהבין מה ההבדל, ואז להחליט מה אתה רוצה באמת. יש את ההולי גרייל במיוזיק סנטר בראשון אם אני לא טועה, זה ריוורב שבעיניי נשמע טוב. בקשר לשנאי, בעקרון תוכל להשיג שנאי תואם בארץ כמעט לכל דבר (רצוי מיוצב, ואז אין בעיות של תאימות ורעש)

Sham 69

New member
התבלבלתי פה..

.. אני לא יודע כל כך מה ההבדל המשמעותי בין דילי קצר לבין ריוורב אבל אני חושב שאחרי קצת הבהרות אני מחפש דיליי קצר ולצערי אין לי ממש זמן ללכת ולשמוע פדאלים בגלל הצבא, בגלל זה אני שואל פה ומסתמך על תשובות של אנשים

למעלה