ככה-
לגבי סוג הריהוט- זה תלוי בך. אני נכנסתי לדירה ריקה והתארגנתי איכשהו על הכל. איזה ריהוט צריך? די תלוי בגודל של הדירה. אתה הרי לא תדחוף ספה של שלושה מושבים בדירת 12 מטר. בדירה שלי יש שולחן למחשב, שתי כורסאות, מעמד קטן לטלויזיה, שולחן קטן, שלוש שידות מדפים (אחד קטן, אחד גדול ומשהו פינתי - הריהוט היחידי שבא עם הדירה) מדף למערכת סטריאו, מיטה, כלוב נשיאה לכלב, עוד כרית גדולה לכלבה, שני שטיחים וארגז צרכים לחתול. יותר מזה אין לי מקום להכניס (הארון שלי הוא ארגז המצעים של המיטה). הדרך הכי טובה להשיג ריהוט, מנסיוני, הוא לשאול כל מי שאתה נתקל בו. מסתחבק עם השכן? תשאל אותו אם הוא עומד לזרוק רהיט. זה עובד אחלה. את השולחן, הספות, המדפים הגדולים ומכונת הכביסה השגתי דרך ידיד ב300 ש"ח לכולם (מערכת יפהפיה מנצרים, מישהו הציע לי 1500 ש"ח על אחת מהספות) את המדפים הקטנים (גם מנצרים) מצאתי בזבל (וכך גם DVD, מסך מחשב, מעמד נצרים למערכת ומגהץ אדים!!) את המיטה הבאתי ממשפחה של חברה טובה שלי, שעמדו לתרום אותה לאנשהו, וכשעברתי לדירה אחרת נתקעתי בלי מקרר וכיריים (היו בדירה הקודמת)- כיריים השגתי מחברה, וחייתי בלי מקרר כמעט חודשיים עד שהשגתי דרך ידיד אמקור ענקי ב200 ש"ח (הובלה. לא שילמתי על המקרר). הדברים היחידים שממש קניתי הם השטיחים (שטיח 2X1.7 מטר משגע מצאתי ב100 ש"ח), המאוורר ותנור החימום. מההורים הבאתי את השולחן למחשב, מראה גדולה, מיקרו וטוסטר אובן. בקיצור- עם קומבינות הכל הולך.