ריהאנה take a bow
TWO

ריהאנה take a bow ../images/Emo70.gif TWO

לרגל צאת הDVD החדש של ריהאנה אנחנו מחלקים לכם 2 סינגלים של הזמרת! התחרות הראשונה התקיימה לפני שבוע לקבלת הסינגל dont stop the music התחרות השניה היא לקבלת הסינגל take a bow. הזדמנות חד פעמית להשיג את הסינגלים האלו! מוכנים לנסות לזכות ?? התחרות השנייה יוצאת ע-כ-ש-י-ו-!! רוצים את הסינגל take a bow?? מה שאתם צריכים לעשות זה לספר אם היתה לכם אפשרות לשלוח חץ עם רגש כלשהו למישהו, איזה רגש זה היה ולמי הייתם שולחים את החץ? הרגש יכול להיות לחבר,משפחה,חיה או כל דבר אחר התשובה המעניינת ביותר תזכה
בהצלחה
על המהדורה החדשה וה-DVD בהופעה חיה של נסיכת הפופ ריהאנה, GOOD GIRL GONE BAD: RELOADED (CD) ריהאנה אחת הכוכבות הגדולות והפופולאריות בעולם חוגגת שנה ליציאת אלבומה האחרון ומוציאה אותו מחדש במהדורה מיוחדת שנקראת: "Good Girl Gone Bad: Reloaded". האלבום השלישי של ריהאנה "Good Girl Gone Bad" (מכירות של 4 מיליון עותקים ו- 19 פלטינות במדינות שונות!), כולל את הלהיטים הגדולים: "Umbrella", "Don't Stop The Music","Hate That I Love You", "Shut Up And Drive" ועוד. המהדורה החדשה כוללת את הדיסק המקורי בחיזוק 3 שירים חדשים לגמרי: הבלדה היפהפייה: "Take A Bow", שכבשה בימים אלו את המקום הראשון במצעד הסינגלים האמריקאי והבריטי ואת מצעדי ההשמעות בעולם. מאחורי כתיבת השיר עומד אותו צוות כותבים ומפיקים שאחראי ללהיטים: "I Hate That I love You" ו-"Unfaithful", ביניהם כוכב ה- R&B Ne-Yo. שיר חדש נוסף בדיסק הוא הדואט החדש "If I Never See Your Face Again" של ריהאנה יחד עם להקת MAROON 5 ! השיר השלישי נקרא: "Dusturbia". שימו לב: המהדורה החדשה יוצאת גם בפורמט: Deluxe Limited Edition שכולל את הדיסק ו- DVD בונוס עם 4 ביצועים חיים מתוך ה- DVD בהופעה חיה שיוצא במקביל וצילומים מאחורי הקלעים. RIHANNA – GOOD GIRL GONE BAD LIVE -DVD במקביל לצאת המהדורה החדשה של האלבום, מוציאה הזמרת שהפכה בשנה האחרונה לזמרת הפופולארית ביותר בעולם הפופ ונבחרה לזמרת השנה בישראל DVD בהופעה חיה שנקרא: "Good Girl Gone Bad LIVE". ה- DVD החדש, כולל הופעה חיה מדהימה, שהוקלטה בסוף 2007 במנצ'סטר, אנגליה ומביאה את כל הלהיטים הגדולים של הזמרת משלושת האלבומים שלה. התוספות כוללות: סרט דוקומנטארי עם הצצה בלעדית למאחורי הקלעים, ראיונות וקליפ מיוחד מוחבא. ה- DVD החדש יוצא במהדורה מיוחדת ובמהדורה רגילה. לפרטים נוספים http://www.thisisrihanna.com

שריתוש26

New member
זורקת חץ של אהבה

לשותף שלי שעושה לי חיים לגמרי לא קלים, ואפילו דיי סיוטיים. אז ככה חודש לפני שאני עוזבת את הדירה הייתי שולחת לו חץ של אהבה גדולה, כדיי לפוגג את השנאה הגדולה בינינו. "עשו אהבה ולא מלחמה" אמרו חזל....:)

tamir r

New member
שולח חץ של אהבה עם הרבה הרבה נשיקות../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אני הייתי שולח חץ של אהבה להורים שלי
כל פעם שאני מדוכא או עצוב הם ישר באים, שואלים לשלומי ומעודדים אותי, כל פעם שאני שמח הם משתתפים בשמחתי. מבחינתי אני מוכן לסכן את חיי בשביל שלא יקרה שום דבר, אפילו קטן להורים שלי אמא ואבא שלי הם דבר קדוש מבחינתי החום והאהבה שאני אקבל מהם לא תשתווה לשום אהבה שאני אקבל בעולם. מספיק חיבוק, נשיקה או מילה טובה מהם כדי שאני אהיה שמח לכל היום לקבל אהבה מהם זה כמו סמים בשבילי, דבר ממכר שגורם לי להיות בעננים כל היום
אני רוצה לשלוח להם חץ של אהבה, שאפילו הוא לא ישתווה למה שבאמת מגיע להם. בלעדיהם לא הייתי קיים ואני שמח שאני יודע שאחרי כל יום מתיש, נשיקה מאמא או מאבא (או משניהם
) יכולה לסיים את היום בכיף ולתת מרץ לעוד יום חדש שבלעדיהם לא הייתי עובר אותו
בהצלחה לכולם

הייתי שולח חץ עם רגש

לחסן נסראללה
אני מניח שהוא בן אדם בלי לב ואם אכן הייתה לי אפשרות לשלוח לו חץ עם רגש אני בטוח שזה היה מעורר בו משהו והוא היה אומר חדל למלחמה המתמשכת עם ישראל, שנהרגו בה המון חיילים בתפקיד ותושבים חפים מפשע (
), ועושה איתנו שלום שחשוב שדרכו גלעד שליט יחזור הביתה החיים ולא כגורלם המר של אהוד גולדווסר ואלדד רגב. בתקופת מלחמת לבנון השנייה כמובן ששנאתי אותו ונהניתי לצחוק עליו כששמעתי על מפלה כזו או אחרת שלו במלחמה או כששמעתי את שירי הקאלט עליו שהציפו את הרדיו באותה תקופה, והשנאה שלי אליו קיימת גם עכשיו, אבל מי יודע... אולי חץ אחד קטן יביא את השקט.

