אבי ...הגעת למקום הנכון../images/Emo22.gif
יש לי מישהיא בשבילך היא בת 62...לא נורא מה יש ... פולניה ...טוב זה ממש אפשר ל הסתדר כל היום מדברת על "אני ואני ואני ואני ".. מרימה תטלפון אחרי 15 צלצולים כדאי ש יחשבו שיש לה סלון גדול מתעוררת כל בוקר מסתכלת במראה ו אומרת "מגיע לו"!!! ישנה לבד במיטה כל לילה [בעלה נרדם בסלון עם העיתון כל יום] נכנסת הבייתה אומרת ל כלב "הי מה נשמע חומד!!!"..ולבעלה..שלום ... זהו...בקיצור משומשת במצב טוב.. ענתיקה...הלך השאסי.. לפרטים צור איתי קשר בתיבת מסרים עכשיו היא במבצע ..לקחת אותה קבלת חבילת הטבות הכוללת : שייט בחצבאני ..ארוחה ב גנין ..ו סיור פסטורלי לאור הירח במחנה גבליה ו לינה כפרית ב רפיח .. תאמין לי ..אחרי ש תכיר אותה תרצה ל השאר שם... מה ..מה יש?? מה לא יפה??!!!נשבר כל הזמן לחייך ולומר הי מה שלומך..איך את מרגישה..אנחנו מתגעגעים... ואחר כך לומר :הנה קחי תבת שלך... מי היא הדמות ש תוארה לעיל? מה אני מרגיש כלפיה? איזה פנטזיה יש לי עליה? מי אני בכלל? איך קראו ל סולנית של המאמאס אנד פאפאס? מי שם את הגול של מכבי נגד ראשון? ו מי מוכנה לעשות ל י מסאג? מי אני מה אני ..מי אני מה ..מה ..מה .. סעמאק ..מה יש..מה אתם צועקים ..מה יש ..אסור ל צחוק קצת ..נשבר הזיין מה רומנים ו הסטוצים ו הבלאגאן ש רץ כאן.. כל הפועל ..כל הפועל ..כל הפועל על הז... זהו אבי--לא שכחתי אותך .. תתקשר זהר [וחסר לכם ש אני אקבל תגובות חיוביות על מה ש כתבתי ]