אבל למה לפתוח הודעה? תרגום../images/Emo27.gif
יכולת לחפש בגוגל כמו שאני עשיתי בשבילך ולמצוא את הבלוג
הזה:
ריהאנה - הטרדה/הפרעה בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם מה דפוק אצלי? למה אני מרגישה ככה? אני משתגעת עכשיו אין עוד דלק במשאית לא יכולה אפילו להתניע את זה שום דבר לא נשמע, לא נאמר לא יכולה אפילו לדבר על זה כל חיי בתוך הראש שלי לא רוצה לחשוב על זה מרגישה כאילו אני משתגעת כן זה גנב בלילה בא ותופס אותך הוא מושרץ בתוכך ואוכל אותך מחלה במוח שלך זה יכול להשתלט עליך זה קרוב מדיי לנחמה תזרוק את אורות הבריחה שלך אנחנו בעיר התהיות לא עומדת לשחק הוכן תזהר, אתה עלול למעוד כדאי שתחשוב פעמיים רכבת המחשבות שלך תשתנה אז אם אתה חייב להפגע תהיה חכם המוח שלך בהפרעה זה כמו אפלה באור הפרעה האם אני מפחידה אותך הלילה? המוח שלך בהפרעה לא רגיל למה שאתה אוהב הפרעה הפרעה בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם תמונות נעלמות מהקיר זה כאילו שהם מדברים אליי לא עונה לשיחה שלך הטלפון שלך אפילו לא מצלצל אני חייבת לצאת או להבין את החרא
הזה זה קרוב מדיי לנחמה זה גנב בלילה בא ותופס אותך הוא מושרץ בתוכך ואוכל אותך מחלה במוח שלך זה יכול להשתלט עליך זה קרוב מדיי לנחמה תזרוק את אורות הבריחה שלך אנחנו בעיר התהיות לא עומדת לשחק הוכן תזהר, אתה עלול למעוד כדאי שתחשוב פעמיים רכבת המחשבות שלך תשתנה אז אם אתה חייב להפגע תהיה חכם המוח שלך בהפרעה זה כמו אפלה באור הפרעה האם אני מפחידה אותך הלילה? המוח שלך בהפרעה לא רגיל למה שאתה אוהב הפרעה הפרעה בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם שחררו אותי מהקללה שאני נמצאת בה מנסה להשתחרר אבל אני נאבקת לא יכולה ללכת, ללכת, ללכת אני חושבת שאני הולכת ל.. הו, הו, הו תזרוק את אורות הבריחה שלך אנחנו בעיר התהיות לא עומדת לשחק הוכן תזהר, אתה עלול למעוד כדאי שתחשוב פעמיים רכבת המחשבות שלך תשתנה אז אם אתה חייב להפגע תהיה חכם המוח שלך בהפרעה זה כמו אפלה באור הפרעה האם אני מפחידה אותך הלילה? המוח שלך בהפרעה לא רגיל למה שאתה אוהב הפרעה הפרעה בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם בם בם בי דם בם בם בי דם דם