ריגושים

ריגושים

אחרי המון דייטים ראשונים, מצאתי נערה. אחת שאני רוצה. אני רוצה להפתיע אותה, לרגש אותה, לגרום לה להרגיש מיוחדת. יצאנו רק פעם אחת. דייט שבמהלכו הכרנו אחת את השני ולהיפך. חשבתי על לקחת אותה לגג של בנין גבוה בערב עם שמיים נקיים. חשבתי לקחת אותה לטייל באחת מהשבתות. חשבתי על לרכב על אופניים באחד הערבים הפנויים. אבל אלו הרעיונות היחידים שעלו לי בראש. בנוסף, הנערה עסוקה מעל הראש, צבא, חדר כושר וכל יום זוגי - סלסה. אני זקוק נואשות למוחות מבריקים בעלי רעיונות רומנטיים מקוריים שמתאימים לפגישות ראשונות. רומנטיקן

ellanet

New member
רעיון

פיקניק לילי בחוף הים לאור נרות. פיקניק הכוונה גבינות ויין. בהצלחה

אני מדבר בסך הכל על הפגישות

הראשונות. ועכשיו קצת חורף בחוץ.. אני באמת צריך משהו מקורי ורומנטי עם המגבלה של דייט שני. תודה..!

Sierion

New member
יש לי רעיון טוב...

תן לי את הטלפון שלה, אני אתקשר לבדוק מה קורה איתה

Islington

New member
רעיון

חכה. אתם בדייטים הראשונים בלבד, תן לזה זמן. אחר כך תתן לה במקוריות.

ברונדבי

New member
יש חוף ושוברגלים\נמל מקסים בהרצליה.

אי שם מאחורי ארנה, מתחת לירח, מול איוושת הרוח בגלים, רומנטיקה במיטבה, מניסיון.

Sierion

New member
סעו לתורכיה../images/Emo70.gif

ואם זה גדול מידי לדייט שני אז תסעו לטורכיה במקום

Beaker

New member
עזוב מקוריות

שתיים שלוש פגישות ראשונות עדיף תכיר אותה יותר טוב ותדע מי עומד מולך. מה אתה יודע? אולי יש לה פחד גבהים? מה תגרור אותה לבניין גבוה לפני שאתה בכלל יודע מה היא אוהבת ומה מרגש אותה? בכלל - כל רעיון שיש לך (גם זה של האופנים) שאל אותה קודם. לפחות בדייטים הראשונים. אולי היא לא יודעת לרכב? אולי ממש לא בא לה להזיע לידך?

פגישות ראשונות

חשוב שתגיעו למקומות נעימים...שאפשר לדבר וגם לחוות משהוא נחמד כמו הופעה כלשהי של ריקודים או סטנדאפ ללכת לרקוד איתה סלסה...(אם יש יכולת אל תעשה בושות!) ללכת לטייל במקום נחמד אם אווירה ולשבת בבית קפה...כמו בזיכרון יעקוב נווה צדק(!) או נמל ת"א החדש ללכת למקום שיש בו ערב יינות וטעימות שמקבלים גם הסברים...ככה גם תלמדו משהו חדש ביחד וגם יצא לכם ללמוד אחד על השניה.

Setherial

New member
לטייל.

ולרכב על סוסים. או מה שחבר שלי עשה . לקחת אותי לסוף העולם ולהגיד לי שנסענו עד לפה כדי שאני אקפוץ ממטוס.

למעלה