חץ של אהבה../images/Emo23.gif

לאחותי הקטנה
בת השנתיים וקצת. היא נולדה יומיים לפני תחילת המלחמה האחרונה. והיא קטנה ממני ב17 שנה ומשהו. בגלל שאני נמצא רוב השבוע רחוק מהבית (לימודים וזה) יוצא לי לשמוע אותה בטלפון, והיא ממש מדברת וצוחקת איתי חח וכשאני חוזר הביתה אחרי שבוע/שבועיים, היא רצה אליי בחיוך כ"כ יפה, כדי שאני אחבק אותה.. ואם אני עוזב אותה היא מתחילה לבכות חח אני אוהב אותה כ"כ והיא המתנה הכי מתוקה שקיבלנו אי פעם בחיים

Orel ICE

New member
גם חץ של ../images/Emo23.gif

לתם, חברה שלי. שבזכותה לא רק שלא הייתי עומד בעומס, גם לא הייתי מחזיק את עצמי בחיים... היא זאת שאליה אני פונה בדיכאון, קושי, או סתם בעיות. היא עוזרת לי עם הכל, עם האתר, עם החיים,

מקנזי1

New member
שולח חץ [אפילו 2../images/Emo9.gif] אהבה!!!../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

לאח שלי הקטן - תומר [או כמו שאני קורא לו 'טומי'
]. הוא בן 7 [עוד מעט 8 בסוכות
] ואין לתאר את האהבה שיש לי אליו! אני זוכר את היום שהגעתי לחדר לידה וגיליתי שהאח הקטן [אני אח קטן לאחות חיילת ואח גדול לאחות קטנה ממני בשנתיים] סופסוף הגיע!
אני חולה על ילדים ותמיד רציתי את האח הקטן התינוק שאני אוכל לטפל בו
אני גם בחרתי את השם שלו - תומר [שבאמת במקרה בסוף מסתבר שתומר זה דקל ומהדקל עושים את הסכך של הסוכה והוא נולד ביום ראשון ביום הראשון לחופש סוכות
ויצא מגניב
]. אני פשוט אוהב אותו כלכך והוא הדבר הכי יקר לי יותר מכל דבר אחר! אין יום שהוא לא מחבק אותי ואני לא מנשק אותו! שנינו אוהבים אותם דברים- עד כמה שאפשר
ואני פשוט רואה איך הוא מנסה לגדול כמוני ומנסה לחקות אותי ורואה בי מודל לחיקוי
כל יום שאני חוזר מאיפשהו [מבצפר, עבודה וכו'] הוא הראשון שקופץ עליי ומתעניין [והילד כולה בן 7
]. הוא תמיד שואל איך אני מרגיש, אם אני צריך משו, רוצה משו והוא יודע שאני אדאג לו באותה צורה. הוא אפילו מנסה לשמוע את המוסיקה שלי [כי בכל זאת הוא גדל בסביבה שלי ושל אחותי הקטנה
] והוא חולה על אלה אלה אלה ומיוזיק מיוזיק [מקווה שהבנתם
] ובין היתר גם שירים של בריטני ועוד
והוא כזה חמוד
. אם היה לי חץ מלא באהבה ונשיקות הייתי שולח אותו אליו, למרות שאני מעדיף לתת לו נשיקות בעצמי
... גוד לאק אבריבאדי

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif איזה חמוד הוא 0_0

אעאע אני הקטנה בבית >< אני מטורפת על ילדים קטנים וזה... אעאעאע איזה חמוד הוא 0_0

מקנזי1

New member
חמוד זו לא מילה../images/Emo99.gif|ובמציאות הוא כזה יפה!

הילד הכי קטן ומושלם שנוצר
ואת בכלל לא יודעת איך הוא נראה
יאללה עוד משתתפים!

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif מי אמר שאני לא יודעת??

אולי אני מכירה את המשפחה שלך בסתר ואתה אפילו לא יודע
סתם... אבל אולי תשים תמונה שלו וככה ניראה אותו (סתם כי אני חולה על ילדים קטנים) 0_0

מקנזי1

New member
חחח הייתי שמח אבל לא נעים לי ../images/Emo12.gif

מילא להעלות תמונה שלי אבל לא של המשפחה
...

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif אז...אז...אז..

אפשר את מסנך? או האייסי? מה שלא יהיה לך?

חץ עם רגש

דווקא אני לא שולחת את הרגש 'אהבה'. אני שולחת לאחד האנשים החמים ביותר שהייתי איתם, חץ של הבנה
. שיבין שאין לי בלב עוד כעס, אכזבה או כאב. מה שהיה היה ולא צריך לנטור טינה. אחרי הכל חייבים להמשיך הלאה. רק מקווה שהוא מאושר

מקנזי1

New member
לגמרי../images/Emo3.gif!

הייתי בטוח בהתחלה שזה יהיה שאלות ידע על ריהאנה אבל השאלות שפו אפילו יותר מתוחכמות ממה שחשבתי

ידעתי מראש איזה סגנון אני רוצה אבל חשבתי עוד

על מה יהיו המשימות חח.. רעיונות מקוריים שלא היו בתפוז מעולם שתדעו....

למעלה