ריגוש חדש היי מהצפון למעוניינות בריגוש חדש אז בכייף עם הנשוי בן 45 מהצפון מנדל
M mendelb New member 25/12/01 #1 ריגוש חדש היי מהצפון למעוניינות בריגוש חדש אז בכייף עם הנשוי בן 45 מהצפון מנדל
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 25/12/01 #2 אני כולי התרגשות..../images/Emo3.gif רגש אותי מכל צד אפשרי.. אני מרקי מהמרכז החופשי.
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 25/12/01 #3 אגב,אשתי טוענת.. שעם שם כשלך היא נרדמת.. אבל אני לא מאמין לה היא בטח עובדת עלי.. ואני,עדיין מחכה שתרגש אותי.. מרק-מהמרכז החופשי.
אגב,אשתי טוענת.. שעם שם כשלך היא נרדמת.. אבל אני לא מאמין לה היא בטח עובדת עלי.. ואני,עדיין מחכה שתרגש אותי.. מרק-מהמרכז החופשי.
י ים תיכוני New member 26/12/01 #4 ריגוש ישן היי מנדל מהצפון. גם אני רוצה ריגוש חדש למה רק המעונינות, ומה עם המעוניינים. למה אפלייה. אגזוזן.
ריגוש ישן היי מנדל מהצפון. גם אני רוצה ריגוש חדש למה רק המעונינות, ומה עם המעוניינים. למה אפלייה. אגזוזן.
י ים תיכוני New member 27/12/01 #6 בקשת סליחה מנדל יקר מבקש את סליחתך! לך יש כוונות טובות ןאנחנו מלעיזים. אז סליחה באמת בשם כולם. היי מהדרום למעוניינות בריגוש חדש אז בכייף עם נשוי בן 45 לפנות למנדל מהצפון.
בקשת סליחה מנדל יקר מבקש את סליחתך! לך יש כוונות טובות ןאנחנו מלעיזים. אז סליחה באמת בשם כולם. היי מהדרום למעוניינות בריגוש חדש אז בכייף עם נשוי בן 45 לפנות למנדל מהצפון.
י ים תיכוני New member 29/12/01 #7 רק כדי להקפיץ לראש הרשימה... הודעה נבחרת ללא ספק! אסןר לתת לה להעלם! מנדלי אתה פשוט נפלא!