ריגושים

אבי37

New member
ריגושים

אני בן 52 נשוי די באושר מחפש ריגושים רומנטיים עם מישהיא במצב דומה.

זהר nj

New member
אבי ...הגעת למקום הנכון../images/Emo22.gif

יש לי מישהיא בשבילך היא בת 62...לא נורא מה יש ... פולניה ...טוב זה ממש אפשר ל הסתדר כל היום מדברת על "אני ואני ואני ואני ".. מרימה תטלפון אחרי 15 צלצולים כדאי ש יחשבו שיש לה סלון גדול מתעוררת כל בוקר מסתכלת במראה ו אומרת "מגיע לו"!!! ישנה לבד במיטה כל לילה [בעלה נרדם בסלון עם העיתון כל יום] נכנסת הבייתה אומרת ל כלב "הי מה נשמע חומד!!!"..ולבעלה..שלום ... זהו...בקיצור משומשת במצב טוב.. ענתיקה...הלך השאסי.. לפרטים צור איתי קשר בתיבת מסרים עכשיו היא במבצע ..לקחת אותה קבלת חבילת הטבות הכוללת : שייט בחצבאני ..ארוחה ב גנין ..ו סיור פסטורלי לאור הירח במחנה גבליה ו לינה כפרית ב רפיח .. תאמין לי ..אחרי ש תכיר אותה תרצה ל השאר שם... מה ..מה יש?? מה לא יפה??!!!נשבר כל הזמן לחייך ולומר הי מה שלומך..איך את מרגישה..אנחנו מתגעגעים... ואחר כך לומר :הנה קחי תבת שלך... מי היא הדמות ש תוארה לעיל? מה אני מרגיש כלפיה? איזה פנטזיה יש לי עליה? מי אני בכלל? איך קראו ל סולנית של המאמאס אנד פאפאס? מי שם את הגול של מכבי נגד ראשון? ו מי מוכנה לעשות ל י מסאג? מי אני מה אני ..מי אני מה ..מה ..מה .. סעמאק ..מה יש..מה אתם צועקים ..מה יש ..אסור ל צחוק קצת ..נשבר הזיין מה רומנים ו הסטוצים ו הבלאגאן ש רץ כאן.. כל הפועל ..כל הפועל ..כל הפועל על הז... זהו אבי--לא שכחתי אותך .. תתקשר זהר [וחסר לכם ש אני אקבל תגובות חיוביות על מה ש כתבתי ]

זהר nj

New member
גיורא...בוא נשמה תתקרב

אני אעשה חד וחלק ... אתה מה זה דביל ..מי מי הביא אותו לפה??!!! סעממאק!!

נעמי 1

New member
זהר... בוא שנייה...

אל תשפוך את חמתך על גיורא... עדיף בכל זאת להשאיר אותה לאבי. בוקר טוב עם חיוך. נעמי

זוהר, תארתי אותי כמעט במדויק

רק בגיל הכפלת אותי. איך אתה יודע עלי הכל ? אתה השכן מלמטה ?

למעלה