ריהוט משומש לדירה

omerb99

New member
ריהוט משומש לדירה

עובר בקרוב לדירה בשכירות.. אני מניח שפריטים קטנים כמו טוסטר או מיקרו כדאי לקנות חדש ופשוט בזול בסופר..(אולי אפילו גם טלווזיה קטנה) אבל מה לגבי מקרר? כדאי לקנות משומש ? ראיתי שמקרר פשוט חדש יכול לעלות עד פי שלוש ממשומש.. אבל לך תדע שהמשומש במצב טוב... יש דרך לבדוק את זה ? תודה ..

omerb99

New member
פרמטרי

איזה פרמטרים כדאי לבדוק במקרר ומה צריכים להיות הערכים שלהם ? כמו צריכת חשמל למשל ועוצמת רעש .. תודה !

lee_1

New member
אני קניתי מקרר יד שנייה ותן לי לספר

לך את הסיוט שעברתי המקרר נקנה מחנות שמוכרת מקררים מחודשים אחרי כמה שעות בחשמל גיליתי שהמקרר לא עובד לקח לי כמה ימים לתפוס את החנות, בסוף הביאו טכנאי שאמר שהמקרר הלך חבר שלי הלך לבחור מקרר אחר מהחנות, רק יום אחרי סיפקו לי אותו אחרי כמה שעות בחשמל התברר שהמקפיא עובד אבל החלל קירור לא אחרי כמה ימים שלחו טכנאי שהוסיף גז ההוספת גז היה כוסות רוח למת... עד שהצלחתי לתפוס אותם שוב כבר התייאשתי הלכתי לחנות, הגעתי להסכמה איתם שבמקום 750 שקל ששילמתי הם יחזירו 500 ש"ח... הלכתי לחנות מסודרת, קניתי מקרר חדש ואני מאוד מרוצה ממנו, אומנם שילמתי כפול 2.5 אבל יש לי מקרר ונחסכו ממני המון עצבים

kkarinn

New member
לגבי מוצרי חשמל קטנים...

כדאי לך לבדוק במחסני חשמל, וגם באתרים גדולים באינטרנט, הרבה פעמים המחירים באינטרנט יכולים להיות יותר זולים

מחסני חשמל לא זולים במיוחד

כשרציתי לקנות וידאו עשיתי סקר שוק. כל המכשירים בחנויות עלו בסביבות X ש"ח. גם במחסני חשמל עלה הוידאו X ש"ח, אבל שם היה שלט שאומר שהוידאו במחיר מבצע, במקום המחיר המלא שהוא פי 2 ממחיר הוידאו. כלומר, כל החנויות כולל מחסני חשמל מוכרות באותו מחיר, אבל במחסני חשמל הציגו מחיר שוק(לפני הנחה)שבפועל אף אחד לא מגיע אליו.

למעלה